Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Alpha Κύπρου - O λόγος που «λύγισε» η Zωζώ Σαπουντζάκη


 Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου.

Η αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την μητέρα της.

«Δεν έζησα την ζωή που ζουν οι θεατρίνοι γιατί είχα την μάνα μου και δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Τελείωνα την δουλειά μου, πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα και κοιμόμουν. Ή, αν πήγαινα στην Κυψέλη και έτρωγα στη Θράκα, θα πήγαινα κατευθείαν να κοιμηθώ γιατί το πρωί θα είχα ένα γύρισμα Έφτασε όμως κάποια στιγμή που η μάνα μου δεν ήταν καλά και ήταν στο νοσοκομείο. Είμαι στο σπίτι ολομόναχη και στις 7 η ώρα με θέλει ο Διαλιανίδης για ένα γύρισμα. Εγώ τώρα κάθομαι τη νύχτα έτσι, ακουμπώ σε ένα μαξιλάρι και λέω “τώρα Ζωζώ, αν κοιμηθείς, πώς θα ξυπνήσεις; Ποιος θα σε ξυπνήσει; Δεν γίνεται, όχι” και δεν κοιμήθηκα. Στις 7 η ώρα πηγαίνω και είναι ο Δαλιανίδης. “Πάρε αυτό το κείμενο γιατί θα το πεις τώρα” μου λέει και του απαντάω “βρε Γιάννη, γιατί δεν μου το έδινες νωρίτερα για να το διαβάσω;”. Και πήρα το κείμενο, του έριξα μια ματιά και το είπα» ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Αυτή η σχέση με τη μητέρα μου συνεχίστηκε μέχρι που πέθανε. Μέχρι και τότε ήμασταν τόσο πολύ δεμένες, ναι, την είχα μαζί μου. Και στην Κινέττα την είχα μαζί μου» πρόσθεσε ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα που η μητέρα της πέθανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις