Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Έρευνα για τους ελιγμούς του γερανού στην Ακαδημίας – «Φοβήθηκε ότι θα εγκλωβιστεί, ήταν εκεί για το αμάξι της Γεροβασίλη» Τι λένε πηγές της ΕΛΑΣ


 Σε δυο βίντεο έχουν καταγραφεί οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε γερανοφόρο όχημα της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της πορείας στο κέντρο της Αθήνας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, προτού καταλήξει πάνω σε κάδους που είχαν τοποθετήσει οι διαδηλωτές στο δρόμο.

Το όχημα φαίνεται στα βίντεο να αναπτύσσει ταχύτητα, να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και στην συνέχεια να καταλήγει πάνω στους κάδους σκουπιδιών οι οποίοι εκσφενδονίστηκαν και μαζί τους και ένας διαδηλωτής.

Από τη ΓΑΔΑ ανακοινώθηκε πως ξεκινά να διεξάγεται έρευνα αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε με το υπηρεσιακό γερανοφόρο όχημα στις 13:45 στην οδό Ακαδημίας.


Τι αναφέρουν οι πηγές της ΕΛΑΣ
Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρουν πως το γερανοφόρο όχημα βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει το σπασμένο συνοδευτικό όχημα της Όλγας Γεροβασίλη.

Ο οδηγός φέρεται να δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να αναπτύξει ταχύτητα προκειμένου να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο καθώς θεώρησε πως ενδέχεται να εγκλωβιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις