Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ: EKANE TO M... ΚΑΙ.... αναφέρει ότι δυστυχώς εγώ έκανα την επιλογή μου στην περίοδο της πανδημίας και θα την πληρώσω.

 


Μία εξομολόγηση μέσα από την καρδιά του έκανε ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος Διονύσης Βερβελές στην εκπομπή που παρουσιάζει στο YouTube.

Ο Διονύσης Βερβελές είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του και μάλιστα είναι κουμπάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά.

Απολογήθηκε στους εγγεγραμμένους στο κανάλι του για τον λόγο ότι είχε να ανεβάσει εκπομπή περίπου για 10 μέρες και εξιστόρησε την περιπέτεια που πέρασε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το προηγούμενο Σάββατο ενώ έτρωγε με τη γυναίκα του και φιλικό ζευγάρι σε εστιατόριο πηγαίνοντας στο μπάνιο λιποθύμησε χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σε λίγα λεπτά τον εντόπισε πελάτης του εστιατορίου που επισκέφτηκε το μπάνιο και άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και με τις σωστές κινήσεις τον επανέφερε στη ζωή.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε πως έκανε όλες τις εξετάσεις ψάχνοντας να βρει τι φταίει και ότι οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν από που προήλθε.

Σκύβοντας το κεφάλι ανέφερε ότι πολλοί τηλεθεατές του καναλιού του, του στέλνουν σε μηνύματα ποιος είναι ο λόγος που έγινε αυτό και περίλυπος αναφέρει ότι δυστυχώς εγώ έκανα την επιλογή μου στην περίοδο της πανδημίας και θα την πληρώσω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις