Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Χρήστος Μάστορας: H απάντησή του για το «Kαυτό φιλί» με τη Δέσποινα Βανδή - «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας»


 Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή τη φετινή σεζόν έχουν εκτοξεύσει το κέφι στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και τα βίντεο από τις στιγμές που μοιράζονται την πίστα είναι πολλά. Ένας όμως από αυτά τα βίντεο φαίνεται πως έχει παρεξηγηθεί με αποτέλεσμα ο Χρήστος Μάστορας να προχωρήσει σε δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή να έχουν έρθει πολύ κοντά, με πολλούς να σχολιάζουν πως αντάλλαξαν ένα «φιλί» μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια είναι το γεγονός πως τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Χρήστος Μάστορας διατηρούν σχέσεις. Η Δέσποινα Βανδή διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, και ο Χρήστος Μάστορας διατηρεί σχέση με το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει πως η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή είναι καθαρά επαγγελματική.

Στο story του έγραψε: «Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό “θέμα” με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να “ντύσουμε” τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει, ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις