Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Συνταγματάρχης ε.α. Ντ.ΜακΓκρέγκορ: «Οι Ρώσοι μας Iκέτευαν να σεβαστούμε την ουδετερότητα της Ουκρανίας – Tους αγνοήσαμε» - «Βαδίσουμε προς χρεωκοπεία – Δεν θα μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε ένα πόλεμο»


 Αποκαλυπτικός -για ακόμη μια φορά- για την κατάσταση  σε Ρωσία και Ουκρανία ήταν ο συνταγματάρχης ε.α. Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ ο οποίος μιλώντας στον Τάκερ Κάρλσον του  FOX News σημείωσε ότι οι ΗΠΑ είναι ανήμπορες να διεξάγουν ένα ταυτόχρονο πόλεμο κατά της Ρωσίας και της Κίνας την ώρα που η οικονομία τους βαδίζει σε χρεωκοπεία.

«Οι Ουκρανοί συντρίβονται. Ακόμη και οι ΝΥΤ και η WP αρχίζουν να λένε την αλήθεια,. Οι απώλειές τους είναι τρομερές. Βλέπουμε τους Ρώσους να καταστρέφουν τρεις στρατιές που είχαν συγκροτήσει οι Ουκρανοί.

Και όλοι αρχίζουν να αναρωτούνται τις πραγματικά συμβαίνει.

Η αλήθεια βγαίνει έξω, ότι η αυτός ο πόλεμος δεν ξεκίνησε από την Ρωσία. Η Ρωσία μας ικέτευε  πραγματικά να μην επιχειρήσουμε να σύρουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.

Τους αγνοήσαμε και η Ρωσία έκανε πολύ σαφές ότι θα υπερασπιζόταν τα εθνικά της συμφέροντα. Το μόνο που ήθελαν οι Ρώσοι ήταν ουδετερότητα για την Ουκρανία.», είπε μεταξύ άλλων ο  ΜακΓκρέγκορ.

Σε ερώτηση του Τάκερ πως η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα πόλεμο κατά Ρωσίας και Κίνας οικονομικά την ώρα που καταρρέουν οι τράπεζες ο Douglas MacGregor απάντησε ότι αυτό είναι αδύνατο.

«Είναι αδύνατο με την Ρωσία πόσο μάλλον ταυτόχρονα με την Ρωσία και την Κίνα. Είμαστε καθ΄οδόν προς την χρεωκοπεία και ο αμερικανικός λαός το διαισθάνεται.

Τα προγράμματα διάσωσης των τραπεζών δεν πρόκειται να επιτύχουν όπως συνέβαινε παλαιότερα.

(…) Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι Αμερικανοί τώρα είναι ένας πόλεμος. Όχι άλλη πολιτική και στρατιωτική ανικανότητα και διαφθορά. Αυτό που θέλουν είναι μια οικονομία που να δουλεύει.

Δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς βλέποντας το οικονομικό σύστημα να καταποντίζεται., ο λαός θέλει πραγματικούς ηγέτες και όχι χάρτινους προέδρους.»

Σε συμπληρωματικό ερώτημα πότε νομίζει ότι θα συλληφθεί (με αυτά που λέει) εάν γίνει πραγματικός πόλεμος με την Ρωσία ο ΜακΓρέγκορ δήλωσε ότι δεν είναι αυτό που τον απασχολεί,  αλλά το αποτέλεσμα του πολέμου.

Όπως είπε οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, βάζοντας εκατομμύρια στρατιώτες στο πεδίο της μάχης αμέσως  ενώ οι ΗΠΑ πασχίζουν να στρατολογήσουν νέους στρατεύσιμους μόνο και μόνο για τις υπάρχουσες ανάγκες των ΕΔ, πόσο μάλλον για ένα πόλεμο.

«Η αριστερά έχει καταστρέψει τις ένοπλες δυνάμεις μας. Δεν υπάρχουν καν ικανοποιητικά αποθέματα πυρομαχικών. Ποιον πάμε να κοροϊδέψουμε;», αναρωτήθηκε  χαρακτηριστικά. καταλήγοντας για να πeι ότι ζούμε σε μια πραγματική τρέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις