Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Kόλαφος η NEA μελέτη του υπ. υγείας του Ισραήλ για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού! Την φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο σπουδαίος καθηγητής, Retsef Levi - Τη μελέτη αναλύει, ο Στιβ Κερς

 


Χάρη στον σπουδαίο καθηγητή του MIT, Retsef Levi, βλέπει το φως της δημοσιότητας η νέα μελέτη του υπ. Υγείας του Ισραήλ-την οποία το ίδιο το υπουργείο φρόντισε να κρύψει. Καθώς πλέον ανάμεσα στους ανθρώπους που αισθάνονται ότι εξαπατήθηκαν και εμβολιάστηκαν αναλαμβάνοντας τεράστιο ρίσκο για την υγεία τους ανοίγουν στόματα και οι διαρροές αυτού του είδους διαρκώς θα διαδέχονται η μία την άλλη. Την μελέτη λοιπόν που έφερε στο φως ο Levi αναλύει, ο Steve Kirsch, ένας επιχειρηματίας βγαλμένος από την κοινότητα υψηλής τεχνολογίας της Silicon Valley.

Ο Steve Kirsch, είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Propel Software και Διευθύνων Σύμβουλος της Abaca, και οι δύο tech startups της Silicon Valley. Είναι, ωστόσο, ίσως περισσότερο γνωστός ως ο ιδρυτής και πρόεδρος της Infoseek Corporation, μιας υπηρεσίας πλοήγησης στο Διαδίκτυο που εξαγοράστηκε από την Walt Disney Company τον Νοέμβριο του 1999.

Πριν από την Infoseek, ο Steve ίδρυσε την Frame Technology το 1986 και την Mouse Systems το 1982. Ασχολείται με το Διαδίκτυο από το 1972 όταν εργαζόταν με τον «Πατέρα του Διαδικτύου» Vint Cerf ενώ φοιτούσε στο γυμνάσιο. Έχει πτυχία BS και MS Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και στην Επιστήμη Υπολογιστών από το MIT.

Τρία και πλέον χρόνια στο Κουρδιστό Πορτοκάλι παρακολουθούμε την πορεία της planδημίας. Μία από τις αρχικές παρατηρήσεις μας ήταν ότι εκείνοι που οργάνωσαν το όλο εγχείρημα δεν είχαν στην ομάδα αρίστους αλλά πρoθύμους να υπηρετήσουν το project τους.

Οι πραγματικά άριστοι όπως, για παράδειγμα, οι σπουδαίος καθηγητής Retsef Levi και ο επιχειρηματίας και επίσης απόφοιτος του MIT Steve Kirsch, βρέθηκαν από την άλλη πλευρά. Οπως αργότερα και ο Elon Musk.

Ένας από τους λόγους που δεν τους βγήκε το όλο εγχείρημα όπως το υπολόγιζαν ήταν το γεγονός ότι οι λεγεώνες τους ήταν πλούσιες σε αριθμό προθύμων αλλά τα πραγματικά σπουδαία μυαλά βρέθηκαν απέναντί τους.

Πάμε να δούμε λοιπόν τώρα την ανάλυση του Steve Kirsch για τη μελέτη που ανέδειξε ο Retsef Levi

Μια νέα μελέτη που κυκλοφόρησε κρυφά από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουμε από τα δεδομένα του Medicare: τα εμβόλια για τον COVID αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου.

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση, ανέλυσα τα δεδομένα του Medicare που το CDC αρνείται να αποκαλύψει. Ανακάλυψα ότι τα εμβόλια κατά του COVID αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου.

Τώρα, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ κυκλοφόρησε κρυφά μια νέα μελέτη που δείχνει το ίδιο πράγμα: ότι τα εμβόλια κατά του COVID αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου για τουλάχιστον 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Εδώ είναι μια μεταφρασμένη στα αγγλικά έκδοση της μελέτης, ώστε να μπορείτε να τη διαβάσετε μόνοι σας. Σημειώστε ότι πολλές σημαντικές λεπτομέρειες παραλείπονται στην αναφορά.

Η μελέτη δείχνει ότι το εμβόλιο αυξάνει σταδιακά τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου με κορύφωση στους 4 μήνες από την εμβολιασμό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να το δούμε σε σύγκριση με ένα εμβόλιο που προκαλεί τεράστιο αριθμό θανάτων λίγο μετά τον εμβολιασμό. Αλλά δεν κατηγορούν το εμβόλιο. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι η αύξηση της θνησιμότητας οφείλεται στο υγιές αποτέλεσμα του εμβολίου-healthy vaccinee effect (HVE).

Αυτό είναι ένα «χειροκίνητο επιχείρημα» που δεν έχει καμία απολύτως αποδεικτική βάση (οποιοδήποτε φαινόμενο HVE θα ήταν πολύ μικρό και πολύ χρονικά περιορισμένο).

Η μελέτη δείχνει επίσης πολύ ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια αυξάνουν τα σοβαρά καρδιαγγειακά συμβάντα στις ηλικίες 12-29 μετά την εμβολιασμό με κορύφωση την Ημέρα 3 που δεν πρέπει να αγνοηθεί από κανέναν, αλλά αγνοείται από όλους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που συνέταξαν τη μελέτη!

Έγραψαν, «Τα αποτελέσματα σχετικά με τα καρδιαγγειακά συμβάντα κοντά στον εμβολιασμό δεν έδειξαν υπερβολικό κίνδυνο 30 ημέρες μετά τον εμβολιασμό».

Η μόνη εξήγηση που ταιριάζει είναι ότι ταιριάζει με τα στοιχεία: το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου με την πάροδο του χρόνου, όπως έγραψα πριν από δύο εβδομάδες στο άρθρο μου σχετικά με τα δεδομένα του Medicare και ότι το εμβόλιο προκαλεί καρδιαγγειακά επεισόδια σε νέους.

Η αναφορά

Η έκθεση εξέτασε όλους εκείνους που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021 (πριν από την έναρξη του κύματος Omicron) που πέθαναν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης 60 ημερών από τον εμβολιασμό και που δεν ήταν θετικοί στον κορονοϊό (1815 περιπτώσεις).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μας λένε πόσες περιπτώσεις εξαιρέθηκαν. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι κάνουν το εμβόλιο και γρήγορα παθαίνουν COVID και πεθαίνουν.

Το Σχήμα 1 δείχνει την κατανομή του αριθμού των θανάτων ανάλογα με τη διάρκεια του χρόνου από τον εμβολιασμό.

Εδώ είναι οι πρώτες 60 ημέρες:

Image

Εικόνα 1. Ημέρα από τη δόση #2 μέχρι το θάνατο. Για ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος.

Υποτίθεται ότι είναι μια εντελώς επίπεδη γραμμή. Αυτό σας φαίνεται επίπεδο; Δεν είναι.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την τεράστια αύξηση από 10 σε 20 θανάτους την ημέρα σε πάνω από 70 θανάτους την ημέρα.

Εγώ μπορώ. Είναι το εμβόλιο. Το ίδιο αποτέλεσμα είδαμε στα δεδομένα του Medicare. Το ποσοστό θνησιμότητας συνέχισε να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου αφού κάνατε το εμβόλιο.

Ήταν αυτό μοναδικό στα δεδομένα του Medicare; Δεν νομίζω. Θα το βλέπαμε και στα συνολικά δεδομένα θανάτου, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ VAX-DEATH ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, όπως έχω παραπονεθεί στο προηγούμενο άρθρο μου σχετικά με την ομηρεία των δεδομένων. Καμία υγειονομική αρχή στον κόσμο δεν θα δημοσιεύσει αυτά τα δεδομένα. Ακόμη και όταν το ζητάς και προσφέρεσαι να το πληρώσεις.

Έχω βρει μόνο έναν υπάλληλο υγείας κομητείας στον κόσμο που θα το κάνει αυτό. Πρέπει να κρατήσω μυστική την ταυτότητά του φυσικά μέχρι να βγουν τα δεδομένα.

Οι θάνατοι συμβαίνουν με διανομή Poisson. Εάν έχετε μεγάλο πληθυσμό, θα είναι μια εντελώς επίπεδη γραμμή εάν μετράτε ημέρες μετά από ένα συμβάν για ένα απόλυτα ασφαλές γεγονός που κατανέμεται ομοιόμορφα με την πάροδο του χρόνου.

Αυτά τα γραφήματα είναι από το άρθρο μου στο Game Over για δύο διαφορετικά εμβόλια: το εμβόλιο της γρίπης και το εμβόλιο πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας.

Βλέπετε πώς οι γραμμές είναι όλες επίπεδες;

Εικόνα 2. Ημέρες μέχρι το θάνατο από το εμβόλιο της γρίπης που χορηγήθηκε το 1ο τρίμηνο του 2021. Επειδή αυτό υπολογίστηκε για το Q1, θα δείτε εποχιακή διακύμανση στην καμπύλη, αλλά ακόμα και με αυτό, μπορείτε να δείτε ότι δεν διαφέρει τόσο πολύ.

Εικόνα 3. Ίδιο με το Σχήμα 2 αλλά για το εμβόλιο πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας. Ισχύουν τα ίδια σχόλια. Εάν αυτό δεν περιοριζόταν στο Q1, θα βλέπατε μια πολύ πιο επίπεδη γραμμή.

Η επίδραση του υγιούς εμβολίου (HVE)

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια μικρή άνοδος στην κλίση τις πρώτες 20 ημέρες. Αυτό είναι το φαινόμενο HVE. Είναι μικρό (<20% μείωση στους θανάτους) και πολύ βραχύβια (<20 ημέρες).

Ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να πεθάνετε σε λίγες μέρες, δεν εμβολιάζεστε με εμβόλιο.

Για το Medicare, αυτό το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο, επειδή απλώς υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που γνωρίζουν ότι έχουν μόνο λίγες μέρες ζωής.

Στην περίπτωση του Ισραήλ, ήταν ολόκληρος ο πληθυσμός που συμπεριλήφθηκε στη μελέτη, το φαινόμενο HVE θα είναι πολύ μικρότερο. Εν ολίγοις, το φαινόμενο HVE που εικάζουν στην μελέτη τους δεν το εξηγεί καθόλου.

Τα πλήρη στοιχεία θανάτου

Εδώ είναι όλα τα δεδομένα αξίας 200 ημερών από την εφημερίδα. Η αύξηση των θανάτων κορυφώνεται στους 4 μήνες μετά την ένεση της Δόσης #2 του Pfizer. Όλη αυτή η καμπύλη θα έπρεπε να ήταν επίπεδη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δύσκολο να συσχετίσουμε τους θανάτους που προκαλούνται από το εμβόλιο με το εμβόλιο: επειδή οι θάνατοι είναι τόσο κατανεμημένοι με την πάροδο του χρόνου και δεν συμβαίνουν αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Εικόνα 4. Αυτή είναι μια διευρυμένη έκδοση του Σχ. 1. Ο κίνδυνος θανάτου μετά την δόση #2 κορυφώνεται στους 4 μήνες μετά τη λήψη. Αν αυτό ήταν ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι θα είχαν ΙΔΙΟ ύψος.

Η μελέτη έδειξε επίσης ότι τα εμβόλια προκαλούν καρδιακά επεισόδια και πεθαίνουν τα παιδιά

Έχετε αναρωτηθεί για όλα τα μικρά παιδιά που πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή; Θα μπορούσαν να προκληθούν από τα εμβόλια; Αυτή η νέα μελέτη δείχνει ότι αυτό ισχύει.

Εικόνα 5. Άτομα 12 έως 29 που εμφανίζουν καρδιακά συμβάντα μετά τον πυροβολισμό. Βλέπετε αυτή την κορύφωση την Ημέρα 3 στα 31; Σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ. Κινούνται κατά μήκος.

Σημείωση: εάν αυτό ήταν ένα ασφαλές εμβόλιο, όλες οι ράβδοι θα είχαν το ίδιο ύψος. Αυτές οι μπάρες σας φαίνονται στο ίδιο ύψος;

Και πάλι, εάν το εμβόλιο είναι ασφαλές, οι ράβδοι πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος. Βλέπετε πρόβλημα την 3η μέρα; Αυτό είναι ΑΙΤΙΑ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εξηγήσω.

Αυτό είναι τρελό. Γνωρίζω πολύ καλά τα δεδομένα του Καναδά και ούτε ένα υγιές παιδί στον Καναδά δεν πέθανε ποτέ από COVID σε ολόκληρη τη χώρα για όλη την πανδημία.

Και ο Καναδάς είναι μια αρκετά μεγάλη χώρα (38 εκατομμύρια άνθρωποι).

Γιατί λοιπόν εμβολιάζουμε τα παιδιά και τους δίνουμε καρδιακά προβλήματα χωρίς κανένα όφελος; Και αυτό το γράφημα είναι μόνο για ορισμένα κωδικοποιημένα νοσοκομειακά συμβάντα. Δεν δείχνει νέους που πέθαναν από καρδιαγγειακά επεισόδια μετά το εμβόλιο στο νοσοκομείο ή στο σπίτι. Αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό το γράφημα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου λόγω των περιορισμών.

Περίληψη

Τα αποτελέσματα του Medicare ήταν οριστικά: το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου για μήνες μετά τον εμβολιασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CDC αρνείται να δημοσιοποιήσει τα αρχεία του death-vax από το Medicare (που είναι ασήμαντο να κυκλοφορήσουν) ή τα δεδομένα του death-vax σε εθνικό επίπεδο (απαιτεί λίγη περισσότερη δουλειά).

Τώρα έχουμε περισσότερη επιβεβαίωση. Η μελέτη του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ μας δείχνει, για άλλη μια φορά, ότι το εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου των ανθρώπων με την πάροδο του χρόνου. Τα δεδομένα τους δείχνουν ότι η κορύφωση του θανάτου για τη δόση #2 της Pfizer είναι 4 μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Μην αυταπατάστε: εάν αυτή ήταν μια «καλή» μελέτη, θα είχε δημοσιοποιηθεί και όλος ο Τύπος στο Ισραήλ θα την ανέφερε. Αντίθετα, την έκρυψαν σκόπιμα πίσω από ένα τείχος προστασίας επί πληρωμή όπου κανείς δεν μπορούσε να το βρει.

Ο καθηγητής του MIT Retsef Levi ήταν ο πρώτος που έστρεψε την προσοχή του κοινού σε αυτήν τη σημαντική μελέτη και όχι το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ. Κι όμως είναι ευθύνη του υπ. Υγείας του Ισραήλ να ενημερώσει το κοινό ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

Αυτό το θάψιμο των δεδομένων αποτελεί σιωπηρή παραδοχή από τις υγειονομικές αρχές ότι τα αποτελέσματα είναι άσχημα. Δεν γίνεται πιο σαφές από αυτό.

Τώρα λοιπόν ξέρετε. Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου και οι υγειονομικές αρχές δεν θέλουν να το ξέρετε. Μην περιμένετε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης οπουδήποτε στον κόσμο να αγγίξουν αυτήν την ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις