Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Kρατούν Oμήρους σε φαρμακείο στη Γερμανία


 Μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην Καρλσρούη της Γερμανίας, καθώς αδιευκρίνιστος αριθμός ανθρώπων βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας σε τοπικό φαρμακείο. 

Οι αστυνομικές αρχές φέρεται να συνομιλούν με τους δράστες της ομηρίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει δοθεί καμία περαιτέρω πληροφορία για τον αριθμό των ατόμων που κρατούνται όμηροι ή για τους δράστες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Suttgarter Zeitung, δύο είναι οι όμηροι που κρατούνται στο φαρμακείο, ενώ έχουν ζητηθεί λύτρα ύψους τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το φαρμακείο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ στο σημείο υπάρχουν πολλά αστυνομικά οχήματα, η πυροσβεστική και σωστικά συνεργεία.

Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Πάντως, οι αρχές κάλεσαν τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή της επιχείρησης. 

Η Καρλσρούη, μια πόλη 300.000 κατοίκων σχετικά κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, είναι η έδρα του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου, του ανώτερου δικαστικού οργάνου της Γερμανίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις