Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

KOZANH: Κλείνει η γέφυρα των Σερβίων μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας


 Την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη αποφάσισε, μετά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Το περιφερειακό συμβούλιο αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/03) πήρε την απόφαση ενώ αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos, υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα για τη γέφυρα των Σερβίων καθώς προέκυψαν νέα δεδομένα από τα στοιχεία των ερευνών του αναλογικού ρωγμόμετρου, τα οποία οδήγησαν στην απόφαση για ολικό κλείσιμο της κυκλοφορίας για το σύνολο των οχημάτων.

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη προέκυψε σχετικά με τη γέφυρα των Σερβίων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με τον Περιφερειάρχη να ενημερώνει νωρίτερα το σώμα πως οι πρώτες ενδείξεις από το αναλογικό ρωγμόμετρο που έχει τοποθετηθεί εκεί, δείχνουν διεύρυνση του φαινομένου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κασαπίδης ζήτησε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και ο ίδιος πρέπει να ενημερωθεί αρμοδίως από τους καθηγητές ώστε να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, υπηρεσιακών παραγόντων και των Δημάρχων, Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού. Στην σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε οι αρμόδιοι να μην προχωρήσουν σε απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων εν αναμονή των πορισμάτων των ειδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις