Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Συντάξεις Απριλίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών – Πότε Mπαίνουν αναδρομικά και Eπίδομα προσωπικής διαφοράς


 Την εβδομάδα μετά την 25η Μαρτίου θα ξεκινήσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Απριλίου από τον e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων έχουν ως εξής:

  • – την Tρίτη 28 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • – την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • – την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Παράλληλα μέχρι τέλος Μαρτίου θα καταβληθούν δύο νέα πακέτα πληρωμών για χιλιάδες συνταξιούχους. Πρόκειται για τα αναδρομικά ποσά των επικουρικών συντάξεων που φτάνουν μέχρι 6.000 ευρώ και το επίδομα προσωπικής διαφοράς που φτάνει μέχρι τα 300 ευρώ.

Πρόκειται για τα αναδρομικά ποσά των επικουρικών συντάξεων που φτάνουν μέχρι 6.000 ευρώ και το επίδομα προσωπικής διαφοράς που φτάνει μέχρι τα 300 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις