Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο επιμένων νικά: Γυναίκα πήρε δίπλωμα oδήγησης μετά από 960 προσπάθειες

 


Μια γυναίκα που ξόδεψε 12.500 ευρώ για να πάρει δίπλωμα οδήγησης, πετυχαίνοντάς το μετά και από την 960η προσπάθειά της, έγινε viral στο διαδίκτυο χάρη στην ξεχωριστή της ιστορία που διδάσκει να έχουμε επιμονή και υπομονή.

Η ιστορία της Cha Sa-soon από την Νότια Κορέα αναδημοσιεύτηκε στο reddit και έχει προσελκύσει χιλιάδες σχόλια.

Η γυναίκα έκανε την πρώτη της προσπάθεια στο γραπτό τεστ για τα σήματα τον Απρίλιο του 2005, αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε. Ωστόσο, η Νοτιοκορεάτισσα δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ξαναδίνει μέχρι να περάσει, δίνοντας εξετάσεις κάθε μέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια μείωσε τις προσπάθειές της στις μόλις δύο φορές την εβδομάδα, μέχρι που τελικά πέρασε το γραπτό τεστ, στην 860η προσπάθειά της.

Όπως προβλέπεται, μετά το γραπτό τεστ η γυναίκα προχώρησε στην πρακτική δοκιμασία, η οποία θα αποδεικνυόταν επίσης μια πρόκληση.

Η Cha Sa-soon χρειάστηκε να δώσει αυτό το τεστ 10 φορές, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εξετάσεων οδήγησης στις 960.

Η γυναίκα χρειάστηκε να ξοδέψει 12.500 ευρώ για όλα αυτά ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω παρά τα έξοδα, καθώς ήταν πολύ σημαντικό για τη δουλειά της το να μπορεί να οδηγεί, αφού διατηρεί επιχείρηση πώλησης φρούτων και λαχανικών.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτή οδήγησης της Cha Sa-soon, το γεγονός ότι τελικά η γυναίκα πέρασε στις εξετάσεις «έκανε ένα μεγάλο βάρος να φύγει από πάνω μας».

Ο εκπαιδευτής, στη Σχολή Οδήγησης Jeonbuk, είπε: «Όταν επιτέλους πήρε την άδειά της, βγήκαμε όλοι επευφημώντας και την αγκαλιάσαμε, δίνοντάς της λουλούδια».

«Ένιωσα σαν ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από πάνω μας. Δεν είχαμε τα κότσια να της πούμε να τα παρατήσει γιατί συνέχιζε να εμφανίζεται ».

Η ιστορία της Cha Sa-soon έγινε διεθνής πρωτοσέλιδο λόγω της επιμονής της, καθιστώντας την εθνική διασημότητα.

Μάλιστα, η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο όχημα αξίας 13.000 ευρώ, ως επιβράβευση για το επίτευγμά της και κυρίως τη φοβερή της στοχοπροσήλωση. Διπλά κερδισμένη, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις