Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Παγκόσμια Μυστική Τραπεζοκρατία. O γόρδιος δεσμός είναι ο δούρειος ίππος της έχιδνας-exi dna που σκοτώνει ο Άγιος Γεώργιος τον πράσινον δράκον της πράσινης απράσινης ειρήνης…..


 Παγκόσμια Μυστική Τραπεζοκρατία. Ο γόρδιος δεσμός είναι ο δούρειος ίππος της έχιδνας-exi dna…. που σκοτώνει ο Άγιος Γεώργιος τον πράσινον δράκον της πράσινης απράσινης ειρήνης….. 

Κάθε κυβέρνηση είναι βιτρίνα της μυστικής σε αφάνεια «ανυπαρξίας» Τραπεζοκρατίας.

Η βιτρίνα, φαίνεται, μιλάει, χαμογελάει στην αστυνομία [Λαόν-λουτσίκον] ενώ πίσω της απειλείται με περίστροφον στον πωπό.

Εάν κάποια κυβέρνηση [κύβος, 24 γωνίες, cubeάλλα-6Χ6Χ6=216, 24Χ90ο=21600ο=216-κύμβαλα κλειδοκύμβαλου-πιάνου = κύβος άρνησης = κυβέρνηση] δεν είναι σκλάβα που παίζει τον ρόλο της κυρίας στο σπίτι της Τραπεζοκρατίας, τότε οι άλλες κυβερνήσεις συνεργάζονται για να την φέρουν σε αδιέξοδον, ούτως ώστε είτε να εξουτερωθεί, ή να γεννοκτονηθεί αυτή και ο λαός της, ή να αλλάξει κυβέρνηση ή η ίδια αυτή κυβέρνηση να «συνέλθει» με τα χαστούκια σε Δεξιά και Αριστερή Παρεία και να σχοινοβατεί στην γραμμή της Τραπεζοκρατίας.

Η αφάνεια «ανυπαρξίας» εισάγει τον δούρειον-δόλιον ίππον σε κάθε σπίτι. Είναι αόρατη και συνάμα ορατή με άλλες μορφές και ρόλους αυτή η πολυεισαγωγή της Τραπεζοκρατίας.

Η Τραπεζοκρατία είναι και τράπεζα και μπιτ κκόϊν, είναι και Αριστερά και Δεξιά, είναι και μόλυνση και πράσινη ειρήνη, είναι πορνεία και σοβαρότητα, είναι αλήθεια και ψεύδος. Είναι λαοφιλία και λαομισία.

Είναι το τραπέζι σε κάθε σπίτι…. Η καρέκλα που είναι σαθρή και σε στηρίζει, σε κάθε σπίτι και επίσκεψη.

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη-τελευταία κεφαλή της Λερναίας Ύδρας και την τσίλλησε-καταπλάκωσε κάτω από μία πέτρα επειδή είναι αθάνατη, για να μην μπορεί να επαναδράσει, τούτον σημαίνει συνεχής εξερρίζωση του κακού, θερειού, αιτίας, αφορμής, χαλάρωσης που οδηγεί στην αισχροκρατεία, ασυδωσεία, ανηθικότητα, αφέλεια, εφησυχασμόν, ανοησίαν, φιλοκακίαν….

Ο Θεός στην Αποκάλυψη στον δεύτερον θάνατον, τσαλαπατάει όπως σε ληνόν ο ληνοπόδης τα στάμφυλα….

Στην Αποκάλυψη το εσφαγμένον θηρίον θεραπεύεται και κατακτάει τους πάντες, όπως ο δράκος που σκότωσε ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος. Πως έγινε αυτόν; Με το σκότωμα του Αγίου από το θηρίον βασιλέα….

Υπάρχουν δύο ειδών θανάτη, ο τελεσφορικός και ο αιώνιος, αυτός που είναι θάνατος χωρίς τελειωμόν της αίσθησης του βασανιστικού θανάτου. Διότι θάνατος δίχως βάσσανα δεν είναι θάνατος αλλά λύτρωση….

Εάν δεν υπήρχε ο δεύτερος θάνατος διά τους φιλόκακους τότε ο πρώτος θάνατος είναι επιβράβευση δι’ αυτούς!

Το εσφαγμένον θηρίον της Αποκάλυψης, ίσως είναι το τέλος ή ήττα της Τραπεζοκρατίας και η θεραπεία του η ανάκαμψη της Τραπεζοκρατίας.

Τα θηρία της Τραπεζοκρατίας ήτοι κάθομαι και παρακολουθώ τους σκλάβους να εργάζονται και να κοπιάζουν διά να τους κλέβω εγώ με συμβάσεις, εξαπατήσεις, πολέμους, τεχνητές κρίσεις, τεχνάσματα, αισχροκέρδεια τόκων, έχουν πολλές μορφές σε διάφορα είδη….

Όταν η Τραπεζοκρατία κινδυνεύει τότε σύρνει εις την αρρένα της γνώμης του λαού επαναστάτες που είναι δούρειοι ίπποι πραξικοπηματίες [πράξη+κόπημα] της ένωσης και συνένωσης του Λαού, ήτοι διχασμός, διχόνοια, εμφύλιος, έλλαος [ώδε αποκαλύπτεται ότι έλλαος ήτοι Ελλάς σημαίνει όλος ο λαός], ένεθνος, ενάνθρωπος πόλεμος λαών-ανθρώπων!

Σύρνει και καινούργιες ιδέες η Τραπεζοκρατία που φαίνονται ωραίες και λάμψη ανώτερη του χρυσού αλλά που πάντοτε προδιαγραμμένα και προσχεδιασμένα με μαθηματική ακρίβεια να καταλήγει εις την Τραπεζοκρατία υπό άλλου είδου στήματος και συνστήματος. Ο Μανωλιός που άλλαξε τα ρούχα του κάποτε και τα φόρεσε αλλιώς, δεν τα άλλαξε μία φορά αλλά δισεκατομμύρια φορές και εσύ μπορεί να είσαι ένας κοπαδός του σε κάποια από τις φορεσιές του, αλλά σε όλους είναι διαφορετικός και μέσα του πάντοτε ο ίδιος αναλλοίωτος Μανωλιός της Τραπεζοκρατίας.

Όταν ο Προμηθέας έδωσε το φως της Άνοιξης, ο Βίας, ο Κράτος, ο Ζήλος και ο Δίας τον τιμώρρησαν.

Όταν ένας αγαθός άνθρωπος συνεπάρθει εν οραμάτι από άγγελον και του έδειξε έναν αλυσωδεμένον πελώριον με  ξανθή κώμη να αναστενάζει, μετά την απελευθέρωση του Διονύσιου του Σικελιώτη διά να διοικήσει τον είδε εις τον δρόμον και είπε: αυτός είναι που είδα εν οραμάτι και μου είπε το πνεύμα που με συνόδευε όταν ερώτησα ποίος είναι: είναι το πονηρόν πνεύμαν της Σικελίας και το πονηρόν πνεύμαν της Ιταλίας. Και τότε συνέλαβαν τον αγαθόν άνθρωπον επειδή Μαρτύρησε την αλήθεια και τον φόνευσαν.

Πριν η Περσία κατακτήσει έναν λαόν εξαγόραζε με δελεαστικές προσφορές τους άρχοντες, περιβλεπτούς, έξυπνους, κύρους ανθρώπους της πόλεως, ήταν το πνεύμα συμβούλων της Τραπεζοκρατίας στους σατράπηδες όλων των χωρών όλων των εποχών. Συνάμα η Τραπεζοκρατία από θέση «αδύναμη» εξαγόραζε αυτοκράτορες και ισχυρούς σε ισχυρές αυτοκρατορίες και τις κατακρέμνιζε μεθοδικώς με το αέναον modern-old mechanics money maker. Κατέβαζε και ανέβαζε, κατεβάζει και ανεβάζει αυτοκράτορες και κυβερνήτες ώσπου να μείνει μόνον αυτή ο Ουροβόρος Όφις. Αυτά έδειξε ο σατανάς εις Τον Χριστόν όταν του έδειξε ότι έχει εξουσία σε όλες τις εξουσίες-βασίλεια, αλλά Ο Χριστός έχει εξουσία όλων των κτισμάτων ανά πάσα στιγμή και του είπε μην πειράζει Τον Κύριον και Θεόν σου.

Η Τραπεζοκρατία ζηλεύει και μαραζώνει επειδή έχεις την ανθρωπιά να γελάς και να κλαίες, έκτοτε σε ήθελε ρομπότι τεχνητή ανοημοσύνη-ανοησία μεταλλαγμένον!

Τραπεζοκρατία είναι η λέξη τράπεζα στα ιταλικά έγινε τράμπολα ήτοι παγίδα και χαρτοπαίγνιον και η Τράπεζα παίζει με ψυχές και χαρτιά απάτης.

Απάτη δηλαδή Ευαπάτη είναι αυτή που δεν φαίνεται πριχού είναι πλέον αργά για τον εξαπατημένον έστω και εάν σπανίως νικάει ο εξαπατημένος. Τραπεζοκρατία είναι το φαρμάκι που σκοτώνει σε 40 έτη όχι σε 40 δευτερόλεπτα, διότι εάν σκότωνε σε 40 δευτερόλεπτα ποίος θα το έβαζε στο στόμα και στο σπίτι του;

Είδατε πολλούς να σκοτώνονται καθημερινώς με δηλητήρια 40 δευτερολέπτων; Όλοι προσέχουν από αυτά και τότε από ποία δεν προσέχουν; Απ’ εκείνα που σκοτώνουν το μέλλον σε 40 έτη….

Όταν ελευθερώνεται ένας Λαός ελευθερώνεται μυστικοσκλαβωτικά ή ύστερα από την ελευθερία του μετατρέπεται η ελευθερία του με τις απειλές, προσταγές και μεθοδεύσεις της Τραπεζοκρατίας σε ελευθερία υπό της Τραπεζοκρατίας.

Ένας μαφιόζος ήθελε να σκοτώσει κάποιον, προσποιήθηκε φιλία, συνεταίρευσε μαζύν του, έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν έτη πολλά και εν τέλει τον δολοφόνησε….

Η Τραπεζοκρατία γνωρίζει ότι διά να σκοτώσει όλους δεν πρέπει ούτε να βιάζεται ούτε να καθυστερά, ούτε να είναι εχθρική ούτε φιλική, να είναι ακέραιη διά να είναι σεβαστή και επαγγελματίας διά να φαίνεται ότι δεν έχει προσωπικές αντιπάθειες με εσένα, σε βαθμόν που το λησμονάει και η ίδια αλλά τες υποβόσκει. Ναι έχει προσωπική θανατική φανατική αντιπάθεια με εσένα!

Όταν είσαι ένας δεν μπορείς να τους σκοτώσεις όλους μονομιάς, αυτόν είναι Ιδίωμα Θεού. Τότε σκοτώνεις πολλούς χρησιμοποιώντας πολλούς, είσαι πολυπρόσωπος σε πολυσώματα όμοια, φιλικά, εχθρικά και αντίθετα και τους βάζεις όλους να σκοτώνουν τους άλλους ενώ εσύ κανονίζεις να μην πίπτει ούτε κοτρώνα από σφενδόνα εις τον οίκον σου!

Η Τραπεζοκρατία σκοπεύει να μην αφήσει ούτε σφενδόνα ούτε κοτρώνα διά να χρησιμοποιήσουν όσοι την πήραν είδηση.

Πάντοτε όμως υπάρχει η ρωγμή της ευκαιρίας και η δύναμη να μην απωλαισθεί η ψυχή….

Θυμήθου:

Γόρδιος δεσμός με κόλλες από χαρτί, νόμος, φόρος, δάνειον, σύμβαση.

Δούρειος ίππος με εξαπάτηση, νεομοδισμόν, νεοτερισμόν, νέα, νέα, νέα κάθε λογής σε γραφή, τέχνη, ύλη, βρώσιμα, πόσιμα, ιδέες, γνώμες, απόψεις, εξαρτήματα, Ευκολίες. Δεν υπάρχει ισχυρότερος Πολυδούρειος-Πολυδόλιος Πολυΐππος από τον εθισμόν, εξευτελισμόν, ερωτευμισμόν της Ευκολίας, της Ευκολίας διά την Ευκολία, της Ευκολίας διά το κάθε τι, της Ευκολίας της «Ευτυχίας»…. Διότι η Ευκολία είναι ταχύτητα και η ταχύτητα χρήμα, εμπειρίες, γρήγορη επικοινωνία, αρκετός χρόνος να ιδείς όλον τον κόσμον εξ’ ύψει και από κάθε θέση, ταχύα ανάρρωση και ούτω καθεξής. Η Ευκολία είναι το θαύμα του κακού πριν τον όλεθρον της πολυσυμφοράς!

Ο ίππος, η φοράδα, το ζώον των ισχυρών ορμόνων στρήνας προς πάσα κατεύθυνση, η Βαβυλώνα η μεγάλη.

Η έχιδνα = exi dna….

Ο ουροβόρος όφις, περικλείει και σφίγγει τα πάντα και στην αναπόφευκτη ανάγκη εισέρχεται μέσα τρώγωντας την ουρά του διά να συμπιέσει και κατασπάσει τους εμπερικλεινώμενους, ενώ συνάμα ψευδοδαγκώνει την ουρά του προσποιούμενος ότι είναι μία υφήλιος διαφορών και εμφυλίων διαμάχεων και ο ίδιος δεν διαφέρει αλλά είναι “θύμα” της ίδιας μοίρας.

Λερναία Ύδρα, το ζωϋφιον ύδρα εντός των τελμάτων είναι ίσως ο μοναδικός οργανισμός που και οι σύγχρονοι επιστήμονες πιστεύουν ότι δεν αποθαίνει ποτέ εάν δεν ξερανθεί ο τελματότοπος του. Η Λερνεία Ύδρα είναι αθάνατη, ο Ηρακλής τσίλλησε-καταπλάκωσε την πρωτοκεφαλή της κάτω από μία τεράστια πέτρα, διά να μην δυνηθεί να εισέλθει εις την ροήν, του ύδατος. Ή την σκοτώνεις ή απξηραίνεις την Κοπαΐδα-Κοπαδική Λίμνη.

Κοπαδός είναι ο οπαδός. Ο Θεός δεν έχει κοπαδούς αλλά Πιστούς δούλους, ο κοπαδός δεν γνωρίζει ούτε διατί κάνει ό,τι κάνει, λατρεύει κτίσματα ως ανωτέρα του και αυτόν ίσως ισχύει, λατρεύει κτίσματα ως ανώτερα Του Κτιστοποιού Θεού και των Ευλογημένων κτισμάτων πλασμάτων ανθρώπων και αγγέλων από Τον Ίδιον.

Ο σατανάς είχε τα περισσότερα τέρατα εις την Ελλάδα ή και τους Έλληνες, πολλά σκοτώθηκαν, πολλά θα σκοτωθούν, δεν θα παραμείνει ούτε έναν!

Ο κοπαδός του συνστήματος είναι ασυνείδητον ασυναίσθητον Τραπεζογραμμάτιον, τράμπουλα, παγίδα, απάτη, χαρτοπαίγνιον, χαρτί που χρησιμοποιείται και χρησιμεύει διά να γίνει καμένον….

Η Αποκάλυψη το λέγει αρχαίος όφις και δράκος είναι το ίδιον και είναι ο σατανάς και η Λερναία Ύδρα ένας πολυόφις πολυδράκος. Οι Αρχαίοι Έλληνας νουθετούνταν από τον Ηρακλήν οι σύγχρονοι Έλληνες από Τον Άγιον Γεώργιον, διότι Ο Θεός πάντοτε τους αγαπούσε…. Εξού και πάντοτε τους Αποκάλυπτε να σκοτώνουν τα θερειά. Οι Έλληνες άρχισαν από το να είναι φίλοι με τα θερειά, να τα εννοήσουν, να τα νικήσουν και να αγιάσουν, συνεχής ευπρόοδος ευθριάμβου….


Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις