Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ: Το πρώην μέλος των Pussycat Dolls, Jessica Sutta, περιγράφει στη κάμερα, πως το εμβόλιο Covid κατέστρεψε την υγεία της…


 Το πρώην μέλος των Pussycat Dolls, Jessica Sutta, είπε ότι βίωσε μια σοβαρή αντίδραση απο το εμβόλιο της Moderna. Τρεις ημέρες μετά την πρώτη της δόση τον Αύγουστο του 2021, εμφάνισε έναν βασανιστικό μυϊκό σπασμό στην πλάτι της. Αφού οι χειροπρακτικές θεραπείες, ο βελονισμός, το μασάζ κ.λπ. δεν βοήθησαν, πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί πίστευαν ότι επρόκειτο για λοίμωξη των νεφρών και δεν τη συσχέτισαν με το εμβόλιο για τον COVID-19.

Τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και μετά τη δεύτερη δόση ανέπτυξε εγκεφαλική βλάβη και το βάρος της έπεσε απότομα. Τον Δεκέμβριο του 2021 άρχισε να εμφανίζει πόνο σε ολόκληρο το σώμα της. Τον Ιανουάριο του 2022, διαγνώστηκε με ινομυαλγία και της είπαν να ασκηθεί. 

Κατά την διάρκρια μια στάσης γιόγκα που περιελάμβανε το στρίψιμο της πλάτης της, άρχισε να βιώνει νευροπάθεια. «Η νευροπάθεια είναι μια ασθένεια που μοιάζει σαν να φλέγεσαι… Ήταν στο θώρακά μου και μέχρι τη σπονδυλική μου στήλη». Ο πόνος ήρθε κατά κύματα, και το σώμα μου έκανε συσπάσεις.

«Όταν ήρθε η νευροπάθεια, εξαπλώθηκε σε όλο μου το σώμα. Θυμάμαι να κοιτάζω το ταβάνι και να σκέφτομαι, «Θεέ μου, αυτό είναι. Πεθαίνω», είπε η Jessica Sutta.

Σε αυτό το βίντεο, μοιράζεται για πρώτη φορά τι βίωσε και γιατί αποφάσισε να μιλήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις