Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Tρόμος σε αστικό λεωφορείο στην Kαλλιθέα - Έπεσε η οροφή στα κεφάλια των 40 επιβατών ενώ βρισκόταν εν κινήσει


Καλλιθέα: Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3/2023) μέσα σε λεωφορείο 040 στο οποίο, βρίσκονταν περίπου 40 επιβάτες όταν έπεσε ένα κομμάτι της οροφής.

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3) στην Αθήνα, καθώς έπεσε η οροφή λεωφορείου του Οργανισμού Αστικού Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) στο οποίο και επέβαιναν 40 επιβάτες. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον Alpha, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:50 το μεσημέρι της Παρασκευής και ενώ κινούνταν προς την περιοχή της Καλλιθέας. Ξαφνικά, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν κάτι να έπεσε και να έσπασε.

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα» είπε ένας από τους επιβάτες στο TLIVE.

«Δεν ήταν γεμάτο, ήταν όλοι καθισμένοι γιατί αν είχε όρθιους θα τραυμάτιζε κάποιον στο κεφάλι» συμπλήρωσε.

«Γυρίσαμε πίσω και είδαμε ότι ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και για καλή μας τύχη το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο, δεν υπήρχαν όρθιοι δηλαδή, ήταν όλοι καθισμένοι. Αν ήταν όρθιοι, αντιλαμβάνεστε ότι το κομμάτι της εσωτερικής οροφής θα έπεφτε στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου και τώρα θα κλαίγαμε. Ο οδηγός γύρισε, γιατί δεν κατάλαβε ο άνθρωπος τι συνέβη, καθώς δεν υπήρχε τράνταγμα, είδε τι έγινε, έστριψε στη Θησέως και μας είπε, παρακαλώ κατεβείτε κάτω, γιατί δεν το κινδυνεύω», είπε επιβάτης, που ήταν παρών στο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις