Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ δύο Tραυματίες – Ανακοίνωση για την Kατάσταση των Tραυματιών

 


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τους επτά τραυματίες στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, πλέον νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.

Ενημέρωση αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται λόγω της μοιραίας σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τους επτά τραυματίες στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και τώρα νοσηλεύονται σε απλές κλίνες.

Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς, ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου, σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο ετοιμαζεται να εξέλθει για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παραμένουν διασωληνωμένοι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιαννάκου, σε κλινικές νοσηλεύονται επτά ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας όπως πάντα. Το κράτος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις