Κυριακή 30 Απριλίου 2023

EKTAKTO - Θα είναι στις εκλογές η «Πλεύση Ελευθερίας» – Εγκρίθηκε η συμμετοχή της – Αποκλείστηκαν μόνο «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»

 


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε νομικό αγώνα και τον κέρδισε - Ο Νίκος Νικολόπουλος και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες παραμένουν αποκλεισμένοι

Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου φαίνεται ότι θα είναι το μόνο από τα δύο κόμματα που αποκλείονταν, καθώς «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανέστρεψε τον αποκλεισμό της και εγκρίθηκε από τις ενστάσεις που έκανε η συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Και δημιουργούνται πλέον ερωτήματα, όχι για την διαδικασία (δεν πιστεύουμε ότι είχαν «στοχοποιηθεί» από τους υπολογιστές του ΥΠΕΣ η οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μεταξύ συνολικά 48 κομμάτων), αλλά η σοβαρότητα με την οποία, αντιμετωπίζουν τις εκλογές ορισμένα μικρά κόμματα.

Έτσι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν χρειάστηκε καν να κριθούν από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε ότι αφορά το αν είναι «κέλυφος» ή όχι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Η.Κασιδιάρη, όπως υποστήριζαν δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του δήλωση ο Ν.Νικολόπουλος:

«Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές, το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΕΣ, δεν επέτρεψε την κάθοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές!

Από το απόγευμα του Σαββάτου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτό.

Όπως ακριβώς και η πρ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι απέκλεισαν με τον ίδιο τρόπο και το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας».

Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις