Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Αλ Πατσίνο: Ο 83χρονος ηθοποιός θα γίνει ξανά πατέρας – Ποια είναι η 29χρονη σύντροφός του


 Πατέρας για τέταρτη φορά, ετοιμάζεται να γίνει ο Αλ Πατσίνο, στα 83 του. Πριν από λίγες εβδομάδες ο καλός του φίλος Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος φέτος έγινε 83 ετών, σύμφωνα με το “Page Six” περιμένει το τέταρτο παιδί του, με τη νυν σύντροφό του, Νουρ Αλφαλάχ. Η σύντροφος του Αλ Πατσίνο είναι 29 ετών και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι ήδη πατέρας της 33χρονης Τζούλι Μαρί Πατσίνο που έχει αποκτήσει με την Ζαν Ταράντ και των διδύμων Άντον Τζέιμς Πατσίνο και Ολίβια Πατσίνο, που είναι 22 ετών και τα απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Ποια είναι η σύντροφός του

Για την Νουρ Αλφαλάχ, αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο του 2022, όπου και ξεκίνησαν οι φήμες πως οι δύο τους έχουν σχέση. Ωστόσο τότε μέσω πηγών είχε επιβεβαιωθεί από το “Page Six” πως είναι μαζί από την πανδημία του Covid-19.

Η Αλφαλάχ πριν από την σχέση της με τον Πατσίνο, διατηρούσε δεσμό με τον Μικ Τζάγκερ, όταν εκείνος ήταν 74 ετών και εκείνη 22, καθώς και με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο, Νίκολας Μπεργκρούεν.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το instagram της Νουρ

Με τον πρώην της Νίκολας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις