Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Πανικόβλητοι από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων αρνούνται να απαντήσουν εάν η 20χρονη φοιτήτρια είχε εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19. Tα απαιτούσε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου φοιτούσε!


 Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε στις 17.25′ το απόγευμα της Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και κάναμε την αυτονόητη ερώτηση σχετικά με τα αίτια του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τη Χίο.

Ρωτήσαμε εάν η 20χρονη Εύη Μερέου που έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων είχε λάβει τα εμβόλια COVID-19.

By The Wrong Man

Αφού δώσαμε τα στοιχεία μας στον γιατρό της βάρδιας κάναμε την αυτονόητη, για έναν εμβολιασμένο κατά 70% πλανήτη, όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει ξαφνικά και εξακολουθούν να πεθαίνουν ξαφνικά.

–Σας τηλεφωνούμε από το Κουρδιστό Πορτοκάλι και θα θέλαμε να μάθουμε εάν η 20χρονη Εύη Μερέου που πέθανε από ανακοπή καρδιάς είχε κάνει τα εμβόλια COVID-19.

.Κοιτάξτε, αυτό αφορά το ιατρικό απόρρητο. Δεν μπορούμε να σας δώσουμε αυτή τη πληροφορία…

-Πως είναι το όνομά σας;

.Ούτε αυτό μπορώ να σας το πω…

Κι΄όμως αυτός ο διάλογος για όσους όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε, 24/7, τους Ξαφνικούς Θανάτους είναι αποκαλυπτικός.

To ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού συνεχίζεται ως εξής.

Ανατρέξαμε στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να διακριβώσουμε τις τυχόν οδηγίες για τον εμβολιασμό των φοιτητών.

Με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου 2021 έχει εκδωθεί η εξής ανακοίνωση

Εμβολιασμός των Φοιτητών και των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΑΝAΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους (4 Οκτωβρίου 2021) αποκλειστικά με δια ζώσης εκπαιδευτικές διαδικασίες μαθημάτων, εργαστηρίων και κλινικών, κάνει γνωστό στους φοιτητές του και στα μέλη της πανεπιστημιακής του κοινότητας ότι έχει συμφωνήσει με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας τα εξής:

Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου έχει προβλεφθεί ειδική γραμμή εμβολιασμού για τα μέλη του Πανεπιστημίου, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/.
Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Άρτας μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/ ή στο τηλ. 2681361126.
Οι φοιτητές και τα μέλη της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας μπορούν να εμβολιάζονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κλείνοντας ραντεβού μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/.
Γίνεται γνωστό ότι και στα τρία Νοσοκομεία υπάρχει διαθεσιμότητα εμβολίων και ο προγραμματισμός γίνεται άμεσα.

Καλούνται όλοι οι φοιτητές και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που δεν έχουν εμβολιασθεί μέχρι σήμερα να φροντίσουν για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό τους και τους συμφοιτητές τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ομαλή εξέλιξη των σπουδών τους.

Ιωάννινα, 15 Σεπτεμβρίου 2021
Από την Πρυτανεία

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η 20χρονη φοιτήτρια με το νόμο των πιθανοτήτων και εξαιτίας της πίεσης που είχε δεχθεί αλλά και εκ του αποτελέσματος μπορούμε να εικάσουμε, σχεδόν με ασφάλεια, ότι ήταν εμβολιασμένη με τα εμβόλια COVID-19.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι τόσοι οξυδερκείς ρεπόρτερ εκεί έξω καθώς και αντίστοιχοι εκδότες δεν ζητούν να πληροφορηθούν την εμβολιαστική κατάσταση του κοριτσιού.

Δεν τους ζητήσαμε να ασχοληθούν με την προέλευση της προσχεδιασμένης καταρρακτώδους βροχής στο Θεσσαλικό Κάμπο.

Αφού τίποτε από αυτά δεν μπορούν να φέρουν σε πέρας γιατί πρέπει να πληρώνονται- πέρα από τη σιωπή τους;

Σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα η νεαρή γυναίκα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα.

Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Την Τετάρτη και κατά την διάρκεια εξετάσεων η άτυχη κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Πηγές αναφέρουν ότι η Εύη Μερέου, δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα. Κι αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς και στο τέλος να χάσει τη ζωή της.

Μιλώντας στον Alpha, o άτυχος πατέρας της νεαρής γυναίκας δεν μπορεί να κρύψει την βαθιά οδύνη του. «Θέλω να προστατεύσω και τα υπόλοιπα παιδιά» είπε μετά την ταργική περιπέτεια της κόρης του και εκφράζοντας την ευχή να μη συμβεί κάτι ανάλογο σε κανένα άλλο παιδί. «Ούτε οι ίδιοι οι γιατροί ξέρουν τι συνέβη, αν ήξεραν πιθανόν να είχαν σώσει το παιδί. Το κορίτσι μου ήρθε για να σπουδάσει, ήρθε να δώσει την εξεταστική του και σε δέκα μέρες χάθηκε. Έπαθε αμυγδαλίτιδα, ήμασταν ήσυχοι ότι το παιδί ήταν στο νοσοκομείο» τονίζει δε ο πατέρας. «Δεν πέρασε όμως ποτέ ο πόνος και είχε πυρετό μέχρι που τελικά τη χάσαμε. Όταν το μάθαμε, μας έφυγε το τηλέφωνο από τα χέρια. Ο θεράπων ιατρός περιμένει επίσης την ιατροδικαστική εξέταση. Μας καθησύχαζαν για το παιδί, έλεγαν ότι θα του δώσουν διπλές αντιβιώσεις. Το κορίτσι έλεγε πως έχει πόνο στις αμυγδαλές και πυρετό»

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022. Θάνατος χωρίς σύνορα.

Η Γεωργία Σολανάκη από την Ελλάδα, 22 ετών, ξάπλωσε στον χλοοτάπητα αφού ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της. Μόνο μετά από πολύ ώρα παρατήρησε κάποιος ότι η αθλήτρια δεν κινούνταν. Ως εκείνη, νόμιζαν ότι η Σολανάκη ξεκουραζόταν. Ήταν εμβολιασμένη με εμβόλια COVID-19 και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Στη συνέχεια> Από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου αιτίας έφυγε από τη ζωή η 22χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γεωργία Σολανάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στην νεκροψία που διενεργήθηκε. Τώρα, η προσοχή θα πέσει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού. Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ από την ώρα που κατέληξε φαίνεται πως τη βρήκαν αμέσως.

Καθημερινά φεύγουν ξαφνικά χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω. Ο θάνατος των ανωνύμων δεν περνάει ούτε καν στα ψιλά-με εξαίρεση περιπτώσεις όπως της πανέμορφης Γεωργίας Σολονάκη αθλήτριας ετών 22, η ιστορία της οποίας βλέπει το φως της δημοσιότητας στα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που ο Έλληνας υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης και η αρμόδια επιτροπή των υπό τον κρυβόμενο πλέον Σωτήρη Τσιόδρα αναζητούν τρόπους να εξαφανίσουν από τα ΜΜΕ τα video με τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Μάλιστα προβεβλημένος επιδημιολόγος έστειλε εξώδικο σε κανάλι με το οποίο απαιτεί να καταστραφούν οι αμέτρητες συνεντεύξεις του με τις οποίες επιχειρούσε διαρκώς να τρομοκρατήσει τους ανεμβολίαστους.

Στο μεταξύ οι οδηγίες προς τους πολιτικούς ηγέτες από τους εμπνευστές του project είναι να χαμογελάνε, να δείχνουν διαρκώς χαλαροί, ανέμελοι και ξένοιαστοι σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Αυτή την οδηγία επιχειρούν να ακολουθήσουν με το όποιο υποκριτικό ταλέντο διαθέτουν ηγέτες όπως ο Kαναδός, ο Γάλλος, η Νεοζηλανδή και πάει λέγοντας. Ο Musk είναι πλέον ένα κακό σπυρί στο κώλο τους και ήδη ακούνε την καυτή ανάσα της Δικαιοσύνης.

Το γεγονός αυτό θα πρέπει να σημάνει συναγερμό τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να συλλέξουν τα ντοκουμέντα με τις εμφανίσεις του συγκεκριμένου θιάσου πολιτικών, επιδημιολόγων, δημοσιογράφων, κλπ οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη στον δυτικό κόσμο και στην αποκάλυψη του οποίου πρωταγωνιστεί ο Elon Musk και το Twitter. Περιμένουμε από τους εγχώριους πνευματικούς άνδρες και γυναίκες του τόπου, όπως ο Μήτσος Καμπουράκης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Ηλίας Μόσιαλος, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Σία Κοσιώνη, η Ανθή Βούλγαρη, η Τατιάνα, ο Γεροτζιάφας, η Μαρία Σπυράκη κλπ, να κατατάξουν και τον Elon Musk στους ψεκασμένους.

Στο μεταξύ

Georgia Solanaki from Greece, 22, lay on the mat after completing some of her classes. Only after a long time did anyone notice that the athlete was not moving. Before that, they thought Solanaki was resting. She was vaccinated and had no health problems pic.twitter.com/YS6CtqENl8

— Died Suddenly News (Follow us to support our work) (@JungleTwittter) December 28, 2022

Το ρεπορτάζ του Θεόκριτου Αργυριάδη από τον ιστότοπο libre.gr>

Συντετριμμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο σχετικά με τον θάνατο της 22χρονης Γεωργίας Σολανάκη στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Το libre ήρθε σε επικοινωνία με συμφοιτητές της φοιτήτριας, οι οποίοι μας μιλούν για μια ευγενική παρουσία που ήταν στοχοπροσηλωμένη στις προπονήσεις της και στη σχολή.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, την έβλεπα καθημερινά, όχι μόνο στην σχολή αλλά και στον δρόμο επειδή ήμασταν γείτονες” μας λέει ένας συμφοιτητής της Γεωργίας Σολανάκη, όντας συναισθηματικά φορτισμένος.

“Ήμασταν στο ίδιο έτος σπουδών και, μάλιστα, είχαμε επιλέξει και την ίδια ειδικότητα, αυτή του κλασικού αθλητισμού. Ασχολούμαι και εγώ με τον στίβο. Την γνώρισα καλύτερα όταν βρεθήκαμε σε μια κοινή ομάδα με σκοπό την εκπόνηση εργασίας για την σχολή. Ήταν ένα ντροπαλό και κλειστό παιδί αλλά πάντοτε ευγενική και συνεργάσιμη. Αυτό που δεν θα ξεχάσω από την Γεωργία είναι το καθαρό της βλέμμα.”
“Ήταν παθιασμένη με τον αθλητισμό και απολύτως στοχοπροσηλωμένη”

Μια άλλη συμφοιτήτρια της Γεωργίας Σολανάκη μίλησε στο Libre για το πάθος της με τον αθλητισμό και την σχολή.

“Η Γεωργία ήταν αφοσιωμένη σε αυτό που έκανε. Δεν έχανε προπόνηση. Ακόμη και χθες που στην Κομοτηνή έβρεχε καταρρακτωδώς, αυτή ανέβηκε στο στάδιο (που βρίσκεται εκτός της πόλης όπως και η σχολή μας) για να φέρει εις πέρας το καθημερινό της πρόγραμμα. Έτρεχε στα 100 και 200 μέτρα αλλά νομίζω ότι αγωνιζόταν και στο άλμα εις μήκος.”

“Για να σας δώσω και ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πόσο παθιασμένη ήταν, ακόμη και τα Σάββατα που τα λεωφορεία για την Πανεπιστημιούπολη είναι αραιά (σχεδόν κάθε μία ώρα) και δεν περνάνε από το στάδιο του ΤΕΦΑΑ, ενώ οι περισσότεροι αθλητές επιλέγουμε κάποιο άλλο χώρο για να αθληθούμε ή παίρνουμε ρεπό εκείνη την μέρα, η Γεωργία ανέβαινε με το λεωφορείο και περπατούσε από την στάση της Πρυτανείας μέχρι το στάδιο για να βγάλει το πρόγραμμα της.”
Θυμίζουμε ότι η Γεωργία Σολανάκη εντοπίστηκε νεκρή στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ όπου καθημερινά έκανε την ατομική της προπόνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας μετέφερε το Libre, η 22χρονη φοιτήτρια μετά την ολοκλήρωση τμήματος της προπόνησης, φάνηκε να αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ξάπλωσε στο γήπεδο.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα και εν μέσω βροχής, οι παρευρισκόμενοι στον χώρο ανησύχησαν καθώς είδαν ότι η φοιτήτρια δεν κινείται. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πατέρας ενός αθλητή από το διπλανό κολυμβητήριο πλησίασε την φοιτήτρια και διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι αθλητές και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στάδιο υπέστησαν σοκ καθώς νόμιζαν ότι η 22χρονη απλά ξεκουραζόταν.

Καθηγητές αλλά και γιατροί που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο προσπάθησαν να την επαναφέρουν κάνοντας της ΚΑΡΠΑ, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρουν.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διενεργηθεί νεκροψία.
Από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου αιτίας έφυγε από τη ζωή η 22χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γεωργία Σολανάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στην νεκροψία που διενεργήθηκε.

Θεσσαλονίκη 24/03/2023
Θρήνος στο ΑΠΘ από την ξαφνική απώλεια 24χρονου φοιτητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος νεαρός είχε καταγωγή από την Καβάλα και ήταν έτοιμος να παραδώσει την διπλωματική του εργασία, ενώ είχε κάνει πρακτική στην TV-100.

Μάλιστα, η είδηση του θανάτου του 24χρονου έχει σκορπίσει την θλίψη στην περιοχή του δήμου Παγγαίου, με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου να ματαιώνονται σε Νικήσιανη και Γεωργιανή, καθώς θα γίνει η κηδεία του νεαρού ανήμερα της εθνικής εορτής.

Η ανακοίνωση το Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ:

«Τα μέλη του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπημένου μας φοιτητή και συμφοιτητή Λευτέρη Μιχαλούδη. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου σου ανθρώπου και ειδικότερα του παιδιού σου, και η απώλεια που βιώνει η οικογένεια του, είναι σίγουρα οδυνηρή και απερίγραπτη. Τα λόγια είναι φτωχά, όμως, η οικογένεια του να είναι σίγουρη ότι δεν είναι μόνη της. Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, φοιτητές, φοιτήτριες και καθηγητές, θα είναι πάντα εδώ για τους γονείς και τον αδελφό του Λευτέρη

Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ».

Η δημοσιογράφος Βάσω Μώραλη αποχαιρέτησε τον Λευτέρη με ανάρτηση της στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ήσουν καλός κι ήσουν γλυκός

κι είχες τις χάρες όλες,

όλα τα χάδια του αγεριού,

του κήπου όλες τις βιόλες…”

Μόνο με τους αθάνατους στίχους του Γιάννη Ρίτσου από τον “Επιτάφιό” του για ένα άλλο παλικάρι, σαν κι εσένα, μπορώ να σε αποχαιρετήσω αγαπημένε μας Λευτέρη!

Παραμονή του Ευαγγελισμού σήμερα, αλλά τα χωριά μας βυθίστηκαν στο πένθος από το μαύρο “άγγελμα” που μας σκέπασε από το πρωί.

Και ποιος δεν σε κλαίει!.. Μεγάλοι και μικροί, και στον τόπο μας και στη Θεσσαλονίκη, φαρμακωθήκαμε από το νέο, ύστερα από την τόσο μεγάλη μάχη που έδωσες με τον Άδη τους τελευταίους μήνες.

Στο Πανεπιστήμιο σε περιμένουν οι καθηγητές κι οι συμφοιτητές σου να παραδώσεις την πτυχιακή σου στο Αριστοτέλειο (Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ) και να βγεις αριστούχος στον στίβο της Δημοσιογραφίας που τόσο αγαπούσες… Οι συνάδελφοί σου στην ιστοσελίδα eyap.gr και στο κανάλι TV100, που πρόλαβαν να γνωρίσουν το ταλέντο και την ευσυνειδησία σου, πενθούν μαζί μας.

Κι εμείς σε καμαρώναμε διπλά, ως νεαρό συγγενή μας κι ως μελλοντικό συνάδελφό μας, με τόσα προσόντα και όρεξη να εργαστείς και να διακριθείς…

Μας “έφυγες” στον ανθό της νιότης σου, λεβέντη μας! “Σε καρτερούσε η ζωή…”, αλλά σε “κέρδισε” ο θάνατος σ’ έναν άνισο πόλεμο. Ξεκουράσου, αγόρι μας!

Τα χρόνια σου κοντά μας λιγοστά, αλλά το αποτύπωμα της παρουσίας σου, της καλοσύνης σου και της αξιοσύνης σου τεράστιο!

Θα σε κρατάμε για πάντα στην καρδιά μας, με την ευχή εκεί που ταξιδεύεις από την περασμένη νύχτα να βρεις τόπο φωτεινό, τόπο αναψύξεως, χωρίς οδύνη, λύπη και στεναγμό!

Ο Θεός να στηρίξει την άμεση οικογένειά σου (τους γονείς σου, τις αδελφούλες σου και τις γιαγιάδες σου), τούτες τις ώρες και στα δύσκολα χρόνια που ακολουθούν, ν’ αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο και την απουσία σου.

Θα μας λείψεις, Λευτέρη μας! Αναπαύσου εν ειρήνη!

Υ.Γ.: Η κηδεία του Λευτέρη Μιχαλούδη https://www.facebook.com/teris.michaloudis θα γίνει αύριο, 25η Μαρτίου, από τον κεντρικό Ι. Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης Παγγαίου, στη 1 το μεσημέρι. Λόγω του βαρύτατου πένθους, οι εορτασμοί για την εθνική μας επέτειο στη Νικήσιανη και στη Γεωργιανή θα περιοριστούν στη Δοξολογία και στις καταθέσεις στεφάνων, στην ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στον απελευθερωτικό αγώνα της Πατρίδας και στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. Οι παρελάσεις όλων των σχολείων μας ματαιώνονται. Αναβάλλεται και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της τοπικής ομάδας μας, του “Παγγαίου”.

Σίφνος 27-07-2022> 22χρονος φοιτητής πεθαίνει ξαφνικά

Ένας φοιτητής 22 ετών έχασε τη ζωή του ξαφνικά, καθώς ήταν για διακοπές στη Σίφνο. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία του νησιού, όταν βγήκε από τη θάλασσα.

Ο νεαρός φοιτητής από τη Λαμία φέρεται να βρισκόταν στο νησί για διακοπές με φίλους του, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του σε παραλία της Σίφνου. Μόλις βγήκε από τη θάλασσα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο θάνατός του μπορεί να προκλήθηκε από καρδιακή ανακοπή. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του φοιτητή προήλθε από ανακοπή, δε φαίνεται όμως να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

O 22χρονος ήταν φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου στο τμήμα αρχιτεκτόνων. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία και προκάλεσε ανείπωτη θλίψη σε όλη την κοινωνία της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος νέος φέρεται να ήταν γιος γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού. Μάλιστα, και η μητέρα του ήταν επίσης γνωστή γιατρός στην περιοχή.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό γνωστός καρδιολόγος.

Μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου φοιτητή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση των συμφοιτητών του γράφει:

«Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμφοιτητή μας, Θανάση Ζέρβα που βρήκε ξαφνικό θάνατο στις καλοκαιρινές του διακοπές. Όλοι οι συμφοιτητές του είμαστε συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά του και τους οικείους του»

Στο μεταξύ θλίψη στη Νάουσα από τον ξαφνικό θάνατο της 26χρονης Ελένης Χαλκιά στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς. Ήταν κόρη του πρώην αντιδημάρχου, Γιώργου Χαλκιά. Η κηδεία της θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, στον Άγιο Γεώργιο.


Οι ξαφνικοί θάνατοι είναι τόσοι πολλοί καθημερινά που είναι αδύνατο να κρυφτούν παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση των κυβερνήσεων που συμμετείχαν σ΄αυτό που αποκαλύπτει ο Elon Musk και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις