Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Κάτοικος ν. Λάρισας: «Με έβαλαν να πληρώσω 8 ευρώ διόδια για να πάρω νερό» Πείτε το με ρυθμό συνθήματος: Είτε με πλημμύρα, είτε με φωτιά, τα διόδια θα μείνουν ανοιχτά

 


Το φετινό νέο τρεντ με τα διόδια που δεν κλείνουν ό,τι κι αν συμβαίνει τριγύρω τους (1, 2) μας θύμισε η αγανακτισμένη ανάρτηση μιας γυναίκας από το χωριό Σοφό της Λάρισας στα social media. Σύμφωνα με την καταγγελία της κ. Χριστίνας, της ζητήθηκε το πλήρες αντίτιμο των διοδίων (8 ευρώ) για να πάει ως τη Λάρισα και να πάρει νερό και φαγητό.

Επίσης, κατήγγειλε ότι ο δήμος Κιλελέρ δεν βοήθησε καθόλου τους πολίτες ούτε με οδηγίες, ούτε με διανομή φαγητού και νερού:

«Μου ζήτησαν να πληρώσω διόδια δύο φορές, 4 και 4 ευρώ.

Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε;

Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;»


 Εντωμεταξύ, κάτοικος της Λάρισας (της πόλης) κατήγγειλε ότι οι τοπικοί έμποροι πουλάνε την εξάδα τα νερά σε διπλάσια τιμή από το κανονικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις