Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Σκότωσε την σύζυγό του ενώ πήγαιναν να Bγάλουν Oικογενειακές φωτογραφίες

 


Ένας άνδρας από την Ιντιάνα είπε στην αστυνομία ότι «δεν ήταν ο κακός της υπόθεσης» αφού φέρεται να πυροβόλησε τη γυναίκα του 7 φορές και την σκότωσε μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους.

ADVERTISEMENT

Ο Mohammed Mondal, 45 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, με χρήση πυροβόλου όπλου, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου της κομητείας Dearborn.

Επί του παρόντος, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα στο Dearborn Law Enforcement Center χωρίς εγγύηση και έκανε μια πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο την Πέμπτη.

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση, ο 45χρονος πατέρας δύο παιδιών κάλεσε το 911 και ανέφερε ότι «πυροβόλησε κατά λάθος τη σύζυγό του», μετά άλλαξε την ιστορία του και υποστήριξε ότι πυροβόλησε τη μητέρα πέντε παιδιών «σε αυτοάμυνα».

Το ζευγάρι, ο δίχρονος γιος και το 14 μηνών μωρό τους φέρεται να ήταν μαζί στο αυτοκίνητό τους στο δρόμο προς το JCPenney για μια οικογενειακή φωτογράφιση όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν το όχημα του Mondal και το ακολούθησαν στο κοντινό νοσοκομείο St. Elizabeth Dearborn στα σύνορα του Οχάιο. Στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, οι αστυνομικοί είδαν τη σύζυγο του Μόνταλ αιμόφυρτη και «έπεσε στην αριστερή πλευρά προς την κεντρική είσοδο».

Ένα μικρό μαύρο περίστροφο βρέθηκε στο πάτωμα της πλευράς του συνοδηγού κοντά στα πόδια της γυναίκας, σύμφωνα με το έγγραφο.

Σε μεταγενέστερες συνεντεύξεις, ο Mondal ισχυρίστηκε ότι η Stacy, 40 ετών, «πήγαινε να πιάσει το όπλο του» και επανέλαβε ότι την πυροβόλησε σε «αυτοάμυνα».

Στη συνέχεια περιέγραψε τα «συζυγικά τους προβλήματα». «Ο [Mondal] δήλωσε ότι πίστευε ότι [Stacy] είχε σχέση με έναν γείτονα… Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ντετέκτιβ έμαθαν ότι ο Mondal πίστευε ότι τουλάχιστον δύο άνδρες στη γειτονιά του είχαν προηγουμένως σχέση με τη Stacy και ότι τουλάχιστον ένας από τους τον ακολουθούσαν… Ο δράστης πίστευε επίσης ότι ο πεθερός του τον ακολουθούσε την ημέρα του πυροβολισμού», έγραφε η ένορκη κατάθεση.

Οι ντετέκτιβ σημείωσαν στην ένορκη κατάθεση ότι δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα στοιχείο για την υποτιθέμενη απιστία του θύματος.

«Αφού έφυγαν από το σπίτι για να πάνε στο ραντεβού για τις φωτογραφίες, ο [Mondal] είπε ότι αυτός και η Stacy άρχισαν να μαλώνουν και εκείνη τον χτύπησε με το κινητό της», ανέφερε η αστυνομία.

«Ο δράστης δήλωσε τότε ότι άφησε το κινητό της και άπλωσε το χέρι της για ένα όπλο που βρισκόταν στην ανοιχτή κεντρική κονσόλα», συνέχισε η ένορκη κατάθεση. «Ο δράστης υποστήριξε τότε ότι γύρισε το όπλο προς το πρόσωπό του και εκπυρσοκρότησε χτυπώντας τη Στέισι».

Όταν οι ντετέκτιβ ενημέρωσαν τον Mondal ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, ο άνδρας τους είπε «για πρώτη φορά» ότι «η Stacy [Mondal] του έστρεψε το όπλο πριν την πυροβολήσει», ανέφερε η αστυνομία.

Αλλά οι ντετέκτιβ έγραψαν ότι δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία ότι η Στέισι πυροβόλησε κατά τη διάρκεια της λογομαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις