Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ENA BINTEO που καλύτερα να μη δει κανένας συνωμοσιολόγος

Μια Ελληνίδα TikToker έζησε το worst case scenario κάθε αρνητή της ψηφιακής ταυτότητας που σέβεται τον εαυτό του

ΑΠΟ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

Σε ένα από τα κλασικά βραδινά doom scroll στο TikTok πέσαμε σε ένα βίντεο story time στο οποίο η TikToker Γαρυφαλιά Σούτζιου έζησε το χειρότερο πιθανό σενάριο που ευαγγελίζονται απανταχού

συνωμοσιολόγοι και αρνητές της ψηφιακής κάρτας πολίτη. Να πούμε, νωρίς νωρίς, πως η Γαρυφαλιά εργάζεται σε μουσείο και είδε με τα μάτια της άνθρωπο (από τη Σουηδία) και επισκέπτη να πληρώνει το εισιτήριό του, με τον καρπό του. Ούτε κάρτα, ούτε ρολόι, ούτε κινητό. Σάρκα πάνω στο POS.

Συγκεκριμένα, στο βίντεό της ανέφερε πως για εκείνη ήταν “ακόμα μια μέρα στη δουλειά”. Κάθισε στα εκδοτήρια, όπως κάθε μέρα. Πλησίασε κάποια στιγμή νωρίς το πρωί, λοιπόν, το εκδοτήριο ένα ζευγάρι τουριστών, ζήτησαν ένα εισιτήριο και είπαν πως θα πληρώσουν με κάρτα. “Πατάω, λοιπόν, εγώ στο POS το ποσό, και περιμένω”, λέει. Περιμένοντας να βγάλει την κάρτα του ο επισκέπτης και θεωρώντας πως ΟΚ, μπορεί να πληρώσει με το ρολόι του όπως κάνουν οι περισσότεροι πλέον, δεν έβλεπε καμία κίνηση. “Σηκώνει, παιδιά, το μανίκι του, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη, ή εγώ είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Σηκώνει το μανίκι του, δεν φορούσε τίποτα στο χέρι, και μου πλησιάζει και μου ακουμπάει το χέρι στο POS. Σκέφτομαι, εντάξει, είναι μουρλός. Άσε τον, θα το κάνει μια-δυο φορές, θα φωνάξω την υπεύθυνή μου, θα της πω δεν πληρώνουν, να τους διώξουν. Ή να βρούμε μια λύση. Και το POS έβγαλε, παιδιά, απόδειξη”, λέει σοκαρισμένη.

“Δεν μπορούσα να καταλάβω εκείνη τη στιγμή. Χτύπησε εδώ πάνω στο χέρι του, στις φλέβες του (δείχνοντας τον καρπό) και το POS έβγαλε απόδειξη”, περιγράφει. “Δεν ξέρω πώς τα λένε αυτά, τσιπ, τι ήταν αυτό που είχε ο κύριος, εγώ όμως φρίκαρα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Με κατάλαβε. Προσπαθούσα να είμαι διακριτική αλλά δεν μπορούσα”.

Εν τέλει ο κύριος της εξήγησε, αντιλαμβανόμενος την αμηχανία, πως είναι “τσιπαρισμένος, το έχει στο εσωτερικό του δέρματός του, και οπουδήποτε σταθεί και βρεθεί μπορεί να πληρώνει έτσι”.

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΛΑΙΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΚΤΟΚΕΡ (ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ)!Οστοσο εμείς εδώ στον παρλαπιπα θα σας δείξουμε ακόμα ένα βίντεο...


 

mikropragmata.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις