Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ KEIMENA... ΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ... ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ 'Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ...


 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ... ΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ... ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ 'Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ... ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ!!! ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ... ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!! ΟΣΤΟΣΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ YOUTUBE ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ... ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΘΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!! ΕΤΣΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΕΔΩ ΦΑΝΕΡΑ!!! 

ΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ!!! 

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK


ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...



VIRAL: Ο «νέος κανόνας» του Facebook που αναστατώνει τους χρήστες-Δεν ισχύει τίποτε από αυτό

Ανάστατοι είναι οι χρήστες του Facebook ότι από αύριο ξεκινά ο νέος κανόνας του ΜETA. O ένας μετά τον άλλον χωρίς να το κάνει κοινοποίηση, αντιγραφεί το κείμενο ώστε όπως διευκρινίζεται το facebook δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα μηνύματα το παρελθόν και το μέλλον του χρήστη.

Το κείμενο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral

«Γεια σας…Είναι επίσημο. Υπογράφηκε στις 10:33 π.μ. Βγήκε ακόμη και στην τηλεόραση

Το δικό μου έχει πραγματικά γίνει μπλε. Θυμηθείτε ότι αύριο ξεκινά ο νέος κανόνας του Facebook (γνωστός και ως… νέο όνομα META) όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες σας. Μην ξεχνάτε ότι η προθεσμία είναι σήμερα!!! Δεν δίνω στο Facebook ή σε οποιαδήποτε οντότητα που σχετίζεται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα μηνύματα ή τις εκδόσεις μου, το παρελθόν και το μέλλον.

Με αυτή τη δήλωση, ειδοποιώ το Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτει, αντιγράφει, διανομή ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή/και το περιεχόμενό του. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί με νόμο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον δημόσιος φορέας Όλα τα μέλη πρέπει να δημοσιεύσουν ένα σημείωμα σαν αυτό.

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτή την έκδοση αν προτιμάτε. Εάν δεν δημοσιεύσετε μια δήλωση τουλάχιστον μία φορά θα επιτρέψει σιωπηρά τη χρήση των φωτογραφιών σας, καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στο προφίλ σας και τις ενημερώσεις κατάστασης.


ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Αντιγραφή και επικόλληση.

Δείτε πώς να προχωρήσετε:

ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Αντιγραφή και επικόλληση.


Δείτε πώς να προχωρήσετε:

Κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε σε αυτό το μήνυμα και το “αντίγραφο” θα εμφανιστεί. Κάντε κλικ στο “Αντιγραφή”. Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, δημιουργήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο κενό πεδίο. Η ‘Επικόλληση’ θα εμφανιστεί και θα πατήσει Επικόλληση.

Αυτό θα παρακάμψει το σύστημα….

Όποιος δεν κάνει τίποτα είναι συνειδητός!»

Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία φορά που ένα τέτοιο μήνυμα γίνεται viral. Το ιδανικό θα ήταν να εκπαιδεύσετε τις επαφές που μοιράστηκαν το κείμενο και να τους ενημερώσουν ότι

Όταν αντιγράφονται και επικολλούνται στον πίνακα ανακοινώσεων τους, δεν έχει νόημα και σε καμία περίπτωση δεν θα τους προστατεύσει από ακατάλληλη χρήση των δεδομένων τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις