Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Δεξαμενή Νεωρίου – Αποκλειστικές φωτογραφίες. Ο “μπετόβλακας” απαντάει.

 


ΑΠΟ ΤΟ https://syrospress.gr/

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ

Επειδή τα πάντα έχουν ένα όριο και επειδή τον τελευταίο καιρό κάποιοι τα όρια τα ξεπερνούν,

αποφάσισα να μιλήσω μέσω αυτού του άρθρου.

Στο χθεσινό μου δημοσίευμα σχετικά με τις πληροφορίες που είχαμε για τη ζημιά που υπέστη η δεξαμενή “Βιολαντώ” του Νεωρίου, με λύπη είδα ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων άρχισε να μου επιτίθεται, να με κατηγορεί πως λέω ψέματα, να με κρίνει  και να εκφράζεται για μένα με πολύ άσχημο τρόπο. Καταρχάς θέλω να τους πω ότι δεν θα ακολουθήσω την πρακτική κάποιων άλλων, που ότι σχόλια δεν τους αρέσουν τα διαγράφουν. Όχι, δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη… Θα τα αφήσω να υπάρχουν ώστε να εκθέτουν την ποιότητα του χαρακτήρα τους.

Μιλώντας λοιπόν σε σας που συμπεριφέρεστε κατ’ αυτόν τον τρόπο, να σας θυμίσω, διότι οι παλαιοί μάλλον έχετε ξεχάσει και οι νεότεροι δεν γνωρίζετε, ότι τότε που το Νεώριο ήταν κλειστό και όλοι εσείς κοιτούσατε απ’ έξω, άπραγοι και γεμάτοι απόγνωση, εγώ μέσω της τότε ιστοσελίδας μου protevousa.gr, εξ’ αιτίας της διαχρονικής αγάπης μου για το Νεώριο, έδινα αφιλοκερδώς τη δική μου μάχη υπέρ της επανεκκίνησής του και κατά όλων όσων το ήθελαν κλειστό.

Τώρα που συνεχίζω να κάνω σωστά τη δουλειά μου, παρουσιάζοντας  γεγονότα και λέγοντας πάντα μόνο αλήθειες, δεν σας αρέσει… Να σας ζητήσω συγγνώμη λοιπόν, που δεν κάνω αυτό που έχετε συνηθίσει και αυτό που ίσως θα θέλατε… Να σας ζητήσω συγγνώμη που δεν ελέγχομαι, που δεν λογοδοτώ, που δεν επηρεάζομαι, που δεν βγάζω ειδήσεις κατά παραγγελία, που δεν εξυπηρετώ συγκεκριμένα συμφέροντα και που δεν γλύφω γλειφιτζούρια για να γίνω αρεστός… Επίσης να σας ευχαριστήσω και για τα κοσμητικά και τιμητικά επίθετα που μου αποδώσατε: “Μπούλης”, “Παπάρας”, “Παπαγαλάκι του γλυκού νερού”, “Μπετόβλακας”, “Ανίδεος”, “Τομάρι”, “Τεμπέλης”, “Ρουφιάνος” κ.α… Αυτό δείχνει πολλά…!

Από τη μία λοιπόν δέχομαι από εργαζόμενους πολλά μηνύματα απόγνωσης, θυμού, αγωνίας, εργασιακής καταπίεσης και εκβιασμών και από την άλλη, ενώ προσπαθώ να ενημερώσω και να αφυπνίσω τον κόσμο για καταστάσεις που δεν συμφέρουν κανέναν στο νησί, δέχομαι από πολύ μικρή μερίδα άλλων εργαζομένων ύβρεις και απειλές.

Όσοι εξ’ αυτών λοιπόν με κατηγορούν για κίτρινο τύπο, τσάμπα κουράζονται, διότι η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Και όσους με απειλούν δημόσια, θέλω να τους προειδοποιήσω ότι την επόμενη φορά που θα με απειλήσουν επειδή κάνω σωστά τη δουλειά μου, θα τους καταγγείλω στην αστυνομία και θα τους κάνω μήνυση.

Τέλος, θέλω να τους πω ότι δεν θα έβγαζα ποτέ είδηση για την οποία δεν θα είχα ήδη στοιχεία στα χέρια μου. Όμως κάποιοι λόγοι λεπτότητας και υπευθυνότητας με ώθησαν στο να μην δημοσιοποιήσω φωτογραφίες χθες. Επειδή όμως με προκαλέσατε, θα παραθέσω φωτογραφικό υλικό που έλαβα από εργαζόμενους. Αν αυτά που θα δείτε δεν είναι σπασμένα εσωτερικά δοκάρια από τη “Βιολαντώ”,  και αυτό που θα δείτε στην πλευρά της δεν είναι σκίσιμο της λαμαρίνας από την κορυφή μέχρι τη θάλασσα, τότε ζητώ συγγνώμη…, διότι μάλλον πρέπει να είναι από δεξαμενή της Αφρικής και αυτοί που μου έστειλαν τις φωτογραφίες, πιθανόν θα μου έκαναν πλάκα…

Όσο για εσάς τους λίγους που προσπαθείτε με ύβρεις και άστοχα σχόλια να φανείτε πολλοί, μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού, να σας δείξω σωρεία μηνυμάτων που μιλάνε για εκφοβισμό, εκβιασμούς, τρομοκρατία και καταστάσεις που αν τις εκθέσουν δημόσια, όπως λένε, θα χάσουν τη δουλειά τους.

Κλείνοντας να σας πω συμβουλευτικά, πως ακολουθώντας το ψέμα και τακτικές του Μεσαίωνα, αυτό δεν θα σας βγάλει πουθενά… Αγκαλιάστε το σωματείο σας, και ψάξτε όλοι μαζί να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημά σας, ούτε η αλήθεια. Το πρόβλημά σας είναι το ψέμα!






ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις