Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

H σκλαβιά συνοδεύεται από την ευκολίαν….


 Η σκλαβιά συνοδεύεται από την ευκολίαν….

Εάν αλλάξουμε ολίγον την λέξη ευκολία μας κάνει την εύκολη λεία.

Όντως η εύκολη λεία δεν αντιδράει….

Η σκλαβιά συνοδεύεται από την ευκολίαν και η ελευθερία από την δυσκολίαν, δηλαδή ωσάν να σας λέγω απ’ εδώ κρεμνός και από την άλλη ρεύμα….

Και εσείς θα μου ειπείτε: και τι να κάνουμε ρε μεγάλε όταν δεν αντέχουμε και δεν ξέρουμε την δυσκολία και μήπως η δυσκολία δεν είναι επίσης σκλαβιά;

Ακριβώς, όταν άκουες την λέξη ακροβάτης δεν έπρεπε να σκέφθεσε μόνον τον σχοινοβάτη !

Ας το αναλύσουμε,……

Αν επιλέξεις τα εύκολα δεν έχεις πιθανότητα αίσιου τέλους εκτός εάν η «θεά» Τύχη το πάρει προσωπικά το ζήτημα να σε σώσει και πάλαι είναι αμφίβολον , καθότι το ωφέλιμον βεληνεκές της έχει τα όρια του…. Αλλά μπορεί…. Έναν στο τόσον, έναν στους τόσους, έναν σε όλους τους ανθρώπους…..

Αν επιλέξεις τα δύσκολα , δεν σημαίνει να σωθείς , αλλά εφαρματώνεις την ελπίδα !

Είναι γεγονός , ότι περισσότεροι δηλαδή σχεδόν όλοι οι εύκολοι χάθηκαν, ενώ πολλοί από τους δύσκολους δηλαδή τους δυσκολόφιλους σώθηκαν. Οι δε ευκολόφιλοι εύκολα χάθηκαν !

Πάμε στην σαβάνα , τα δύσκολα μυρικαστικά και σχεδόν όλα είναι δύσκολα , δεν τρώγονται όλα , ενώ εάν ήταν εύκολα , τώρα θα είχαν εκλείψει και αυτά και αυτοί που τους τρώνε, οι λέοντες , έτσι δεν είναι ;

Πάμε στην Ιστορία , όσοι αγωνίσθηκαν κατά του εχθρού , δεν σώθηκαν όλοι , δεν νίκησαν πάντοτε , αλλά η ίδια η ύπαρξη μας και ύπαρξη πολλών λαών , μας λέγει ότι δεν θα υπήρχαμε εάν κάποιοι από τους προγόνους δεν ήσαν δυσκολόφιλοι , έτσι δεν είναι ;

Όμως ο σατανάς , το εξέλιξε το παίγνιον !

Σου λέγει , αγωνίσου να ελευθερωθείς από τον μεν , για να σε σκλαβώσει με τα δάνεια και την ιδιωτική ανταγωνιστική κουλτούρα ο δε , ως έθνος , γνωρίζετε κάποιον έθνος που την έπαθε έτσι ; ή μήπως κάποιον που δεν την έπαθε ;

Είχες τον τούρκο και σε πηδούσε , σκότωσες τον τούρκο , κανονισμένο από μία πολυεθνική υπουργική σκοτία υπό των ζιωνομαζόνων , για να σε πηδάει μία πολυεθνική , δηλαδή μία μαφία από πολλά έθνη οργανωμένη υπό αρχηγόν τον μαζουνισμόν !

Σκοτώνεις τον λύκο για να εξέλθει από την φωλειά ο δράκος , !

Και πάει λέγοντας …..

Εντούτοις , δόξα Ο Θεός , ακόμη υπάρχεις !

Τώρα έρχεται όμως ένας δράκος ανεπανάληπτος , που σκιάζει για να σκοτώσει όλους τους μικρότερους δράκους και να φέρει έναν πρώτον ολοκληρωτισμόν και ο μόνος τρόπος να το κάμει αυτόν ήταν με την εκμετάλλευση της ταχύτητας του φωτός !

Λένε ότι ο χρόνος είναι χρήμα , το είπαν για να σας κοιμίσουν , να σκέφθεστε μόνον το χρήμα , για να οργανώσουν αυτοί την ταχύτητα !

Και αφού έτρεχες με ταχύτητα για να μην χάσεις τον χρόνο του χρήματος, στους ίδιους πήγαινες αφού αυτοί είναι ο χρόνος για το χρήμα , σ’ αντίθεση ασπούμε με τον χρόνο για προσευχή !

Τώρα πώς θα νικήσεις την ταχύτητα του φωτός ;

Φαντάστου ότι σε ήλεγχαν με την ταχύτητα του ταχυδρόμου , που ήταν πεζή , μετά έγινε ποδηλατική , πλοιϊκή , αεροπλανική , αυτοκινητιστική , πώς θα τους ξεφύγεις με ταχύτητα φωτός ;

Και το θέμα είναι ότι η ταχύτητα φωτός σε βολεύει , σου προσφέρει άπλετη ευκολία !!!!

Δηλαδή γίνεται αποπλάνηση με γοητεία κολακείας , όχι με το ζόρι !

Ο τούρκος χρησιμοποιούσε το ζόρι , επειδή δεν είχε ταχύτητα φωτός !

Βεβαίως , εάν αντιδράσεις ή αρνηθείς την ταχύτητα φωτός , θα εφαρμόσουν το ζόρι και το άνευ τρόπου αντίδρασης παραζόρι , δηλαδή τα σήματα στις συχνότητες !

Εντούτοις , θυμάσαι που σου έλεγα ότι η σκέψη τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα φωτός ;

Δεν σου είπα και τ’ άλλο ή μάλλον στο είπα , αλλά δεν το κατάλαβες !

Η θέληση τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα από την σκέψη !

Λοιπόν , εάν το θέλεις , καμμία ευκολία και καμμία δυσκολία δεν θα σε καταβάλει , και ως διά μαγείας αυτές οι δύο απαίσιες λέξεις θα εξαφανιστούν από το σώμα , με αίσθημα ανακούφισης και αίσθηση αηδίας και κόπωσης !

Βεβαίως δεν σου είπα και τ’ άλλο ή μάλλον στο είπα αλλά βαριώσουν και δεν το κατανόησες !

Ο υπερβατικός διαλογισμός είναι να προσπεράσεις όχι τάχατες το καλό και το κακό , τον κόσμο με αυτοθέωση , αλλά να προσπεράσεις την ευκολία και την δυσκολία , να μην κατανοήεις πότε υπάρχει η μεν ή η δε διότι στην υπέρβαση σου δεν θα υπάρχουν !

Και δεν είναι διαλογισμός , είναι αφαίρεση από την προοπτική σε αυτόν τον κόσμο , και δεν είναι διαλογισμός είναι ταπείνωση μαγειρευμένη με σίκκιμε και κόντρα πάσον δηλαδή λές στην κρεμάλα καλημέρα όπως είπαν για τους Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. όταν τους πήγαν στην φυλακή για να τους απαγχονίσουν !

Δηλαδή αρχίζεις να σκέφθεσε ως πνεύμα έξω από το σώμα , παρότι εντός του σώματος , αλλά με λογική ωσάν να ήσουν εκτός σώματος !

Εάν τους δυσκολέψουμε μπορεί να ζήσουν δύο και να ξανά κτίσουν την ανθρωπότητα ,  εάν τους ευκολύνουμε δεν θα ζήσει κανένας και όσοι ζουν προσωρινά θα είναι ήδη νεκροί , διότι φροντίζουν να ζήσουν αυτούς που θα είναι μεταλλαγμένοι και κλωνοποιημένοι , θα σκάσει ανύποπτα μύτη και τούτο οσονουπώ , είναι το κερασάκι στην τούρτα επάνω στην φλόγα του κεριού !

Τρεις γυναίκες έπρεπε να διανύσουν την οδόν «καμακιού» 1000 χιλιομέτρων μήκος , μία εύκολη , μία άκεφη για το πού και πώς και πότε και μία αγία …..

Τρεις ψυχές , ανάμεσα στα ΚΑΜΑΚΙΑ ! στις πατάτες τον λέμε περονόσπορον……

Άγιος στην γη άγιος και στον ουρανό , διάολος στην γη διάολος και στον ουρανό , κάπου εκεί είναι και η λίμνη του πυρός !

Θέλεις μάρτυρα; Στο λέει και ο μπαφομέτης , όπως πάνω έτσι και κάτω , με τα δύο δαχτυλάκια του , αλλά δεν σού είπαν και τ’ άλλον , όπως κάτω έτσι και πάνω ! Σε κάθε περίπτωση είναι 4 οι ερμηνείες , τι ψάχνεσαι ;

Έχει 23 δικαστήρια ο μπαφομέτης , τι ήταν αυτός στην γη θα λέγει ; βεβαίως , αυτοί με το χάραγμα , δεν θα δικαστούν καν , αδίκαστοι στην λίμνη του πυρός , μήδε καν έκτακτον στρατοδικείον !

Κάποτε έλεγαν: είσαι κουραπιές , μαλθακός , μάλαξ , εύκολος ; τώρα έτι το χείριστον: είσαι ηλεκτρονικός ;

Δυό λόγια για τον μπαφομέτ ή βαθομέθη , αφού κυριολεκτικώς είναι δαίμονας της Ινδικής παράδοσης και αναδύεται από την άβυσσον ! Όπως εκείνον που αναδύεται από την άβυσσον στην θάλασσα στην Αποκάλυψη ήτοι το πρώτον θηρίον. Εάν εικάσουμε ότι είναι από την θάλασσα της Πάτμου ή έστω του Αιγαίου , λέγει κάτι; Τροφή για σκέψη εικασμού παρεικαστικού…. Πάντως ινδική παράδοση και Αποκάλυψη συμπίπτουν…. Τα δύο πόδια έναν στην θάλασσα και έναν στην στεριά , η παντοκρατορεία, αστικόν και ναυτικόν δίκαιον εφ’ ό΄λης της φανερής και μυστικής ύλης και των προεκτάσεων , αναλύσαμε αρκετά στο παρελθόν….

Οι δύο κολώνες στην στοά της μασονίας συμβολίζουν στην μυστικότερη επέκταση τους, την γην η Βοάζ και το πλανητικόν σύνστημαν και Σύνπαν η Ιαχείμ ή Ιακείμ…. Εξηγείται με τα πρωτόκολλα της σιών , ότι ο μεσσίας τους είναι (άκουσον άκουσον) η ειμαρμένη να βασιλεύσει το ΣΥΝΠΑΝ!!!!

Πρόκεται για την λατρεία της Γεωμετρίας , εξού και το πάθος τους για τον Πυθαγόρα και άλλους Μαθηματικούς , και το σύγχρονον πάθος τους για επιστημονική εξήγηση και απτή αλήθεια μέσω των τεκμηρίων της επιστήμης, αφού όπισθεν της επιστήμης κρύβονται πάντοτε τα Μαθηματικά ! Πού αλλού θα εστίαζε ο σατανάς για να πείσει τους κοπαδούς του;

Εκτός των άλλων τα Μαθηματικά είναι Του Θεού και ο σφετεριστής σατανάς αυτοαποκαλείται θεός !

Στην Αποκάλυψη με το θηρίον να έχει το έναν του πόδι στην θάλασσα και το άλλο στην στεριά , ή και δύο θηρία έναν ερχόμενον εκ της στεριάς και έναν εκ της θαλάττης , συμβολίζεται κατ’ επέκταση , η κυριαρχία του διαβόλου στο Σύμπαν της ύλης , άλλωστε δεν πιστεύουν στην αϋλία όπως οι Χριστιανοί , αλλά σε αραιότερες ύλες που είναι πνεύματα. Με την κολώνα Βόαζ συμβολίζεται η βοή ήτοι προσευχή των πιστών και με την Ιακείμ η κατοικία Του Θεού στους ουρανούς , τους τα έμαθαν ανάποδα , αφού στην θέση Του Θεού έβαλαν έναν πλάσμα (κτιστό) που αυτοαποκαλείται κτίστης ο ψεύτης ! Όπως σας έχω ειπεί κατ’ επανάληψη για την εξαπάτηση χρειάζεται μέρος αλήθειας, μέρος ψεύδους και μέρος παραπλάνησης ! Ιδού !

Ο μπαφομέτης ο εκλεκτός των pushτηδων Ναΐτων [Σολομώντος Ναού] Ιπποτών εμφανίζεται με διάφορες μορφές , το Παρίσι είναι γεμάτον με δαίμονες , στα παλαιά κτήρια , ακόμη και σε Εκκλησίες , που οι αδαείς δεν ήξευραν τι ήταν , δι’ αυτού μυούσαν τέκτονες πρακτικούς στον ελευεροτεκτονικόν , ώστε να σκαλίζουν τους δαίμονες στα κτήρια…. Εμφανίζεται σε αγάλματα , σχέδια και εικόνες ως Όσιρις, Άνουβις και Σεθ. Στην σύγχρονη εποχή εμφανίζεται ως Βούδας , όχι υπέρβαρος και σκασμένος στα γέλια ή συνετός ή υμωμένος όπως παλειά , αλλά κομψος ! Ο Βουδισμός είναι στις ημέρες μας πιο αιρετικοποιημένος στα πανιά της νέας τάξης σατανικής αταξίας από τον Χριστιανισμόν. Ο Βούδας ήταν ένας Μοναχός και αυτοί τον παρουσιάζουν έως και pushτη, ευκαταφρόνητον , όλα οδηγούν ευθυγραμμικά στον μπαφομέτη !

Όπως βλέπετε στο άρθρον σας παρουσιάζω διάφορες «μεταμορφώσεις» του μπουφομέθη ! σοφός και άμυαλος , τροφή να το κατανοήσετε διατί !



Παναγιώτης Δίας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις