Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

O Χρήστος Ωνάσης ξανακτυπά!!! Δεν θέλω να παντρευτώ όμως ούτε τον εαυτό μου, ούτε την κούκλα μου, ούτε το σκυλί μου. Θέλω να παντρευτώ ένα κουνέλι!!!


 Ο Χρήστος Ωνάσης ξανακτυπά!!!

Αγαπητοί κύριοι Σκέρτσο και Καιρίδη

Ονομάζομαι Χρήστος Ωνάσης. Είμαι εκείνος που πριν λίγα χρόνια απευθύνθηκε στους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά για τον αυτοπροσδιορισμό του. Που άσχετα αν το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου και η ταυτότητα έγραφε πως με λένε Χρήστο Λαμπρούδη, να με βοηθήσουν όπως έκαναν με τους Σκοπιανούς και την Μακεδονία, να με αποδεχθεί και να με συμπεριλάβει στην κληρονομιά η οικογένειά μου των Ωνάσηδων. Ίσως να με θυμάστε.

Οι κύριοι Τσίπρας και Κοτζιάς βέβαια δεν βρίσκονται πλέον στην εξουσία, ούτε καν στο προσκήνιο, αλλά δεν πειράζει, στο πρόσωπό σας βρήκα τους καινούργιους μου ήρωες!

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκα το ψήφισμα του νομοσχεδίου των ΛΟΑΤΚΙ+ σχετικά με τους γάμους τους, όπως και το δικαίωμά τους να υιοθετούν παιδιά. Με θαυμασμό παρακολούθησα τον ζήλο, την θέρμη, όπως και δηλώσεις σας, μέχρι να επιτύχετε το σημαντικό αυτό επίτευγμα. Μακάρι να ήμουν κι εγώ στην παρέα σας, να γλεντήσω και να πανηγυρίσω μαζί σας αμέσως μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, όπως κάνατε αμέσως μετά μαζί με τη κυρία Ντόρα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας.

Απευθύνομαι τώρα σε εσάς, διότι αντιμετωπίζω ένα καινούργιο πρόβλημα.

Πριν σας εξηγήσω περί τίνος πρόκειται, θα πρέπει να εξομολογηθώ και να παραδεχθώ πως παρότι συμβάλλατε τα μέγιστα, για τον εκδημοκρατισμό, τον εκσυγχρονισμό και τα δικαιώματα των ανθρώπων στην χώρα μας, εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμη αντάξιος αυτού του τεράστιου χάριν σε εσάς άλματος της κοινωνίας μας.

Όπως καταλαβαίνετε, μεγάλωσα σε ένα οπισθοδρομικό, φασιστικό, ομοφοβικό, σεξιστικό περιβάλλον. Η γονέας β’ άκουσον άκουσον με υποχρέωνε να την αποκαλώ μητέρα! Ο γονέας α’ απαιτούσε να τον αποκαλώ πατέρα! Ο δε γονέας α’ του γονέα α’ (α Χ α = α2) μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο «αγόρι μου μακριά από τον κ@λο μας κι ας είναι ό,τι είναι». Καταλαβαίνετε τι πλύση εγκεφάλου έχω φάει όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμη να ξεφύγω από αυτές τις αναχρονιστικές ιδέες, οι οποίες είναι ριζωμένες ακόμη μέσα μου.

Υπάρχει όμως και η εναλλακτική οδός κι ας έρθουμε στην ουσία του θέματος.

Όπως προανέφερα, παρακολουθώ εδώ και καιρό την συμβολή σας στον εκδημοκρατισμό, τον εκσυγχρονισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και διάφορα τεκταινόμενα στο εξωτερικό. Ο κόσμος πλέον πάει μπροστά. Είδα στην Αμερική αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, άλλος παντρεύτηκε την κούκλα του, άλλη τον σκύλο της, άλλη τον εαυτό της κλπ.

Εγώ είμαι ήδη παντρεμένος με κάποια που έχει θηλυκό είδος αναπαραγωγής και αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα» αλλά μικρό το κακό. Δεν θέλω να έχω όμως μόνο μια. Θέλω όμως να είμαι πολυγαμικός και να είμαι τουλάχιστον με δύο συζύγους! Δεν έχω αυτό το δικαίωμα; Χάρη σε εσάς σίγουρα το έχω!

Δεν θέλω να παντρευτώ όμως ούτε τον εαυτό μου, ούτε την κούκλα μου, ούτε το σκυλί μου. Θέλω να παντρευτώ ένα κουνέλι!!! Αυτό που ακούσατε. Εγώ είμαι πιο προχωρημένος. Τα αμερικανάκια και οι κουτόφραγκοι είναι πιο μάγκες από εμένα;

Να σας εξηγήσω και τον συλλογισμό μου.

Θα πάω σε ένα pet shop, θα αγοράσω ένα κουνέλι και θα το παντρευτώ. Εάν είναι αρσενικό θα αυτοπροσδιοριστεί σαν θηλυκό και θα βρούμε μια παρένθετη κουνέλα, για να κάνει τα κουνελάκια μας. Εάν είναι θηλυκό, θα αυτοπροσδιοριστεί σαν αρσενικό και με ένα άλλο αρσενικό κουνελάκι που θα αυτοπροσδιοριστεί σαν θηλυκό θα κάνουν κουνελάκια.

Επειδή εγώ όμως είμαι μεγάλη καρδιά, δεν θα αφήσω το κουνέλι μου εκτεθειμένο και θα τα υιοθετήσω τα κουνελάκια. Θα τα βαφτίσω, θα έχουν όνομα και θα τους δώσω και το επίθετό μου. Άλλωστε και μοιχεία να ήταν, χάριν στον μέγιστο Ανδρέα είναι πλέον νόμιμη.

Τα κουνελάκια μου θα αυτοπροσδιοριστούν άνθρωποι και θα τα στέλνω στο σχολείο. Βάσει του νόμου με τρία τέκνα ήδη θεωρούμαι πολύτεκνος. Φανταστείτε λοιπόν να έχω πάνω από πενήντα κουνελάκια τι επίδομα πολύτεκνου θα παίρνω, αφήστε που θα συμβάλλω και στο να λυθεί το δημογραφικό μας πρόβλημα.

Πήγα λοιπόν στο Δημαρχείο να βγάλω άδεια γάμου (προέτρεξα λίγο πριν βρω κουνελάκι, αλλά θέλω να ξέρω τι μου γίνεται) και μόλις τους εξήγησα το σκεπτικό μου, με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές οι φασίστες, οι ομόφοβοι, οι σεξιστές!!! Το πιστεύετε; Αν είναι δυνατόν!!!

Σας παρακαλώ λοιπόν βοηθήστε με κι εμένα. Βοηθήστε με, για να δώσουμε ένα ακόμη γεωστρατηγικό χτύπημα στον Πούτιν, κύριε Καιρίδη μου. Κι εσείς κύριε Σκέρτσο μου, αλλιώς πως θα αντικρίζω τα κουνελάκια μου;

Η κυρία Ντόρα 30 χρόνια περίμενε με αγωνία και λαχτάρα για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Δεν θα είναι κρίμα, να περιμένω κι εγώ άλλο τόσο;


Αναμένω λοιπόν εναγωνίως την έμπρακτη στήριξή σας

Με εκτίμηση

Χρήστος Ωνάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις