Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

video - Σακελλαροπούλου, Σκέρτσος, Πατέλης και Καπουτζίδης πήγαν σε δείπνο μετά την ψήφιση του γάμου ομοφύλων - Παρέστησαν σε γιορτή σε γνωστo εστιατόριο μετά την ψήφιση του voμοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων


 Σε γνωστό wine bar κοντά στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αρκετά στελέχη της ΝΔ.


Μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο διάσημο wine bar βρέθηκε o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή κι άλλοι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης.

giorti-omofyla


Στο γιορτινό τραπέζι η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει στη Βουλή τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Παρόντες στη γιορτή που διοργανώθηκε ήταν και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία.

Δείτε βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις