Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Αλλοδαποί γκρέμισαν μέρος του φράχτη στο Τέξας! Mάχες με την Εθνοφρουρά και XAOΣ, vid -


 Μια ομάδα περισσότερων από 100 παράνομων μεταναστών επιχείρησε να εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ ορμώντας σε ένα τείχος στα σύνορα την Πέμπτη, σπάζοντας το σύρμα του κοφτερού φράχτη που έχουν βάλει οι Τεξανοί και χτυπώντας τους φρουρούς στη διαδικασία.

Τα βίντεο δείχνουν ομάδες αλλοδαπών, στρατεύσιμης ηλικίας, σύνολο μεταναστών, να στρέφονται εναντίον των στρατευμάτων του Τέξας.

Οι φρουροί κράτησαν γερά τα τουφέκια τους και στάθηκαν στην θέση τους μπροστά στους αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν πολύ περισσότεροι.

Μερικοί έβαλαν τα χέρια τους μπροστά στους παράνομους μετανάστες για να τους κρατήσουν πίσω , καθώς το σκηνικό έγινε πιο δυνατό και πιο χαοτικό.

Άραγε σε λίγο καιρό θα σπεύσει προς βοήθεια των αλλοδαπών ο ομοσπονδιακός στρατός του Μπάιντεν;;;

«Εκατοντάδες μετανάστες απωθήθηκαν νότια του σύρματος της κονσέρτινας μέσα στη νύχτα από την Εθνική Φρουρά του Τέξας», έγραψε ο Μεξικανός φωτορεπόρτερ J. Omar Ornelas στο X «Ώρες αργότερα όρμησαν στο τείχος των συνόρων στο Ελ Πάσο του Τέξας».

«Η κατάσταση σήμερα στο Ελ Πάσο είναι το άμεσο αποτέλεσμα του μη βιώσιμου χάους που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν στα σύνορα», δήλωσε εκπρόσωπος από το γραφείο του Άμποτ στην The Post την Πέμπτη.

Δείτε βίντεο:

ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις