Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τα “εμβόλια” mRNA θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επιδημία εγκεφαλικών ασθενειών prion, προειδοποιούν οι γιατροί


 Οι γιατροί παντού αρχίζουν να παρατηρούν σοβαρά προβλήματα με τα “εμβόλια” mRNA (modRNA) νέου κύματος που εξαπολύθηκαν ξεκινώντας από τα “εμβόλια” του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) μέσω της επιχείρησης Warp Speed.

Ένας από αυτούς είναι ο Δρ Kevin McCairn, ένας νευροεπιστήμονας που λέει ότι τα εμβόλια οδηγούν στην ίδια ακριβώς “μετατόπιση πλαισίου” που η καθιερωμένη επιστήμη δείχνει ότι συνδέεται με την παραγωγή πριόν στον εγκέφαλο.

Κάθε άλλο παρά “ασφαλείς και αποτελεσματικές”, όπως ισχυρίζεται το κατεστημένο, οι ενέσεις mRNA συνδέονται όλο και περισσότερο με ανίατες παθήσεις που καταστρέφουν τον εγκέφαλο, όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ, η νόσος του Πάρκινσον και η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD)(Νόσος Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ), όλες μορφές άνοιας που δεν έχουν γνωστή θεραπεία.

Το Journal of Theoretical Biology δημοσίευσε μια μελέτη το 2013, η οποία προειδοποιούσε για όλα αυτά, καθώς οι ενέσεις mRNA μόλις είχαν έρθει στο προσκήνιο ως μια νέα φαρμακευτική παρέμβαση, αλλά κανείς δεν άκουσε.

Εκείνη η δημοσίευση εξέτασε συγκεκριμένα την CJD(Νόσος Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ), μια ασθένεια που καταστρέφει τον εγκέφαλο και συνδέεται με μολυσμένα βοοειδή. Οι άνθρωποι που τρώνε μολυσμένα με CJD βοοειδή μπορούν να αναπτύξουν οι ίδιοι την ασθένεια, συνδέοντας την τεχνολογία mRNA με τη “μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια” που προκύπτει από την κατανάλωση των μολυσμένων πρωτεϊνών.

“Η μετατόπιση πλαισίων εξηγεί ποσοτικά την αιτιολογία της νόσου των πριονίων. Ένα ανά εκατομμύριο frameshifted prions μπορεί να είναι αρκετό για να προκαλέσει ασθένεια”, αναφέρεται στο έγγραφο. “Το στοιχείο TAR-like του HIV στο mRNA του PRNP είναι πιθανότατα φορέας της μετατόπισης πλαισίων”.

Εγκεφαλική βλάβη που προκαλείται από mRNA

Ο Δρ McCairn μίλησε πρόσφατα – δείτε το βίντεο παρακάτω – για τον κίνδυνο της ασθένειας prion από την έκθεση σε mRNA, έχοντας αναφερθεί για πρώτη φορά στο θέμα το 2020, όταν οι ενέσεις του Κινέζικου Ιού προωθούνταν ως “θεραπεία” για το COVID.

Πρώην νευροεπιστήμονας στο Ινστιτούτο Ερευνών Εγκεφάλου της Κορέας, ο Δρ McCairn εξηγεί ότι η τεχνολογία mRNA προκαλεί, στην πραγματικότητα, το ίδιο φαινόμενο “μετατόπισης πλαισίου” που έχει επανειλημμένα συνδεθεί με την παραγωγή επιβλαβών πράιονς στον εγκέφαλο.

Το πραγματικά τρομακτικό είναι ότι ανεξάρτητα από το αν ένα άτομο έχει κάνει ή όχι ένα “εμβόλιο” mRNA ή όχι, τα πριόν μπορούν να εξαπλωθούν από άτομο σε άτομο.

“Οι λανθασμένα διπλωμένες πρωτεΐνες που προκαλούνται από τα πράιονς μπορούν να επηρεάσουν κάθε επίπεδο οργάνου και ιστικού συστήματος στο σώμα”, εξηγεί ο Δρ McCairn στο παραπάνω βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε από την Health Alliance Australia στις 19 Φεβρουαρίου. “[Αυτά] βιοσυσσωρεύονται και είναι ανθεκτικά σε άλλους. Γιατί λοιπόν δεν έχουμε ακούσει για αυτόν τον κίνδυνο;”

Ο λόγος για τον οποίο το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν έχει ακούσει ποτέ για τίποτα από όλα αυτά, παρόλο που είναι γνωστά εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, έχει να κάνει με το πρόβλημα της λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια – και ειδικά μετά το COVID.

Περιγράφοντας τον αποκαλούμενο “ιό” SARS-CoV-2 ως “το αποτέλεσμα έρευνας βιοπολεμικών επιχειρήσεων”, ο Δρ McCairn θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι περισσότερο από πιθανό να υπάρξει μια “επιδημία της ασθένειας prion” τώρα που το mRNA έχει επικρατήσει ως σύγχρονο “φάρμακο”.

Σε συνέντευξή του στο LifeSiteNews τον περασμένο μήνα, ο Δρ McCairn προειδοποίησε επίσης για την τρομακτική πιθανότητα μιας επιδημίας της νόσου των πριονίων που θα προέλθει άμεσα από την εκστρατεία “εμβολιασμού” του κοροναϊού Wuhan (COVID-19).

Ο Δρ McCairn δεν είναι σχεδόν μόνος στις προειδοποιήσεις του. Ο Βρετανός Δρ David Cartland έχει προειδοποιήσει για τη νόσο prion που προκαλείται από mRNA, όπως και ο ειδικός στη γονιδιωματική Kevin McKernan, αλλά οι προειδοποιήσεις τους έχουν απορριφθεί και ακόμη και χλευαστεί από το διεφθαρμένο ιατρικό κατεστημένο.

“Προσπαθήσαμε να το δημοσιεύσουμε αυτό το 2021 με τον Peter McCullough”, εξηγεί ο McKernan στο παρακάτω βίντεο για το πώς οι προσπάθειές του να δημοσιεύσει προειδοποιήσεις για το mRNA έχουν ματαιωθεί.

naturalnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις