Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

«Περισσότεροι αλλοδαποί, περισσότερο έγκλημα! Έρχονται Xειρότερα»! «Σεισμός» με την παραδοχή αριστερού ηγέτη - Το παρουσιάζουν ως αναπόφευκτο


 Ο «πράσινος» πρωθυπουργός της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Γερμανία, Winfried Kretschmann, είπε μια φράση που ήδη συζητείται στην Γερμανία, καθώς ειπώθηκε από αριστερά χείλη! 

«Αν έχεις περισσότερους πρόσφυγες, γίνονται περισσότερα εγκλήματα».

Η φράση ειπώθηκε στο πρωινό μαγκαζίνο ZDF “moma”! Ο Kretschmann απάντησε σε ερώτηση συντονιστή σχετικά με το εάν κατανοούσε τις ανησυχίες των πολιτών σχετικά με την μετανάστευση και το έγκλημα. 

Ο δημοσιογράφος ρώτησε: 

“Υπάρχουν ανησυχίες μεταξύ του πληθυσμού! Υπάρχει ανησυχία ότι πάρα πολλοί νέοι άνδρες από διαφορετική κουλτούρα ζουν σε ένα μέρος. Υπήρξαν επίσης μεμονωμένες αναφορές εγκλήματος και βίας εδώ στο Λούντβιχσμπουργκ. Όλο αυτό τροφοδοτεί τους φόβους, κύριε πρωθυπουργέ. Συμμερίζεστε αυτούς τους φόβους;”

Ο Kretschmann απάντησε:

«Ναι, γενικά ναι. Κάποιοι διαπράττουν εγκλήματα. Εάν έχετε περισσότερους πρόσφυγες, θα γίνουν περισσότερα εγκλήματα, σωστά; Φυσικά προσπαθούμε να τα περιορίσουμε όλα αυτά, αλλά είναι δύσκολο.

Η μεταναστευτική πίεση στον κόσμο δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Αντίθετα, θα αυξηθεί. Έχουμε όλο και περισσότερες συγκρούσεις, πολέμους, η (σ.σ. υποτιθέμενη) κλιματική αλλαγή οδηγεί σε κλιματικούς πρόσφυγες και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό».

photo intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις