Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Μόσχα: Σε αναπηρικό καροτσάκι ο τέταρτος τρομοκράτης! Οι Ρώσοι υπόσχονται «καυτή» συνέχεια, vid - Με ποιόν τρόπο τους συνέλαβαν! Τι ακολουθεί από την έρευνα των κινητών


 Η Ρωσία απήγγειλε κατηγορίες σε τέσσερις άνδρες, σύμφωνα με τις οποίες επιτέθηκαν σε αίθουσα συναυλιών της Μόσχας και σκότωσαν τουλάχιστον 137 ανθρώπους.

Τρεις οδηγήθηκαν διπλά σκυμμένοι σε ένα γήπεδο της Μόσχας ενώ ο τέταρτος ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Όλοι κατηγορήθηκαν για διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας.

Οι τέσσερις ονομάστηκαν από τις ρωσικές αρχές ως Dalerdzhon Mirzoyev, Saidakrami Murodali Rachabalizoda, Shamsidin Fariduni και Muhammadsobir Fayzov.

Ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τα πολεμοφόδια, που άφησαν πίσω τους, γεμιστήρες και κάποια από τα όπλα με πιθανότερη προέλευση την Ουκρανία, στην οποία και προσπάθησαν να φτάσουν πριν συλληφθούν!

Φέρονται να ομολόγησαν όλοι, ενώ οι Τσετσένοι καταδρομείς, που τους συνέλαβαν, δεν τους λυπήθηκαν καθόλου

Για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους χρησιμοποιήθηκε η διαδεδομένη στη Ρωσία τεχνογνωσία ανίχνευσης από κάμερες ασφαλείας με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Οι Ρώσοι υπόσχονται συνέχεια με περισσότερες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών και άλλες πηγές.

Δείτε βίντεο με τον τέταρτο συλληφθέντα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις