Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου: Ιχθύες, είστε έτοιμοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Η ζωή είναι μια περιπέτεια, γι’ αυτό μην κολλάς στο παρελθόν και στις χαμένες ευκαιρίες. Η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, κάτι που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα για άτομα ή καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Σήμερα, καλύτερα να αποφύγεις τις τηλεφωνικές συνομιλίες για να ξεδιαλύνεις παλιές κόντρες. Μπορεί να το μετανιώσεις. Μην κοιτάς παλιές φωτογραφίες ή μην κάνεις μια μελαγχολική βόλτα στο παρελθόν. Κάνε κάτι καινούριο και αξέχαστο!

Ταύρος

Είναι πάντα καλό να παίρνεις ρίσκα για πράγματα που πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσεις. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι το να ζητάς από έναν φίλο να σε ακολουθήσει δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος ή ότι θα το κάνει. Η διέλευση της Σελήνης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες, αλλά ίσως χρειαστεί να βαδίσεις μόνος σου σε κάποιο δύσβατο μονοπάτι για να πετύχεις τους μεγάλους σου στόχους. Μην τα παρατάς – η επιμονή σου θα σε ανταμείψει!

Δίδυμοι

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια! Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό και ενώ η στιγμή θα σου φανεί ιδανική, ίσως τελικά να μην είναι. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες δημιουργεί μια σύγκρουση ανάμεσα στην καριέρα σου και σε αυτό που μοιάζει σαν μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή ακόμα και σαν πιθανός σύντροφος. Μπορείς βέβαια να ζητήσεις το τηλέφωνο κάποιου για να στείλεις μήνυμα, αλλά καλό είναι να περιμένεις μέχρι να περάσει το Σαββατοκύριακο για να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Καρκίνος

Προσοχή μην το παρακάνεις σήμερα! Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, υπάρχει κίνδυνος να φορτώσεις υπερβολικά το πρόγραμμά σου με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Μην υποθέσεις ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι. Άφησε λίγο περιθώριο μήπως καθυστερήσεις στην κίνηση ή χρειαστεί να ακυρώσεις και να επαναπρογραμματίσεις κάποιο ραντεβού. Μην αγχώνεσαι με πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις και επικεντρώσου σε αυτά που μπορείς. Και για να είσαι ακόμα πιο μάγκας, βάλε στο πρόγραμμα μια μικρή επιβράβευση στο τέλος για τον εαυτό σου, όπως ένα παγωτό!

Λέων

Θέλεις να μοιραστείς τις καλύτερες εμπειρίες με αγαπημένα σου πρόσωπα, και οι προθέσεις σου είναι υπέροχες! Όμως, μην ξεχνάς πως το σωστό timing είναι καθοριστικό. Αν κάτι δεν πάει όπως το περίμενες, γιατί να το πιέσεις; Καλύτερα να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Η διέλευση της Σελήνης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες σημαίνει ότι μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα για τον προγραμματισμό ενός αυθόρμητου ραντεβού ή εκδήλωσης. Δώσε στα πράγματα και στους ανθρώπους τον χρόνο και την υπομονή που απαιτείται για να πάνε καλά.

Παρθένος

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας, αλλά μερικές φορές θέλετε να δραπετεύσετε και να απολαύσετε χρόνο με τον εαυτό σας. Χρειάζεστε τον χώρο σας μερικές φορές και η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες είναι η ιδανική δικαιολογία για να κάνεις κάτι που σου αρέσει, μόνο για σένα. Οργάνωσε μια μικρή απόδραση! Άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

Ζυγός

Έχεις μια γλυκιά και ευαίσθητη πλευρά, αλλά αν κάποιος πληγώσει κάποιον φίλο σου, τότε θα τα “ακούσει” κι από σένα. Έτσι, κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Σελήνης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, καλό είναι να σκεφτείς πριν μιλήσεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να “τα πεις” σε κάποιον για να αποκαταστήσεις μια ισορροπία ή να του δείξεις ότι φέρθηκε άδικα. Ωστόσο, Ζυγέ μου, σήμερα υπάρχει κίνδυνος για καβγάδες αν δεν προσέξεις. Σκέψου τις πιθανές συνέπειες μιας συζήτησης πριν την ξεκινήσεις.

Σκορπιός

Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο, και με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, μπορεί να διαπιστώσεις πως ξοδεύεις λίγα παραπάνω χρήματα απ’ ό,τι περίμενες. Όταν μπαίνεις σε καταστήματα, να έχεις ένα σχέδιο. Αν ψωνίζεις online, πρόσεχε να μην αγοράσεις κάτι που νομίζεις ότι θα χρειαστείς αργότερα. Σκέψου να εφαρμόσεις τον κανόνα της 24ωρης αναμονής για να δεις πώς θα νιώθεις αύριο για την ίδια αγορά. Μπορεί να έχεις δεύτερες σκέψεις.

Τοξότης

Είσαι γνωστός/ή για την ανεξαρτησία σου, αλλά σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, η προτεραιότητά σου είναι η οικογένεια και θέλεις να είσαι εκεί για τους αγαπημένους σου. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μαζευτείτε με τα αδέλφια σου, τα ξαδέλφια σου και ακόμα και με τα παιδιά. Ωστόσο, πρόσεχε να μην “βομβαρδίζεις” τους άλλους με τις απόψεις σου. Άκου τι έχουν να πουν και οι υπόλοιποι. Δώσε προσοχή στις συζητήσεις.

Αιγόκερως

Αν σας αρέσει να διερευνάτε πνευματικά ζητήματα, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναζητήσετε πληροφορίες στο διαδίκτυο ή να διαβάσετε αστρολογικές προβλέψεις. Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες σου ανοίγει διάπλατα τα μάτια και σε κάνει να έχεις φοβερή αντίληψη. Η σημερινή όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές του εαυτού σου. Εστίασε στην ουσία και δώσε προσοχή στα σημάδια που σου στέλνει το σύμπαν.

Υδροχόος

Είναι υπέροχο να έχεις καλούς φίλους, όμως κάποιες φορές μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί σε χρειάζονται τόσο πολύ οι άλλοι. Με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, μπορεί κάποιος φίλος ή γνωστός να φανεί σας έχει γίνει “κολλιτσίδα”. Είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να είσαι ξεκάθαρος για το τι χρειάζεσαι από αυτό το άτομο. Ίσως διστάσεις να μιλήσεις ευθέως, αλλά πάντα είναι καλύτερο να είσαι ειλικρινής παρά να αφήσεις την δυσαρέσκεια να συσσωρευτεί επειδή δεν μίλησες.

Ιχθύες

Είσαι έτοιμος να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου! Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στον δρόμο σου μια υπέροχη ευκαιρία για να το καταφέρεις να το κάνεις. Ίσως σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τη δική σου ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα ή να ξεκινήσεις το μακρύ ταξίδι για να υλοποιήσεις έναν πολυπόθητο στόχο. Σίγουρα θα απαιτήσει σκληρή δουλειά, ειδικά την πρώτη μέρα, αλλά θα είναι επίσης πολύ ικανοποιητικό και θα αξίζει τον κόπο. Μην σταματάς μέχρι να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις