Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: 51χρονος πέθανε από πολυοργανική ανεπάρκεια - πριν από μερικές ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο


 Θρίλερ στο Αγρίνιο με τον θάνατο 51χρονου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύονταν και λίγες ημέρες, αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πέθανε λίγες μέρες μετά.

Οι στενοί συγγενείς του 51χρονου ζητούν απαντήσεις και φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας. Οι γιατροί του νοσοκομείου, περιγράφουν τα όσα έγιναν από τη δική τους οπτική γωνία και επικαλούνται μια σειρά εξετάσεων.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, νοσηλεύονταν λίγες ημέρες πριν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου με πνευμονία και έλαβε εξιτήριο πριν από πέντε ημέρες, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ραγδαία βελτίωση της υγείας του. Ωστόσο χθες (22/4) μεταφέρθηκε εσπευσμένα με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, ξανά στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Τι αναφέρουν οι γιατροί

Οι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου ανέφεραν πως ο άτυχος άντρας ήταν καλά όταν πήρε το εξιτήριο και παραμένουν άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την επιδείνωση της υγείας του και την πολυοργανική ανεπάρκεια. Αυτός είναι και ο λόγος που παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια που ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις