Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Στο όνoμα της “υπoστήριξης του Ισραήλ”, οι HΠΑ Mετατρέπονται τώρα σε τυραννική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κατά της ελευθερίας του λόγου


 Καθώς οι απανταχού Σιωνιστές έρχονται στη σκληρή συνειδητοποίηση ότι δεν έχουν ούτε κατά διάνοια την υποστήριξη που νόμιζαν ότι είχαν για να προχωρήσουν με το γενοκτονικό τους σχέδιο για τη Γάζα, όσοι βρίσκονται σε θέσεις δημόσιας υπηρεσίας και μέσων ενημέρωσης πιέζουν όλο και περισσότερο για την κατάργηση της Πρώτης Τροποποίησης.

Ένας από αυτούς είναι ο εκδότης του NPR Uri Berliner, ο οποίος θέλει το FBI και το NYPD να κατασκοπεύουν παράνομα τους φιλοπαλαιστινιακούς ακτιβιστές. Ο Berliner εξακολουθεί επίσης να προωθεί τη φάρσα με τα “40 αποκεφαλισμένα μωρά” για να κάνει την 7η Οκτωβρίου να ακούγεται πολύ χειρότερη από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα.

Ο Berliner έκανε retweet ένα μήνυμα κατά της ελευθερίας του λόγου του συναδέλφου του σιωνιστή Walter Russell Mead, ο οποίος στις 16 Οκτωβρίου 2023 κάλεσε τις διωκτικές αρχές να “βγάλουν φωτογραφίες και να [πάρουν] ονόματα” όσων διαδηλώνουν για την υπεράσπιση της Γάζας και του λαού της.

“Τέτοιες ευκαιρίες είναι δύσκολο να βρεθούν!” έγραψε ο Mead για την επιθυμία του να διώξει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ παράνομα τους Αμερικανούς που αντιτίθενται στη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα.

Ο Σιωνισμός πεθαίνει

Ένας άλλος σιωνιστής διεισδυτής που πιέζει για την κατάργηση της ελευθερίας του λόγου είναι ο Barak Ravid, ο οποίος έγραψε στο Twitter μια μέρα πριν από το tweet του Mead που προσπάθησε να κάνει τους υποστηρικτές της Παλαιστίνης να φαίνονται σαν λυσσασμένοι τρομοκράτες – επειδή το να αντιτίθεται κανείς στη γενοκτονία σε κάνει επικίνδυνο, σύμφωνα με τους σιωνιστές.

Η Dr. Einat Wilf είναι άλλη μια σιωνιστική διεισδύτρια που προωθεί το ψέμα ότι ο παλαιστινιακός λαός έχει γίνει “ο υποδοχέας των αποτυχημένων ιδεολογιών του κόσμου, από τον ναζισμό μέχρι τον σοβιετικό κομμουνισμό, από τον τζιχαντιστικό και ιρανικό ισλαμισμό μέχρι τον δυτικό αριστερό εξτρεμισμό”.

Η ειρωνεία της δήλωσης της Wilf εδώ είναι ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι αληθινά για την ίδια και για άλλους Σιωνιστές, οι οποίοι αν δεν συμπεριφέρονται οι ίδιοι σαν Ναζί ή κομμουνιστές, προωθούν συνεχώς αυτά τα πολιτικά πλαίσια στους στόχους τους, στην προκειμένη περίπτωση στον παλαιστινιακό λαό που ζει στο ισραηλινό υπαίθριο στρατόπεδο συγκέντρωσης που είναι γνωστό ως Λωρίδα της Γάζας.

Έπειτα έχουμε την Bari Weiss, μια σιωνίστρια που στην πραγματικότητα παραιτήθηκε από την εργασία της στους New York Times επειδή στα μάτια της είναι, ακούστε αυτό: δεν είναι αρκετά φιλοϊσραηλινή. Ο Μπερλίνερ, παρεμπιπτόντως, ακολουθεί το παράδειγμα της Βάις, παραιτούμενος από το NPR, το οποίο επίσης λέει ότι δεν είναι αρκετά φιλοϊσραηλινό.

Στις 9 Απριλίου 2024, το NPR δημοσίευσε ένα κομμάτι του Μπερλίνερ που κλαψουρίζει και παραπονιέται για το πώς πιστεύει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας απορρίπτουν τα σιωνιστικά ψέματα που διακινούνται από τους ομοίους του σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως το NPR.

“Υπάρχει μια ανομολόγητη συναίνεση σχετικά με τις ιστορίες που πρέπει να επιδιώκουμε και το πώς πρέπει να πλαισιώνονται”, έγραψε ο Berliner, ακούγεται σχεδόν σαν να εξαγριώνεται καθώς το πληκτρολογεί για το πώς ο κόσμος σπάει το σιωνιστικό καλούπι.

“Είναι χωρίς τριβές – η μία ιστορία μετά την άλλη για περιπτώσεις υποτιθέμενου ρατσισμού, τρανσφοβίας, σημάδια της κλιματικής αποκάλυψης, το Ισραήλ που κάνει κάτι κακό και την τρομερή απειλή των πολιτικών των Ρεπουμπλικάνων. Είναι σχεδόν σαν μια γραμμή συναρμολόγησης”.

Ο Berliner θα συνεχίσει στο ίδιο κομμάτι να μιλάει για τη γενοκτονική αντίδραση του Ισραήλ στα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου, τα οποία ο ίδιος και πολλοί άλλοι Σιωνιστές εξωραΐζουν – και, σε πολλές περιπτώσεις, λένε ξεκάθαρα ψέματα – σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αντλήσουν δημόσια υποστήριξη για την ισραηλινή γενοκτονία του λαού της Γάζας.

Είναι καλό που ο Μπερλίνερ και άλλοι σαν κι αυτόν σταματούν να γράφουν, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει πολύ λιγότερη προπαγάνδα τους. Τα άρθρα του Berliner και τα πολλά πράγματα που κάνει tweets και retweets παραβιάζουν στην πραγματικότητα τα πρότυπα “Ακρίβειας” του NPR, ενός δημόσιου χρηματοδοτούμενου μέσου ενημέρωσης, το οποίο αντιτίθεται στη διάδοση της παραπληροφόρησης.

“Ο Berliner και ο Weiss είναι και οι δύο ψεύτες, υπερτιμημένοι υποκριτές”, έγραψε ένας σχολιαστής. “Αγαπούν τα ανοιχτά σύνορα (για την Αμερική, όχι για το Ισραήλ) και αγαπούν τη θετική δράση (αρκεί να μην υπολογίζονται οι Εβραίοι) και αγαπούν ακόμη και τον πόλεμο (αν είναι καλός για την ατζέντα τους)”.

“Αυτοί οι δύο (και αμέτρητοι άλλοι σαν κι αυτούς) είναι ανατρεπτικοί Ισραηλινοί, μεταμφιεσμένοι σε Αμερικανούς. Πρώτα η Αμερική! Ελεύθερη Παλαιστίνη! Τερματίστε κάθε αμερικανική βοήθεια προς το Ισραήλ!”

Η γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα είναι σαν το Ολοκαύτωμα 2.0.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις