Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Bρετανία: «Πήρα ένα μαχαίρι και τον σκότωσα» ανέφερε σε αστυνομικό γυναίκα που δολοφόνησε τον κουνιάδο της - Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως με τη δολοφονία στο Maidstone


 Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη της Stephanie Langley η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του κουνιάδου της στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 έξω από το Hare and Hounds στο Maidstone της Βρετανίας.

Ωστόσο σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από εκείνο το μοιραίο βράδυ καθώς επίσης και τα πρώτα λόγια της δολοφόνου στον αστυνομικό, λίγα λεπτά αφότου μαχαίρωσε το θύμα της.

Σε νέα πλάνα από το περιστατικό, η Langley βιντεοσκοπείται στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού αυτοκινήτου, μετά τη σύλληψή της, να λέει σε έναν αστυνομικό: «Πήρα ένα μαχαίρι και τον σκότωσα. Δεν με νοιάζει».

Η Langley φέρεται να είχε διάφορες προσωπικές και οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες την είχαν υποβάλει σε μεγάλο στρες, όπως ειπώθηκε στην δίκη.

Σοκ στη Βρετανία: «Πήρα ένα μαχαίρι και τον σκότωσα» ανέφερε σε αστυνομικό γυναίκα που δολοφόνησε τον κουνιάδο της

Το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία

Το θύμα βλέποντας την Stephanie Langley να κινείται με απειλητικές διαθέσεις βγήκε έξω από το κλάμπ που βρίσκονταν εκείνο το μοιραίο βράδυ και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Ακούστηκε να λέει ήρεμα στο τηλεφωνητή ότι η κουνιάδα του είχε απειλήσει να τον σκοτώσει. «Σήμερα, ήρθε επίτηδες, ήπιε ένα ουίσκι, κάθισε και είπε ‘θα βάλω να σε σκοτώσουν'», εξήγησε. «Δεν θέλω να μου λένε ότι θα με σκοτώσουν. Απλώς κάθισα από ευγένεια, αλλά μου είπε τρεις φορές ‘θα σε σκοτώσω’. Πώς μπορείς να απαντήσεις σε αυτό;», ακούγεται το θύμα να λέει στον τηλεφωνητή της αστυνομίας.

Ο Bryant πρόσθεσε επίσης ότι η Langley τον είχε «πυροβολήσει» όταν παρευρέθηκε στην παμπ στο παρελθόν. Πρόσθεσε ότι δεν είχε αναφέρει εκείνο το περιστατικό επειδή δεν το είχε λάβει σοβαρά υπόψη του.

Οι στιγμές μετά τη δολοφονία

Το βίντεο που κατέγραψε η αστυνομία από κάμερα που φορούσε στο σώμα του αστυνομικός δείχνει την δράστη σε αγχωμένη κατάσταση να φωνάζει: «Φύγε μακριά μου. Τον σκότωσα. Δεν με νοιάζει. Τον θέλω νεκρό… Είμαι τόσο χαρούμενη. Τον μισώ τόσο πολύ… Ελπίζω να πεθάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις