Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Το τέλος της Αίρεσης του Συγκρητισμού, τα Σήματα & τα Αντισήματα. Και η αήττητη Τετραπιθανότητα….

 


Τα τελευταία έτη έχει εισαχθεί η αίρεση & Αντιχριστιανική «λογικοκρατεία» του Συγκρητισμού.

Ακόμη & ανθρώποι που γνωρίζουν από πρώτον χέρι την αλήθεια φοβούνται να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους αιρετικούς Συγκρητικούς, διότι εκεί τα χάνουν & ο καθένας λέγει ό,τι του κατέβει ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΩΣ…. Είναι & το άλλο, ο Συγκρητισμός είναι ταυτόσημος & συνώνυμος με το αμερικάνικο ρητόν [ισχυρισμοί για τρεις διανοούμενους ότι το πρωτοείπαν]: «μην τα βάλεις με ηλίθιους διότι θα σε κατεβάσουν στο επίπεδον τους & θα σε διαλύσουν». Έλα όμως που προσωπικώς έκτοτε τα βάζω μαζύν τους επειδή τα βάζουν μαζύν μας και αυτόν θα κάνω και τώρα.

Οι Συγκρητικοί είναι δαιμονοκρατούμενοι & στην καλύτερη των περιπτώσεων πριν εμβαθύνουν και αρρωστήσουν τρομερά ώστε να είναι συνέχεια σε οργή κακίας, είναι δαιμονοεπηρεασμένοι & βεβαίως χλευασμένοι & εξεγελασμένοι από πνεύματα που τους επηρεάζουν.

Η αλήθεια είναι ότι οι Χριστιανοί φοβούνται τους Συγκρητικούς με τον ίδιον τρόπον που φοβήθηκαν τους Ιουδαίους, μαζύν και ο Έλλην Πόντιος Πιλάτος. Ακόμη & εκείνοι που τους απαντούν συνήθως τους φοβούνται & φαίνεται στα λόγια τους ή συγχύζονται και λένε σε μεγάλο ποσοστόν άλλα των άλλων ή ημιτελή επειδή ο Συγκρητισμός είναι ειδικός στο να εκνευρίζει τον αντίπαλον.

Έχω απαντήσει & άλλοτε με άρθρα και σχόλια στους Συγκρητικούς Αιρετικούς και Αντίχριστους που φοράνε διάφορους μανδύες ειδωλολατρείας, σατανολατρείας, αθεΐας, αιρετικότητος & πολλούς απ’ αυτούς άλλοτε στο φέυς μπούκ τους συνάντησα πότε να είναι άθεοι, πότε ειδωλολάτρες Ελλάδος, πότε ειδωλολάτρες Αιγύπτου & σπανιότερα ειδωλολάτρες Ινδίας και άλλες παραξενιές της υποκρισίας.

Οι Συγκρητικοί είναι μεθοδιστές και σε παρασέρνουν πάντοτε στον ίδιον παρονομαστή, ώστε να σε θέσουν αν μη τι άλλον σε αμφιβολία διά Την Παναγία μας & Τον Θεάνθρωπον Ιησούν Χριστόν. Πολλοί δε παρασύρθηκαν και διασύρθηκαν εις τους πλόκαμους του σατανά με υπερτραγικές συνέπειες για τες ψυχές τους και τούτο είναι επιλογή τους & απολωλούσα πλάνη, που λόγω της ασβολής οργής που συγκρατούν & διατηρούν σχεδόν πάντοτε ό,τι και να τους υποδείξουν δεν επαναβλέπουν & δεν κατανοούν.

Δεν τους φοβούμαι & τους απαντώ κάπως ευτράπλεα & σας προσδίδω έναν απλόν επιχείρημα ήτοι αντιεπιχείρημα στο πάντοτε ίδιον επιχείρημα τους με διάφορα χρώματα, λόγους και ονόματα αναφοράς θεών, Ιστορίας και άλλων. Κάποτε έπαιζα Ντάμα με κάποιον, έκανε το ίδιον κόλπον από διαφορετικές πλευρές & σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Του είπα ότι το κατάλαβα και όταν κατανοήσω το κόλπον του δεν θα ξανά νικήσει, όπερ και έγινε και τότε δεν υπήρχε λόγος καν να ξανά παίξουμε. Ευτυχώς, οι νίκες του δεν ήταν θάνατος αλλά για μία ψυχή η ήττα από τους Συγκρητικούς που ταυτόχρονα και συνώνυμα ταυτόσημα σημαίνει ενστερνισμόν μέχρι τινός βαθμού του Συγκρητισμού ισοδυναμεί με κλείδωμα των θυρών στα πλάγια του νου στον εγκέφαλο και ύπνωση καθοδήγησης του λοβού.

Ιδού η απάντησις.

Ο Γιαννής ισχυρίζεται ότι γ@αμησε την Κωστούλλα.

Ο Χάμπος ισχυρίζεται ότι γ@αμησε την ίδιαν Κωστούλλα.

Βάσει [της ρεζίλικης παμπόνηρης φιλόκακης σκέψης] του Συγκρητισμού, αμφότεροι γ@μησαν την Κωστούλλα ή αμφότεροι δεν την γ@μησαν.

Εντούτοις, υπάρχει η περίπτωση ένας από τους δύο να ψεύδεται ή να ψεύδονται αμφότεροι ή να μην ψεύδεται κανένας από τους δύο ή να την πήδηξαν σε τριπλή συνεύρεση. Ιδού ακόμη μία θριαμβευτική επαλήθευση της ανωτέρας Λογικής που καλείται Νόμος της Τετραπιθανότητας, περί της οποίας έχω καταγραμμένες χιλιάδες επαληθεύσεις από τότε που την ανακάλυψα & την έφερα εις την επιφάνεια της αντίληψης μέσω σχολίων & άρθρων.

Ο Συγκρητισμός των ισχυρισμών του Γιαννή & του Χάμπου ότι ό,τι ισχυρίζεται ο μεν ή ο δε ισχύει και για τον δε ή μεν αντιστοίχως είναι μία βλακεία & πωλειτική πονηριά.

Ας το αποδείξουμε στους παναιρετικούς του Συγκρητισμού που βεβαίως δεν τίθεται θέμα ο Άρειος είναι άγιος σε σύγκριση με αυτούς.

Στην Πίστη μας & Παράδοση μας & απόδειξη μέσω Θαυμάτων και της Προκοπής Της Παναγίας μας & Του Ιησού Χριστού, ότι ο δεύτερος γεννήθηκε από Την πρώτην Παρθένα, οι Συγκρητικοί ισχυρίζονται ότι η ίδια παράδοση υπάρχει στην Αίγυπτο & σε άλλες παραδόσεις, παλαιότερες μάλιστα από την Ενσάρκωση Του Ιησού Χριστού.

Με τούτον τον ισχυρισμό οι Συγκρητικοί σε βάζουν σε μία παγίδα & τέλμα ώστε να παραδεχθείς ή να πειραχθείς ή αναλογιστείς κατά πόσον γεννήθηκαν & άλλοι θεοί από Παρθένα άρα τε υπάρχουν & άλλοι θεοί & ότι ίσως Ο Ιησούς Χριστός να είναι ένας απ’ αυτούς, είτε ότι κανένας δεν γεννήθηκε από Παρθένα και είναι όλα μύθοι.

Αυτό σημαίνει ότι εάν αποδείξουμε ή πιστεύσουμε ή ο ίδιος ο Γιαννής παραδεχθεί ότι ψευδόταν & δεν γ@μησε την Κωστούλλα, το ίδιον ισχύει & για τον Χάμπον ή και αντιστρόφως !

Το ίδιον ισχύει & για τους εντός Εκκλησίας Συγκρητικούς εν αγνοία τους ή στα πλαίσια κάπως της Εκκλησίας, ότι εάν αποδειχθεί ότι κάποιος που είδε έναν άγγελον και αποδείχθηκε ότι ήταν δαίμονας, σημαίνει ότι όποιος βλέπει άγγελον ή και ακόμη Άγιον βλέπει δαίμονα & είναι πλανεμένος. Ομοίως όταν συμβαίνει έναν θαυμαστόν γεγονός από τον διάβολον οι Συγκρητικοί το εκλαμβάνουν ότι είναι θεός ή και ότι αυτός είναι ο θεός. Όλα αυτά συμβαίνουν ένεκα χαμηλής νοημοσύνης περισσότερον ένεκα υπερηφάνειας, εφησυχασμού & έλλειψη παρατηρητικότητας λόγω κακίας, παρά από το γεγονός της καθυστερημένης νοημοσύνης τους. Εάν πρέπει να εξεδιαλύνεις το κουβάρι για να εύρεις τι είναι τι και από ποίον & εάν τούτο είναι δύσκολον δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιστεύσεις ότι δεν ΖΗ ΘΕΟΣ ή να οργιστείς μαζύν Του ή να Τον εκλάβεις για άλλον έως και τον αντίποδαν Του ή και άγγελον Του έκπτωτον. Είναι εσκεμμένη υπόθεση δοκιμασίας της Πίστης και εάν επιμένεις με ταπεινή σιωπή & έρευνα θα φανερωθεί του λόγου το αληθές. Αυτά για τους προχωρημένους υπερευφυείς Φιλόθεους.

Όπως βλέπετε οι πωλειτικοί Συγκρητικοί θέλουν να σε κάνουν να πιστεύσεις είτε ότι Η Παναγία δεν Παρθενογέννησε είτε ότι & άλλες γυναίκες παρθενογέννησαν, αρκεί να μην είναι Μοναδική. Βεβαίως, προτιμούν περισσότερον το πρώτον, αλλά τους συνάντησαν να ισχυρίζονται πότε το μεν & πότε το δε αναλόγως της συζήτησης, της εξέλιξης της & των προσώπων που συμμετέχουν στην συζήτηση ή τινού συμβάντους που έγινε ή είναι σ’ εξέλιξη. Εάν δεν σε πείσουν έστω υποσυνείδητα & υποσυναίσθητα ευελπιστούν να σε κάνουν Αγνωστικιστή που να μην εξεύρεις τι να πιστεύσεις με βεβαιότητα, άρα τε είσαι στην διασταύρωση του μεν και δε της Τετραπιθανότητας ήτοι του ουδέτερου της & μπορεί να κλυδωνίζεσαι από το αντίστοιχο ανάμεικτο της στην περίπτωση τούτη, ώστε πότε να πιστεύεις ότι πολλές γυναίκες παρθενογέννησαν και πότε ότι καμμία δεν παρθενογέννησε, ή πότε να πιστεύεις ότι Παρθενογέννησε Η Παναγία και πότε όχι. Και τότε είσαι του χεριού τους & του χεριού του αρχηγού τους αρχέκακου αρχαίου δράκου Σαμαέλ & των προθέσεων του ως αδικηγορική εταιρεία να σε διαλύσει στα 23 δικαστήρια των 23 τελωνείων μετεεισαγωγής στον Παράδεισο & τη Βασιλεία Του Τριαδικού Άκτιστου Θεού. 

Περιττόν να επαναλάβω ότι το 24ον τελώνειο το εντοπίζω στην επόμενη Κρίση που είναι δεδομένη, εκείνη Του Ιησού Χριστού, των Μαρτύρων στους θύτες τους όπως προδιαγράφεται διά της Αποκαλύψεως & του Μωυσή στους Εβραίους. Ενδεχομένως & άλλων σε συγκεκριμένους λαούς που τους είπαν την αλήθεια & την παραμέρισαν. Όπως πιθανόν ασπούμε του Βούδα & του Κομφούκιου που είπαν ότι ο Ουρανάνθρωπος θα γεννηθεί στην Δύση σε 500 έτη & όχι μόνον δεν το έθεσαν υπόψιν αλλά τα λόγια των σοφών τούτων αιρετικοποιήθηκαν, όπως και του Σωκράτη & άλλων Αρχαίων Ελλήνων.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν πρέπει να επηρεάζεστε με τους ισχυρισμούς των Συγκρητικών που υποελέγχονται & είναι μαζόνοι & γνωρίζω πολλούς εξ’ αυτών [Το 2ον Γραφείον καλά κρατεί! Δεν θα σας τα λέγω & όλα!] από τη συναγωγή των συνειδητοποιημένων έκπτωτων ανθρώπων του σατανά & τον ίδιον τον σατανά.

Έχουμε αποδείξει ότι το να γίνεται ισχυρισμός για 100 Παρθενογεννήσεις δεν σημαίνει ότι ισχύουν & βεβαίως ο καθένας μπορεί να αμφισβητεί εκείνη Της Παναγίας, εμείς αμφισβητούμε με βεβαιότητα όλες τες άλλες!

Αφού διαλύσαμε το επιχείρημα του Συγκρητισμού προχωρούμε στο πως κρίνουμε & διακρίνουμε εάν κάποιος ισχυρισμός για Παρθενογέννηση αληθεύει και εάν συνάμα είναι δυνατός.

Θα αρχίσω από το δεύτερον ερώτημα το οποίον έλυσα παλαιότερα σε αρκετά άρθρα και ο κυριότερος τρόπος είναι διά μέσω του Επιστημονισμού [αφού Ο Θεός είναι πανταχού Παρών & τα πάντα Πληρών, μην το αμφισβητείτε ή έτι χειρότερα μην το ψιττακίζεται/παπαγαλίζεται & συνάμα να μην το πιστεύετε!].

Γνωρίζουμε την ύπαρξη της τεχνητής Γονιμοποίησης, είναι γεγονός. Αυτή γίνεται από μία απόσταση χιλιοστών μεταξύ ωαρίων & σπερματοζωαρίων, υπάρχει δηλαδή απόσταση. Μεσολαβεί μεταξύ τους μία απόσταση που τα συνενώνει με Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμό ειδικών συχνοτήτων & δεν θα ασχοληθούμε τώρα εδώ με λεπτομέρειες. Συνάμα γνωρίζουμε τα Σήματα, τες εξ’ αποστάσεως εντολές για άνοιγμα & κλείσιμο μίας θύρας, εκπυρσοκρότησης, πηδάλευσης πυραύλων, αεροσκαφών, υποθαλάσσιων βομβών & σκαφών, δορυφόρων κ.α. πολλά. Γνωρίζουμε συνάμα την τεχνητή γονιμοποίηση ή και μετατροπή μέσω της χλωροφύλλης για Φωτοσύνθεση, γνωρίζουμε την Κλωνοποίηση που επίσης έχουν κάποια απόσταση. Δεν έχει σχέση πόση είναι η απόσταση. Το θέμα είναι ότι αναλόγως των Μηχανών η εξ’ αποστάσεως σύνθεση & γινιμοποίηση ή και Τηλεγονιμοποίηση είναι Αδιάσειστο εις τη Φύση Γεγονός. Ποιημένο εκ Τριαδικού Θεού έκτοτε.

Το παράδειγμα που έδωσα άλλοτε παραβολικώς που μπορεί να είναι & κυριολεκτικό είναι ότι όπως ένας άνθρωπος με τηλεχειριστήριο γονιμοποιεί ή ανατινάσσει ή στέλλει έναν μήνυμα ή έναν άρθρο όπως αυτό, με τον ίδιον τρόπον στέλλει Την Άκτιστη Αγαθή Ενέργεια Του που καλείται Παράκλητος Αγίω Πνεύματι & Γονιμοποιεί Την Παρθένα Παναγία Του! Σιγά που Ο Θεός θα επέλεγε πουττάνα για Γυναίκα Του, χαζομάρα σας και ανηθικότητα σας. Οι Εβραίοι παρότι λένε ότι τα βόδια που θυσιάζουν πρέπει να είναι Παρθένα, απορούν ω τη μωρεία της υποκρισίας εν τη συνειδητή ή ασυνείδητη για άλλους βλασφημία τους, για ποίον Λόγον Η Γυναίκα Του Θεού θα έπρεπε να είναι Παρθένος !

Δηλαδή ρε μ@λ@κ@ ή και τρισμ@λ@κ@ θα επέλεγε Ο Θεός να Γονιμοποιήσει Γυναίκα που γ@μησες εσύ ή εγώ ή άλλος για ηδονή ή έστω από γάμο ή και που κάποιος περικαύλωσε επάνω της; Μα ρε σκουπίδι τόσον ανόητος είσαι ώστε να γίνεσαι Συγκρητικός με Τον Θεόν !!!!

Εξ ου και Την είχε χωσμένη [και πολύ σωστά Έπραξε] από τους ηδονοβλεψίες, εντός Του Ιερού Ναού να την ταΐζει Άγγελος Του & να την περιποιείται & βαστάει συντροφιά Άγιος Του ! Και την αρραβώνιασε με άνθρωπο προκομένο Ταπεινό που όταν μάθαινε την αλήθεια θα την δεχόταν & δεν θα αντιδρούσε αυτοβούλως & αυτοεγωιστικώς. Ώστε να μην φαίνεται ούτε πόρνη με νόθον, ούτε χήρα, ούτε μόνη, καθότι ήταν & πολύ εύμορφη και χαριτωμένη. Συνάμα, εντός Του Ιερού Ναού αγάθυνε τόσον που το πονηρόν ξέρανε πριν καν ξεφυτρώσει έναν φυλλόδιον.

Αυτός που γέννησε περιπάτησε επί γης, Σταυρώθηκε, παρέμεινε αναμάρτητος μέχρι τέλους, όπως σωστά προφυτεύει ο Πλάτων, που είναι από τη Σχολή των Προσωποκρατικών ο διδάσκαλος του Σωκράτης που γέννησαν τον μέγα Ηθικοπράκτη φιλόσοφο Ξενομένη που μάλλωνε εκεί στην Μικρά Ασία με τους μώρους που θυσίαζαν στα είδωλα και έκαναν όργια και τους έλεγε εις και Ιερός Ο Θεός!

Αυτός που γέννησε είχε σάρκα και οστά & χιλιάδες αναφορές για το όνομα Του και τους τόπους και τα σημεία που άφησε τα σημεία Του και υπάρχουν ακόμη & Θαυματουργούν.  

Αυτός που γέννησε δεν ήταν παραβολή ή μυθοπλασία ή μεταφορά αλληγορία [όπως αρέσει στους μασόνους με υπουλία να αναφέρονται, ότι είναι αλήθεια αλλά δεν είναι ή και δεν αντιστοιχεί οπωσδήποτε στην αλήθεια, ήτοι Πωλειτική!] όπως τους άλλους που γεννήθηκαν από παρθένους & δεν τους είδε κανένας, ούτε κήρυξαν εν πράξει, ούτε σταυρώθηκαν στ’ αλήθεια, αλλά μόνον στα ψεύδη & στην λογοτεχνική μυθοπλασία & αναφορά όπως στα σύγχρονα μυθιστορήματα & στα ηλεκτρονικά παίγνια που κάποιος μπορεί να είναι από άγιος έως και νονός των ναρκωτικών και παίξε παίξε το πιστεύει & εθίζεται περισσότερο.

Αυτός που γέννησε είπε έναν Κατεβατόν Λόγους που ενώνονται και διασταυρώνονται με χιλιάδες τρόπους & σταυροβελονιές και κάθε Λόγος επιβεβαιώνει τον Άλλον με Θαυμαστόν Τρόπον και σε συνάρητηση με αρχαίους προφύτες και γεγονότα που όταν τα μελετήσεις και ανεύρεις θα λες δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Και αν συγκρίνεις και ισχυριστείς μπορεί αυτός ο θεός να είναι ο σατανάς ή ο σατανάς με έναν από τα χιλιάδες «θεϊκά» ονόματα του, όχι δεν δύναται να το πράξει επειδή δεν γνωρίζεις τι Κλειδιά υπάρχουν εκεί μέσα και βεβαίως ο διάβολος δεν δύναται να κάνει μία τόσον διαχρονική δίκαιη, ακριβή και αγάπης ανθρώπου και Θεού πλεκτάνη εντός της Ιστορίας, επειδή δεν είναι ταπεινός και οι μη ταπεινοί δεν μπορούν να γράψουν ταπεινά. Απλά κάνετε μία έρευνα σε συγγραφείς, δεν μπορούν να γράψουν ταπεινά εάν δεν είναι ταπεινοί ακόμη και εάν προσποιούνται τους ταπεινούς, οι λόγοι τους γεμάτοι έχιδνες, υποκρισίες, υπερηφάνειες, ψεύδη, εξαπατήσεις, που τους προδίδουν σε όδους ΒΛΕΠΟΥΝ!

Οι άλλοι που γεννήθηκαν από παρθένους, σταυρώθηκαν, αναφέρθηκαν, δεν υπάρχουν, δεν δίδαξαν, δεν επηρέασαν εκατομμμύρια αφιερωτές στα ονόματα τους, δεν Θαυματούργησαν επ’ ονόματι τους άλλοι & παραμένουν όπως και όταν πρωτοεμφανίσθηκαν λογοτεχνικώς μυθοπλασίες, αλλογορίες και εξαπατήσεις του σατανά επειδή αποτελούν ψευδοευαγγελικές μυθοποιήσεις και πλάνες του ίδιου του σατανά.

Όταν θα έρθη η ώρα να είναι Πασιφανής σε όλους Ο Ιησούς Χριστός κάποιοι θα πωλειτευτούν: «Μα Χριστέ μου δεν ήξερα, υπήρχαν και άλλοι και η σύγκριση με έφερε στην αβεβαιότητα». Και όσοι φόνευσαν Μάρτυρες επίσης θα λένε δεν ήξερα.

Οι απαντήσεις θα είναι:

Αφού δεν ήξερες γιατί με απόρριψες; Πώς απορρίπτεις αφού δεν ξέρεις;

Αφού άκουσες γιατί δεν ερεύνησες;

 Αφού είδες γιατί δεν πίστευσες;

Αφού δεν ήσουν βέβαιος & αφού στον κόσμο εκείνο δεν μπορούσες να είσαι βέβαιος, τότε γιατί πήρες το μέρος της εναντίον μου πλευράς; Γιατί δεν παρέμεινες έστω ουδέτερος, Άπιστος δίκαιος Θωμάς; Γιατί δεν Μαρτύρησες για την δίκαιη Ουδετερότητα σου με καλοψυχία;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν είδε, δεν άκουσε, δεν είχε την ευχέρεια να ψάξει με ανάγνωση, εμπειρία, νηστεία σε πάσα ηδονή και ιδιοτελές ωφέλεια, που δεν δοκιμάστηκε. Εσύ που έλεγες ότι δεν Ζω, δεν είμαι Ο Θεός, τώρα που Ζω και είμαι Ο Θεός πώς πρέπει να σε ανταμοίψω για την βεβαιότητα σου; Για την βεβαιότητα σου που διαψεύδεται χωρίς σκιές και αφού δεν ήσουν βέβαιος και δεν μπορούσες να αποδείξεις ότι δεν Ζω, δεν Είμαι και όμως έλεγες δεν Ζω & δεν Είμαι Αυτός που Είμαι χωρίς φόβο. Κάποιοι δοκιμάστηκαν, έψαξαν και ηύραν ή έστω ουδετεροποιήθηκαν με αγάπη που και αυτό εν τέλει σ’ Εμένα οδηγεί εάν είναι εξ’ αγάπης. Εάν ο Παύλος δεν πίστευε μετά το Θαύμα πως έπρεπε να τον ανταμοίψω; Ποίος άνθρωπος απ’ όσους άκουσαν & είδαν και πριν δεν γνώριζαν δεν πέρασε τη δοκιμασία του Παύλου με κάποιον τρόπον και την έκκληση του απ’ Εμένα….

Και ποίος συγκρίνει για φέρνει την αβεβαιότητα ή την ουδετερότητα ή την διάψευση της μοναδικότητας; Ο Τζογαδώρος, ο λαχειοπαίκτης, ο στοιχηματών. Αυτός που έχει άγνοια αλλά πείθεται από την Άγνοια παρά από τη Γνώση & την Έρευνα εξ’ αναγνώσεως και Εμπειρίας Τηρήσεως των Εντολών.

Παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες πανάθλιους ψευδοθεολόγους, δημοσιογράφους, Αντίχριστους, ανώμαλους, να αμφισβητούν Την Ανάσταση Του Ιησού Χριστού άμεσα & έμμεσα μέσω Αγίου Φωτός, και πλήθος ανθρώπων που δεν τηρούν τα Θρησκευτικά τους Καθήκοντα να πείθονται με τη πρώτη «τουφεκιά» χωρίς ο νους τους να δύναται να αρθρώσει Λόγον, επειδή ουδέποτε τήρησαν και εντίμησαν Τον ΘΕΟΛΟΓΟΝ!

Και βλέπουμε άλλους που & να σταματήσει να εκδηλώνεται Τω Αγίω Φωτί δεν θα πάψουν να πιστεύσουν ότι παλαιότερα εκδηλώνετο & είναι μία δοκιμασία! Όπως τα πλήθη δοκιμασιών που αναφέρονται στην Αποκάλυψη που θα κάνει Αγίους ανθρώπους να είναι οι ανώτεροι των ανωτέρων αγγέλων στο 10ον Τάγμα Χειρουβειμσεραφείμ!

Μακάριος & ευλογημένος όποιος δεν είδε και πίστευσε.

Και από τους καρπούς των παρθενογέννητων φαίνεται εάν είναι ψευδολογοτεχνία & αλληγορία ή αληθινόν γεγονός!

Ευλογημένος όστις πιστεύει τους καρπούς Του Θεού δίχως να ιδεί αυτούς! Θα τους λάβει όλους σε πολλαπλασιασμούς τρισεκατομμυρίων κατ’ επανάληψιν επ’ αυτοφόρω πολλαπλασιασμών & αυτοπολλαπλασιασμών των αγαθών πολλαπλασιασμών διηνηκώς !

Αγαθή Ανάσταση σε όσους Αναστήνονται !

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις