Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Φρικτό θέαμα: Πήγε με τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει δάνειο Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία


 Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισαν υπάλληλοι και πελάτες τράπεζας στη Βραζιλία την Τρίτη όταν είδαν να προσεγγίζει το γκισέ μια γυναίκα και ένας άνδρας εμφανώς χλωμός σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν για δάνειο. Όπως αποδείχθηκε ο άνδρας ήταν νεκρός.

Το βίντεο

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός», είπε υπάλληλος της τράπεζας με τη γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και να προσθέτει απευθυνόμενη προς τον - νεκρό - άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».


Λίγο αργότερα οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως ο 68χρονος Paulo Roberto Braga, ήταν νεκρός εδώ και λίγες ώρες.

Ήταν νεκρός πριν μπει στην τράπεζα

«Προσπάθησε να προσποιηθεί ότι τον έκανε να υπογράψει το δάνειο. Είχε ήδη μπει στην τράπεζα νεκρός», δήλωσε στο TV Globo ο αρχηγός της αστυνομίας Fabio Luiz. «Το κυριότερο είναι να συνεχιστεί η έρευνα για να εντοπιστούν και άλλα μέλη της οικογένειας και να μάθουμε περισσότερα για το δάνειο αυτό».

Η αστυνομία δήλωσε ότι θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα, συμπεριλαμβανομένου του αν η γυναίκα είναι στην πραγματικότητα ανιψιά του και αν άλλα άτομα συμμετείχαν στην απόπειρα απάτης. Η Nunes θα μπορούσε να κατηγορηθεί για κλοπή μέσω απάτης ή υπεξαίρεση, ανάλογα με την κατάληξη της έρευνας. Η σορός του ηλικιωμένου άνδρα παραλήφθηκε από τις αρχές για έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις