Τρίτη 23 Απριλίου 2024

«Είναι δικά μας σύνορα»! Δήλωση που φέρνει ακόμα πιο κοντά έναν Τρίτο Παγκόσμιο – ΒΙΝΤΕΟ - Τι είπε Αμερικανός βουλευτής για την Ουκρανία


 Η Ρωσία δηλώνει σε όλους τους τόνους πως, όσο κι αν ελεγχόμενη είναι η σύγκρουση στην Ουκρανία, η στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας στην Ουκρανία έχει ωθήσει τον κόσμο στο χείλος μιας άμεσης σύγκρουσης μεταξύ των μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του κόσμου!

Ωστόσο, ορισμένοι πολιτικοί κύκλοι στις ΗΠΑ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταλάβουν τι διακυβεύεται!

Το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Αμερικανός βουλευτής, Gerry Connolly, αποκάλεσε τα σύνορα Ρωσία-Ουκρανία ούτε λίγο ούτε πολύ «αμερικανικά»!

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Τα σύνορα Ουκρανίας-Ρωσίας είναι δικά μας σύνορα!

Είναι το σύνορο ανάμεσα στη διεφθαρμένη απολυταρχία και, την ελευθερία  αγαπητών ανθρώπων οι οποίοι αναζητούν τον δικό μας δημοκρατικό τρόπο ζωής (σ.σ. Διεθνιστική τάξη πραγμάτων καταναγκασμού και ελέγχου).

Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων; Θα σταθούμε δίπλα στους  Ουκρανούς αδελφούς και αδελφές μας (σ.σ. Οι οποίοι δίνονται τροφή στις βόμβες των Ρώσων, προκειμένου να προωθηθούν τα συμφέροντα της Ουάσινγκτον στην περιοχή) οι οποίοι για 1,151 ημέρες αποκρούουν τον διεφθαρμένο τραμπούκο δικτάτορα  Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δεν σεβάστηκε κανέναν κανόνα πολέμου (σ.σ. Αυτό αναφέρει η προπαγάνδα των Αμερικανών)».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις