Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αν ένας άνδρας χρησιμοποιεί αυτές τις 9 φράσεις σε Mια συνομιλία, είναι Kρυφά Eρωτευμένος Mαζί σου


 Στο ταγκό των σχέσεων και του έρωτα, οι πράξεις είναι που μετρούν και όχι τα λόγια.  Ωστόσο και η γλώσσα παίζει καθοριστικό ρόλο. Από τα πιο απλά κομπλιμέντα, μέχρι τις πιο εγκάρδιες δηλώσεις, τα λεκτικά στοιχεία μπορεί να είναι ισχυροί δείκτες του συναισθηματικού κόσμου ενός άνδρα, ειδικά αν επιλέγονται προσεκτικά και εκφράζονται επιδέξια κατά τη συζήτηση με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Είναι γνωστό ότι οι άνδρες ανοίγονται δύσκολα, όμως ορισμένες εκφράσεις μαρτυρούν ότι μπορεί να σας έχει ερωτευτεί. Οι φράσεις αυτές δεν μαρτυρούν απλά το ενδιαφέρον του, αλλά είναι ενδεικτικές αληθινών συναισθημάτων που περιμένουν την αναγνώρισή σας.

9 χαρακτηριστικές εκφράσεις των ανδρών που μαρτυρούν ότι σας έχει ερωτευτεί κρυφά

  • «Σέβομαι τη γνώμη σου»
  • «Σε σκεφτόμουν»
  • «Θα σε στηρίζω»
  • «Καταλαβαίνω πως νιώθεις»
  • «Σ’ εκτιμώ»
  • «Διαφωνώ μαζί σου»
  • «Συγγνώμη»
  • «Θέλω τη συμβουλή σου»
  • «Μου λείπεις»

Σέβομαι τη γνώμη σου»

Λέγοντάς σας ότι «σέβεται τη γνώμη σας» ένας άνδρας παραδέχεται την βαθιά εκτίμηση που τρέφει για εσάς. Δείχνει ότι σας εκτιμά για αυτό που είστε, αντανακλά τη δέσμευσή και τη θέλησή του να σας καταλάβει, χωρίς να προσπαθεί να σας αλλάξει. Σημαίνει ότι θέλει να δημιουργήσει έναν ειλικρινή συναισθηματικό δεσμό που εκτείνεται πέρα από την έλξη.

Είναι μία σαφής ένδειξη συναισθηματικής επένδυσης και δημιουργίας μιας ουσιαστικής σχέσης.  Η αγάπη δεν είναι μόνο τρυφερότητα-είναι και κατανόηση και αμοιβαίος σεβασμός. Προσέξτε όταν ακούτε αυτά τα λόγια από έναν άνδρα, καθώς έτσι σας αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματα που τρέφει για εσάς.

«Σε σκεφτόμουν»

Η αληθινή αγάπη βρίσκει τρόπο να εκφραστεί ακόμη και στην πολυάσχολη και απαιτητική μας καθημερινότητα. Όταν ένας άνδρας λέει ότι σας σκέφτεται, αποκαλύπτει τη συμπάθεια και την έλξη του για εσάς. Αυτή η φαινομενικά απλή έκφραση, έχει σπουδαία σημασία, δεν είναι ένα τυχαίο σχόλιο. Αντίθετα, είναι μία ειλικρινής παραδοχή ότι έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και θέλει να σας πει ότι νοιάζεται για εσάς ακόμη και όταν δεν είστε μαζί.  Αυτού του επιπέδου η συναισθηματική ειλικρίνεια είναι καθοριστική για την ειλικρινή σύνδεση, αφού για να δημιουργηθεί ειλικρινής δεσμός, οι σύντροφοι πρέπει να ρίξουν τις άμυνές τους και να είναι πρόθυμοι να γίνουν ευάλωτοι.

«Θα σε στηρίζω»

Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές εκφράσεις αγάπης από έναν άνδρα. Πέρα από τις λέξεις, η φράση αυτή δείχνει ότι είναι έτοιμος να σταθεί στο πλάι σας, στα εύκολα και τα δύσκολα. Η πραγματική αφοσίωση άλλωστε, δεν φαίνεται μόνο στα εύκολα αλλά αποδεικνύεται στη στήριξη που μπορείς να προσφέρεις στα δύσκολα.  Είναι εύκολο να είσαι δίπλα στον άλλον όταν όλα είναι καλά, όμως για τα δύσκολα και τις αντιξοότητες, ένας άντρας πρέπει να είναι αποφασισμένος και αφοσιωμένος στη σχέση.

«Καταλαβαίνω πως νιώθεις»

Η ενσυναίσθηση είναι πολύ σημαντική. Ενσυναίσθηση είναι η κατανόηση των συναισθημάτων των άλλων. Όταν ένας άνδρας σας πει ότι «καταλαβαίνει πως νιώθετε», δείχνει ότι επικοινωνεί μαζί σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Σας διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι θα τα αποδεχτεί, στηρίζοντάς σας.

Άλλωστε, η αγάπη δεν φαίνεται στα εύκολα, αλλά στην κατανόηση και τη στήριξη στα δύσκολα και τα αληθινά.

«Σ’ εκτιμώ»

H εκτίμηση είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε ουσιαστικής σχέσης. Όταν ένας άνδρας ομολογεί την εκτίμησή του για εσάς, δεν κάνει απλώς ένα κομπλιμέντο, αλλά σας δείχνει την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία σας, αναγνωρίζει τη αξία σας.  Δεν πρόκειται για μία επιφανειακή τυχαία δήλωση. Είναι η βαθιά του αναγνώριση για τα μοναδικά σας χαρίσματα, την προσφορά σας, τη θετική επιρροή σας στη ζωή του.

Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι, αντίθετα με το «σ’  αγαπώ» ή «θέλω να είμαστε μαζί», η παραδοχή ενός άνδρα ότι σας εκτιμά, δεν ασκεί καμία πίεση, ούτε εγείρει καμία προσδοκία. Είναι ο ειλικρινής τρόπος του να σας δείξει πόσο σας σέβεται και να εκφράσει την αγάπη του για εσάς.

«Διαφωνώ μαζί σου»

Όσο και αν μας κάνει εντύπωση, όταν ένας άντρας τολμά να εκφράσει τη διαφωνία του, αποκαλύπτει βαθιά στοργή και σεβασμό. Πώς; Η έκφραση της διαφωνίας μαρτυρά ότι θέλει να είναι αληθινός και να έχει ουσιαστική και ειλικρινή επικοινωνία, και όχι μία επιφανειακή σχέση που βασίζεται σε ψέματα.

Θέλει να είναι ειλικρινής μαζί σας, ακόμη και αν ξέρει ότι μπορεί να προκύψουν διαφωνίες, και αυτό επειδή σας βλέπει ισότιμα, ως έναν άνθρωπο με τις δικές του απόψεις που πρέπει να ακουστούν και να συζητηθούν. Αν ένας άνδρας εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του μαζί σας, αυτό μαρτυρά την αφοσίωσή του στην καλλιέργεια ενός ειλικρινούς δεσμού μαζί σας.

«Συγγνώμη»

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι εύκολο, ούτε απλό. Όταν ένας άντρας μπορεί να ζητά συγγνώμη, σημαίνει ότι είναι ταπεινός και μπορεί ν’ αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να παραδέχεται τα λάθη του και είναι ανοιχτός και πρόθυμος να τα διορθώσει.

Ζητώντας συγγνώμη, ένας άνδρας μαρτυρά την αφοσίωσή του, τη θέλησή του να εξελιχθεί και να μάθει από τα λάθη του. Αποδεικνύει ότι νοιάζεται περισσότερο για τη σχέση παρά για την περηφάνεια του και θέλει να την καλλιεργήσει. Αν ζητάει εύκολα συγγνώμη και είναι πρόθυμος να διορθώσει τα λάθη του, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι που μαρτυρά ότι εκτιμά τον δεσμό σας και νοιάζεται βαθιά για εσάς.

«Θέλω τη συμβουλή σου»

Ένας άνδρας που ζητά τη συμβουλή σας, σέβεται τη γνώμη και την οπτική σας και βασίζεται στην κρίση σας. Η φράση «θέλω να με συμβουλεύσεις» δεν είναι μία απλή παράκληση για βοήθεια, είναι η παραδοχή ότι θέλει τον διαφωτίζετε με τη σύνεση και την εμπειρία σας.

Όταν στρέφεται σε εσάς για συμβουλές, ο άνδρας αναγνωρίζει τη γνώμη σας και σας αντιμετωπίζει ισότιμα. Αποτελεί σημάδι αμοιβαίου σεβασμού και θαυμασμού. Αν ένας άνδρας αναζητά τη συμβουλή σας, σημαίνει ότι σας έχει ερωτευτεί. Σας εμπιστεύεται να τον καθοδηγήσετε, σας θεωρεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

«Μου λείπεις»

Όσο απλό και αν φαίνεται, όταν ένας άνδρας παραδέχεται ότι του λείπετε, η φράση αυτή κουβαλά σημαντικό βάρος στη γλώσσα της αγάπης. Η παραδοχή ότι κάποιος σου λείπει άλλωστε δεν αφορά μόνο την επιθυμία να τον δεις. Δείχνει ότι, το άτομο που το εκφράζει, εκτιμά την μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που του δίνετε. Είναι μία εγκάρδια εξομολόγηση του βαθύ συναισθηματικού δεσμού που έχετε δημιουργήσει.

Ο άνδρας που λέει αυτά τα λόγια, σας εξομολογείται πόσο θετικά επηρεάζετε τη ζωή του.

Tip: Αποκωδικοποιώντας τη γλώσσα της αγάπης

Η περίπλοκη φύση της αγάπης καθιστά αναγκαία τη χρήση μίας μοναδικής γλώσσας. Ο έρωτας δεν είναι μόνο εντυπωσιασμοί και μεγάλες χειρονομίες. Συχνά, φαίνεται από τα μικρά, ανεπαίσθητα σημάδια και τις φαινομενικά απλές φράσεις που όμως, μαρτυρούν πολλά για τον συναισθηματικό κόσμο ενός άνδρα. Οι φράσεις αυτές δεν είναι λέξεις ανούσιες, αλλά ενδείξεις του έρωτα ενός άνδρα για μία γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις