Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΣΟΚ! Αυτοί είναι οι Τύποι Καρκίνων που παρουσιάζουν έξαρση! - Τι αναφέρουν Ιάπωνες επιστήμονες


 Ο Dr John Campbell , Ph.D. αναφέρθηκε σε μια ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 8 Απριλίου στο Cureus με τίτλο «Αυξημένη ηλικιακά προσαρμοσμένη θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση mRNA-λιπιδικού νανοσωματιδίου εμβολίου κατά την πανδημία COVID-19 στην Ιαπωνία», η οποία υποδεικνύει σημαντική αύξηση στους θανάτους από καρκίνο μετά τον εμβολιασμό με ενέσεις γονιδιακής θεραπείας Covid.

Ο γιατρός μίλησε με έναν ογκολόγο, τον Angus Dalgleish , σχετικά με τις αυξανόμενες διαγνώσεις καρκίνου μετά τον εμβολιασμό.

«Οι Ιάπωνες ερευνητές παρέχουν σημαντικά στοιχεία για αυξημένη εμφάνιση αρκετών τύπων καρκίνου, ειδικά μετά την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου», είπε ο Κάμπελ!

Το έγγραφο συνοψίζει τους τύπους καρκίνων που ήταν πιο αξιοσημείωτοι.

«Υπάρχουν στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων και ορισμένων ειδικών τύπων καρκίνου, συγκεκριμένα του καρκίνου των ωοθηκών, της λευχαιμίας, του προστάτη, των χειλιών/στοματικών/φαρυγγικών καρκίνων, του παγκρέατος και του μαστού, οι οποίες παρατηρήθηκαν το 2022», σύμφωνα με την μελέτη.

Ο Dr Κάμπελ σε άλλο βίντεο, μίλησε με τον ογκολόγο Angus Dalgleish για τον καρκίνο μετά τον εμβολιασμό. Ο Dalgleish είπε ότι έχει δει αύξηση των διαγνώσεων καρκίνου μετά την έναρξη του εμβολιασμού.

«Δεν λένε ότι οφείλεται στην μειωμένη φροντίδα του καρκίνου, δεν λένε ότι οφείλεται σε lockdown, λένε ότι είναι αποτέλεσμα του εμβολίου», είπε ο Campbell. «Και φυσικά οι ερευνητές γνωρίζουν ότι οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από καρκίνο σε σχέση με τους νεότερους, επομένως φυσικά το έχουν λάβει υπόψη από τα στατιστικά στοιχεία προσαρμοσμένα στην ηλικία».

Ο Κάμπελ διευκρίνισε ότι η μελέτη δείχνει θνησιμότητα και όχι διαγνώσεις.

«Τώρα νομίζω ότι υπάρχει ένα σημαντικό σημείο εδώ, τα στοιχεία μιλούν για θανάτους από καρκίνο, όχι για νέες περιπτώσεις καρκίνου», είπε. «Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι με αυτούς τους καρκίνους υποβλήθηκαν σε θεραπεία, η ζωή τους παρατάθηκε από τους ογκολόγους και τους γιατρούς στην Ιαπωνία, επομένως αυτό μάλλον δεν αντιπροσωπεύει τον αριθμό των νέων περιπτώσεων, αλλά τον αριθμό των νέων θανάτων. ”

Η μελέτη έδωσε στατιστικά στοιχεία του ποσοστού εμβολιασμού για το νησιωτικό έθνος.

«Από τον Μάρτιο του 2023, το 80 τοις εκατό του ιαπωνικού πληθυσμού είχε λάβει την πρώτη και την δεύτερη δόση, το 68 τοις εκατό είχε λάβει την τρίτη δόση και το 45 τοις εκατό είχε λάβει την τέταρτη δόση του», ανέφερε η μελέτη της 8ης Απριλίου.

Ο Κάμπελ εξήγησε πώς οι εμβολιασμοί κατά του Covid μπορεί να προκαλέσουν την δημιουργία καρκίνου.

Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας ότι είναι άγνωστο τι σημαίνουν αυτά τα ευρήματα για το μέλλον.

«Απλώς δεν ξέρουμε, είναι ανησυχητικό», είπε ο Κάμπελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις