Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

H θυσία της ερυθρωπής [Kόκκινης] δαμαλίδας & ἵππος πυῤῥός Αποκάλυψης


 Πολύ σάλος γίνεται για τη θυσία της 10ης ερυθρωπής δαμαλίδας.

«Το Mishnah, το οποίο είναι μια έγκυρη, γραπτή ενσάρκωση της εβραϊκής προφορικής παράδοσης, διδάσκει ότι μόνο εννέα κόκκινες δαμαλίδες θυσιάστηκαν από την εποχή της λατρείας της Σκηνής του Μαρτυρίου μέχρι την καταστροφή του Δεύτερου Ναού το 70 μ.Χ. στην Tisha BAv [αρχίζει το βράδυ της 28ης Ιουλίου, Αυτή την χρονιά].
Ο Εβραίος σοφός Μαϊμωνίδης πίστευε ότι το δέκατο ζώο θα βρισκόταν και θα θυσιαζόταν μόνο όταν ο Βασιλιάς Μεσσίας ήταν έτοιμος να εμφανιστεί.( ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ)».

Η δαμαλίδα που θα θυσιαστεί [μία ή περισσότερες] έφθασαν στο «Ισραήλ» από το Τέξας κανονικά Τέχας ήτοι τέκω [γεννάω και κάνω τόκον ήτοι εν+δέκα = τόκος = 11 και έντεκα = εν τόκος] & κατέχω ήτοι τέχω…. Το Τέχας είναι η Πωλειτεία που είναι συνώνυμη με τη πωλετική του «Σιωνισμού»…. Το άρθρον είναι λακωνικότατον ώστε να μην γίνει βιβλίον ! Ψάξετε όσοι δεν φέρετε εμπληρούσα πληροφορία…..

Το τρομερόν & τραγελαφικόν με τη δαμαλίδα του Τέχας είναι ότι κυριολεκτικώς «αμερικανιά» ! Είναι γενητικώς τροποποιημένη ! Και τη στιγμή οπού η δαμαλίδα βάσει των αρχαίων επιταγών δεν πρέπει να φέρει εξωτερικόν & εσωτερικόν ψέγος [πώς το γνωρίζουν περί εσωτερικού, ας υποθέσοουμε εκ διαισθήσεως ώστε να «προσπεράσουμε τη διερώτηση μας], σε βαθμόν που μία λευκή τρίχα να τη προπαραπέμπει προς απόρριψη θυσίας, συν το ρύγχος και πάν άλλον εξωτερικό χαρακτηριστικό της, μέσα της δεν είναι δαμαλίδα ήτοι γνήσια δαμαλία αλλά μεταλλαγμένη ! Ω τη υποκρισία εν μωρία !

Η γενετικώς τροποποιημένη δαμαλίς από μέσα της δεν είναι δαμαλίς, είναι ωσάν να είναι λευκή και να τη βάπτεις ερυθρωπή ή να τροποποιείς τη λευκή σε ερυθρωπή με τα γονίδια της εσωτερικώς να ομοιάζουν με άλλου κτήνους π.χ. γουρουνιού και συνάμα με μοναδικά χαρακτηριστικά, ούτως ώστε να προακυρώνεται η γνησιότητα της & να καταστάται ψευδογνήσια ερυθρωπή δαμαλίδα & ο νοών νοείτω !

Αναφορές περί ης γίνονται εις το βιβλίον Αριθμοί της Παλαιάς Διαθήκης. Σφάκτηκαν έως τώρα 9 δαμαλίδες. Τούτη θα είναι η 10η. Οι αριθμοί είναι 10 από το μηδέν [0] έως το εννέα [9, ήτοι εν+νέα = εν νέον = ανανέωση] & ας υποθέσουμε ότι το μηδέν είναι η αρχή & το ολικόν ή ολιστικόν εξού και το όνομα του σημαίνει το πάν = μη+δεν…..

Το περίδοξον παράδοξον είναι το γεγονός ότι ο 10 και ως προς τούτα η δεκάτη δαμαλίς, αντιστοιχούν εις τον αριθμόν 9 = εν νέα και η γενετικώς τροποποιημένη ζωή αποτελεί νέα ζωή ή και εν νέον ήτοι νεοτερισμόν και ω του «θαύματος» η 10η δαμαλίδα προς θυσίαν είναι νεοτεριστική ήτοι γενετικώς τροποποιημένη….

Τούτο γαρ, εξάπτει δύο τινά ως πιθανότητες, είτε Ο Θεός το επιτρέπει είτε Ο Θεός τους απορρίπτει & τους έχει απορριμένους, ώστε να τους εμπνεύσει να θυσιάσουν δαμαλίδα τροποποιημένη ήτοι μη γνήσια, ώστε να μη πειάσει η Θυσία έναντι Του ! Δηλαδή θυσία επί ματαίω που βεβαίως θα ευφρανθεί ο αντίπους Θεού ακατανόμαστος διάβολος !

Δηλαδή τούτος ο νεοτερισμός [γενητικώς τροποποιημένη δαμαλίς] δεν κλείνει τη αποστολή των Ιουδαίων υποταγμένων εις Τον Θεόν & συνάμα κλείνει το Σχέδιον Θεού, αφού αληθή εννέα ήτοι εννεάτη δηλοί ανανεωτική Θυσία γίνεται από τη Σταύρωση και τη Αναστάσει και εντεύθεν εις τους Ιερούς Βωμούς Της Αγίας Τράπεζας εν Ιησού Χριστού Θυσία Αρνίου Τριαδικού Θεού !

Οι Ιουδαίοι έκαναν τη εννάτη θυσία πριν το 70 μ.Χ. Δεν γνωρίζω πότε έγινε [κάπου θα υπάρχει η πληροφορία, θέστε εις τα σχόλια εάν την έχετε] & η οποία έχει μάλλον σχέση με δήλωση που δεν κατανόησαν ότι η δεκάτη θα είναι Το Ιερόν Αίμαν Του Θεανθρώπου Σωτήρος Ιησού Χριστού…. Ουσιαστικώς έκαναν τη εννάτη Θυσία με τη δήλωση τους το κρίμα επάνω μας και επί των εκγόνων μας όταν εξανάγκασαν διά φοβήτρου τον Πόντιο Πιλάτο [πιλωτικός πιλόττος τους] να νίψει τας χείρας του επί τη αιτήσει να Θυσιάσουν…. Εάν πάλαι τούτη ήταν η 8η Θυσία [εξού Ιησούς = 888 αριθμολογικώς ως όνομα], η ενάτη ως το 70 μ.Χ. ήταν άκυρη και δη συνέχεια της παρανομίας των. Άλλωστε, λένε ότι ο Μεσσίας θα είναι Γεσούα [Ιησούς], παράδοξον όντως….

Η 10η Θυσία τους είναι το επερχόμενον αιματοκύλισμα των εθνών ανά τη υφήλιω…. Ένας κυριολεκτικός Παγκόσμιος Πόλεμος [Γ΄ΠΠ]…..

Όπως και να έχει, μία τροποποιημένη δαμαλίς, θυμίζει προβατοφόρον λύκον, αφού απέξω ούτος φέρει μαλλούρα και ρύγχος αμνού, αλλά από μέσα η καρδία και τα κύτταρα του εισίν λύκου ! Καθαρότητα όπως αναφέρουν οι προφύτες της Παλαιάς Διαθήκης σημαίνει πρωτίστως ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΗ όπως όρισε Ο Θεός να είναι το συγκεκριμένο ζώο…..

Κατά συνέπεια, η γενετικώς τροποποιημένη δαμαλίς αποτελεί έναν δαμαλοφόρον λύκον ! Η δαμαλίς ή και βους, θεωρείται από τον Ησαΐα ως ιερόν ζώον και ο αποκτήνων αυτήν ως να αποκτήνει άνθρωπον. Τη ιδία πεποίθηση ο Ινδικός λαός της ινδουικής θρησκείας, οπου θεωρεί παν βουν ιερόν. Τη ιδία πεποίθηση συναντάμε ακόμη παλαιότερα περί των ιερών βοών του Διός οπού ο Οδυσσεύς παραγγέλνει εις τους συντρόφους του να μη σκοτώσουν διά να φάνε και όσοι τον παρακούν τιμωρρούνται από τον Δία. Βλέπουμε κατά συνέπεια μία μυστηριακή υπόθεση διά το αθώο τούτο κτήνος & όντι εάν το εξετάσετε είναι αθώον !

Ένα από τα 4 ζώα που οραματίστηκε ο Ιεζεκιήλ [άνθρωπος, λέων, βους και αητός, κατά σειράν] είναι βους & τούτα τα 4 ζώα φέρονται να δίδουν διαταγές εις την Αποκάλυψη κεφ. 6. …. Που έχει σχέση με παγκόσμια επί συνόλει γεγονότα…..

Πριν προχωρήσω θα αναφέρω αριθμολογικώς ότι 4 ζώα επί 6 κεφ. Αποκάλυψης = 24 = Κύβος = Κυβέρνηση [κυβern ήση ή είσιν/εισίν]…..

Κάθε Χερουβείμ = Χειρουβείμ = Χειρουβειματισμός είχε 4 Πρόσωπα, λέων, βους, αητός & άνθρωπος….

Οι 4 Ευαγγελιστές συμβολίζονται με τα 4 Ζώα, Έναν Έκαστος και όλοι μαζύν ως έναν Χειρουβείμ. Ο Ματθαίος με τον άνθρωπο, ο Μάρκος με τον αετό, ο Λουκάς με τον βου [μόσχο, δαμαλίς, αγελάδα, ταύρος, κατσέλλα] και ο Ιωάννης με τον λέων. Έκαστον Χειρουβείμ φέρει Έξη Πτέργυγες. 6Χ4 μορφές προσώπων = 24 !

Τα Χειρουβείμ δηλαδή εισίν Τετράμορφα & η Παράδοση ούτη είναι παλαίτερη της ρωμαϊκής διπρόσωπης ανθρώπου του «θεού» Ιανού. Αν και η λέξη Ιανούς εμπεριέχει τη ρίζα του Ιερού Ιά [Ιαχά, Ιατρός, Ιάσων = Ιησούς, τα αναλύσαμε, είπαμε ότι η ίδια ρίζα ως Ιε, Ιη και τ’ άλλα με αρχικό το Ιώτα που σημαίνει ευ+θεία και συνάμα Ι+ώτα σημαίνει Ευ Θεία Ώτα/αυτιά ώστε τα αγαθά και καλά ώτα Του Θεού!] και το νους….

Τα  4 Ευαγγέλια είναι Έναν Χειρουβείμ και έκαστον Χειρουβείμ τα ίδια λέγει και τη ιδία Πίστη έχει, άρα λοιπόν, τα Ευαγγέλια εισίν Χειρουβεικός Λόγος ήτοι Ιησού Χριστού εν σαρκί….

Ο Ιερός Χρυσόστομος που είπε ασπούμε 1% απ’ όσα ήξευρε εις Τη Θεία Λειτουργία παραθέτει τα 4 Ζώα διά των Φωνών τους [που ακούνε με τα ώτα τους οι Πιστοί Του Ιαχά Ιώτα]….

«Ως επινίκιος ύμνος στην χριστιανική εκκλησιαστική υμνολογία λέγεται περίφημος ύμνος που ψάλλεται στη Θεία λειτουργία. Ο ύμνος αυτός αρχίζει με τις λέξεις:

Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου, κ.λπ."

Τον ύμνο αυτό ψάλλει ο εκκλησιαστικός χορός αμέσως μετά το πέρας της ευχής του ιερουργούντος ιερέα:

"Άξιον και δίκαιον σε υμνείν, σε ευλογείν.... καίτοι σοι παρεστήκασι χιλιάδες αρχαγγέλων και μυριάδες αγγέλων, τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ, εξαπτέρυγα, πολυόμματα, μετάρσια, πτερωτά τον επινίκιον ύμνον άδοντα, βοώντα, κεγραγότα και λέγοντα".

Ο Επινίκιος ύμνος συγκροτείται στην πραγματικότητα από δύο επιμέρους ύμνους, εκ των οποίων ο μεν πρώτος ανάγεται στην Παλαιά Διαθήκη και είναι ο θριαμβευτικός ύμνος τον οποίο άκουσε στον πρόναο του Ναού του Σολομώντα, ο προφήτης Ησαΐας, με μια μικρή παραλλαγή (αποδίδεται στο γ΄ πρόσωπο ενικού):

"Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης πάσα η γη της δόξης αυτού"

και ο έτερος που ανάγεται στη Καινή Διαθήκη και είναι ο αποθεωτικός ύμνος των Εβραίων που επεφύλαξαν στον Ιησού Χριστό κατά την περίλαμπρη είσοδό του στα Ιεροσόλυμα: "Ωσσανά ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου".

Μικρή παραλλαγή του επινίκιου ύμνου είναι εκείνος που ψάλλεται στη λειτουργία των Αποστόλων όπου φέρεται ως εξής:

"Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ, πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης αυτού, ευλογητός εις τους αιώνας, αμήν."

Αυτή η παραλλαγή προήλθε από την προς Ρωμαίους επιστολή (α΄25) όπου "(ός εστίν), ευλογητός εις τους αιώνας".

Ο επινίκιος ύμνος είναι από τους αρχαιότερους ύμνους που ψάλλεται στις λειτουργίες των Χριστιανών».

Ο Πατέρας Θεός Ιαχά ή Ιηχή [το Τετραγράμματον των Εβραίον αυτή τη ελληνική λέξη εκπορεύει γλωσσολογικώς], έχει κύριον χαρακτηριστικό την Ιαχή ή Ιαχά ή Ιηχή εξού και Ιηχεί….

 Άδοντα [ο αητός ήτοι το πτηνόν άδει ήτοι κελαυδάει με κλάγγη] , βοώντα [ο βους εξού και βοή & voice, βουητό, βούισμα κ.α.], κεγραγότα [ο λέων βρυχείται] και λέγοντα [άνθρωπος ος ωμιλεί]. Τα 4 Ζώα δηλαδή έκαστον Χειρουβείμ φέρει 4 Φωνές, Ιαχές, Αύδες αι οποίαι ανακατώνονται όχι σε κακοφωνία αλλά σε ακατάληπτη απαράμμιλη Ευφωνία, Ευιαχή, Ευάδη….

Δηλώνεται στον επινίκιον ύμνον η παρουσία των Χειρουβείμ ήτοι Χειρός Βήμασει Θεού και Βωμού Θεού [εξού και αναφέρονται τα 4 Ζώα ως πέριξ Του Θρόνου Του Θεού στην Αποκάλυψη]…. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι 4 Ευαγγελιστές ως Ένα Σώμα Μία Εκκλησία Ζωντανή Ο Λόγος Του Θεού Ιησούς Χριστός εν σαρκωμένος….

Πριν προχωρήσουμε στην Αποκάλυψη, όπως βλέπετε [στο εξώφυλλο] σε αρχαία εβραϊκή ζωγραφιά ή και σε εβραϊκή επιγραφή αρχαιότερη ζωγραφιάς η ερυθρωπή δαμαλίδα, δεν είναι βους αλλά στην μηρυκαστική κατηγορία, μία αντιλόπη ή γαζέλα. Στην έρημο είναι δύσκολο να συνατήσεις βους, αν και τίποτε αδύνατον παρά Θεού & αν υπολογίσουμε σε μακρυνό χρόνο στην εποχή της Εξόδου από την Αίγυπτο. Εντούτοις, ακόμη και τη σήμερον συναντούνται αντιλόπες, γαζέλες και έλαφοι στις ερήμους της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής….

Άρα τε, είναι πολύ πιθανόν στην Σκηνή Του Μαρτυρίου ο Μωυσής να Θυσίασε δαμαλίδα που είναι γαζέλα ή αντιλόπη ή έλαφος….

Ότι γαζέλες, αντιλόπες & έλαφοι εντάσσονται στην ίδιαν συνομοταξία με τους βούες, αγελάδες, μόσχους, συνομολογούν δύο γλωσσικά ελληνικά ομοιόματα. Η λέξη αγελάδα στα ελληνοκυπριακά καλείται κατσέλλα και εμφανώς ομοιάζει με τη λέξη γαζέλλα ! άλλωστε, επιχειρώντας να ξενοποιήσουμε τη γαζέλα [gazelle] γίνεται γκαζέλα όπως γκατσέλλα και όπως η κάμηλος καλείται γκαμήλα ήτοι όλα με το ga…. Η λέξη γκαζ = gus/guz/gas/gazgasoline προέρχεται από τη λέξη καύση, όπως η λέξη petrol & oil από τις λέξεις πετρέλαιον & έλαιον που έκτοτε χρησιμοποιείτο περί καύσεως…. Συγκρίνετε τώρα μία αρχαία & μία σύγχρονη λέξη gasoline [καύσης γραμμή και φως ως ελ και το αναγραμματιστί ως oline oline & olive] & gazelle = η Καύση [προς] Ελ [Θεός]….. Ώστε να μας λέγει ότι το ζώον τούτο το αθώον είναι για καύση = Θυσία προς Τον Θεόν ! Βεβαίως, θα ειπείτε ότι στους Αριθμούς ότι η ερυθρωπή δαμαλίδα δεν πρέπει να έχει ζευκτεί. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν ζεύονταν τότες οι γαζέλες; Μήπως είναι μεταγενέστερη απαίτηση, αφού πια δεν θυσίαζαν γαζέλες; Τροφή για σκέψη….

Η λέξη δαμαλίς εμπεριέχει ούτως ή άλλως, τη λέξη δάμα που σημαίνει θηλέν αλλά και τιθασευμένη από το δαμάζω ήτοι δαμασένη = εξημερωμένη & εκπαιδευμένη….. Τροφή για σκέψη…..

Αποκ. 6,3 Κα τε νοιξε τν σφραγδα τν δευτέραν, κουσα το δευτέρου ζου λέγοντος· ρχου.

Αποκ. 6,4 κα ξλθεν λλος ππος πυῤῥός, κα τ καθημέν π᾿ ατν δόθη ατ λαβεν τν ερήνην κ τς γς κα να λλήλους σφάξωσι, κα δόθη ατ μάχαιρα μεγάλη.

Η λέξη πυῤῥός με ψιλή στο πρώτο ρω και δασεία στο δεύτερο, κάνει έναν σαφή διαχωρισμό, μεταξύ του πυρ και του ρος = ερυθρωπού αλλά & ρεύσης, ρευστότητας, ήτοι πυρ σε ρευστότητα….. Η λέξη ππος εμπεριέχει ως δεύτερον συνθετικόν όπως ανάλυσα & παλαιότερα το ουσιαστικό «πός» = πους = πόδας/πόδι…. Το δε «ιπ» είναι από το ίπ+ταται, ήτοι σηκώνεται, εξού το πτηνόν ίπταται = είναι ιπτηνόν κατ’ ακρίβειαν, λέμε ώπα οπου είναι της ίδιας ρίζας με το ιπ ως ίπα = χ+ίπα = χιπ χοπ [hip hop = hippos = hippus & hippopotamus]. Άρα τε, γενικότερα με τη λέξη ππος τον πόδα που ίπταται ή σηκώνεται όπως κάνει το κέλης [άλογο] όταν ξιππάζεται [εξ+ιππάζεται]….. Με την έννοια καλπάζει σημαίνει ότι τρέχει αγέρωχα και ασταμάτητα και συνάμα ίπταται και πηδάει. Ώστε να σημαίνει κάποιον ή κάτι ή μία κατάσταση που προελαύνει ακαταμάχητη [τουλάχιστον διά περίοδον τινήν]….. μέχρι να κοπάσει βάσει της ειμαρμένης μετ’ εμποδίων ή εξαντλήσεως …..

Εάν η δασεία όπως λένε χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα για να δηλώσει τον ήχον χι/h , τότε η λέξη πυῤῥός πρέπει να εκδηλώνεται φωνητικώς ως πυῤῥχός ή πυῤῥhός [ώστε δικαιολογημένα να γράφεται photo ή hοto εκτός από foto] & να δικαιολογείται ο πυρρίχειος χορός [& χώρος] ως αναγραμματισμός & ο πυρσός με αντικατάσταση της δασείας [h ή χι] με το σίγμα, ώστε να μας κάνει να αμφιβάλλουμε ποία είναι τα αρχαιότερα Ελληνικά και πώς ήταν [που είπα να μην ιππεύσω με Θάρρος για να μην εκπλαγείτε και ανοίξουμε Φάση με εκατοντάδες άρθρα και δεν έχω χρόνο] για όσους λένε χωρίς να σκέπτονται ή σκέπονται χωρίς να εξεύρουν….

Αποκ. 6,2 κα εδον, κα δο ππος λευκός, κα  καθήμενος π᾿ ατν χων τόξον· κα δόθη ατ στέφανος, κα ξλθε νικν κα να νικήσ. Αυτός ο προηγούμενος στίχος [62+26 = 88] προφανώς αναφέρεται στον Χριστόν ή τον Εξαδάκτυλον ή αμφότερους….

Αποκ. 6,5 Κα τε νοιξε τν σφραγδα τν τρίτην, κουσα το τρίτου ζου λέγοντος· ρχου. κα εδον, κα δο ππος μέλας, κα  καθήμενος π᾿ ατν χων ζυγν ν τ χειρ ατο· Εκτός από τη πείνα που ερμηνεύται όπως θα ιδείτε παρακάτω πιθανόν να αναφέρεται για σκοτεινά αστροφυσικά φαινόμενα και διατάραξη του Σύμπαντος Διαστήματος. Ζύγισμα αμαρτικών και Μαρτυρίων, Κρίσις, αναδιάταξη μετά από πόλεμον ώστε να ζήσει ο λύκος με το αρνί ειρηνικώς…. Αλλά και χωρίς αυτά αμέσως τα επόμενα….

Αποκ. 6,6 κα κουσα ς φωνν ν μέσ τν τεσσάρων ζων λέγουσαν· χονιξ σίτου δηναρίου, κα τρες χοίνικες κριθς δηναρίου· κα τ λαιον κα τν ονον μ δικήσς. Πριν τον επόμενον ίππον, αναφέρεται σε διατροφική κρίση και πτώση του πωλειτισμού. Ο χοίνιξ ισούται με 1,2 λίτρα 12 + τρεις χοίνικες = 36+12 = 28 [2 κύβοι] και το δηνάριον σημαίνει 10 = Χ 2 = 20 Χ 48 = 960 ή 2Χ48 = 96 [για τους αριθμούς 96 και 960 & τα πέταλλα που αντιστοιχούν στα πέμπτον & έκτον τσάκρας/ αιθερικά κέντρα αναφερθήκαμε παλαιότερα, όπως και ότι 40 ημέρες πλήρης νηστείας σώματος Ιησού = 960 ώρες, ενδεχομένως υπάρχουν & άλλες αριθμολογίες σε τούτο το εδάφιον, αλλά δεν θα προχωρήσουμε! Επίσης αναφέρονται 4 αγαθά, σίτος, κρίθος, έλαιον και οίνος, τα τρία από αυτά βασικά εις την Ορθόδοξη Χριστιανική Λειτουργία! Ο κρίθος ασπούμε είναι για τα ζώα, αλλά χρησιμοποιείτο παλαιότερα & αυτός σε τελετές. Επίσης ως λέξη εμπεριέχει το πρώτον συνθετικό της Κρίσις και το θος θυμίζει ήθος/άθως/αθώος ή το αντίστροφον θως/τσακκάλι]….

Αποκ. 6,7 Κα τε νοιξε τν σφραγδα τν τετάρτην, κουσα φωνν το τετάρτου ζου λέγοντος· ρχου. Κάθε φορά φωνάζει και διατάζει μία φωνή από τις 4 των Χειρουβείμ…. Άρα τε, είναι Θελήματα Θεού….

Αποκ. 6,8 κα εδον, κα δο ππος χλωρός, κα  καθήμενος πάνω ατονομα ατ  θάνατος, κα  δης κολούθει μετ᾿ ατο· κα δόθη ατ ξουσία π τ τέταρτον τς γς, ποκτεναι ν ομφαί κα ν λιμ κα ν θανάτ κα π τν θηρίων τς γς. Ώδε εκτός από τα άλλα που λέγχθηκαν κατ’ επανάληψη ξανά, πιθανόν να αναφέρεται σε επέλαση, σφαγή και καταδίωξη των Χριστιανών από τους Κορανιστές «Σιωνιστές, εξαρτάται από τις γνώσεις που έχεις λάβει με τη πληροφορία που δώσαμε για να το καταλάβεις…. 

Αποκ. 6,9 Κα τε νοιξε τν πέμπτην σφραγδα, εδον ποκάτω το θυσιαστηρίου τς ψυχς τν σφαγμένων δι τν λόγον το Θεο κα δι τν μαρτυρίαν το ρνίου ν εχον·

Αποκ. 6,10 κα κραξαν φων μεγάλ λέγοντες· ως πότε,  δεσπότης  γιος κα  ληθινός, ο κρίνεις κα κδικες τ αμα μν κ τν κατοικούντων π τς γς;

Αποκ. 6,11  κα δόθη ατος κάστ στολ λευκή, κα ἐῤῥέθη ατος να ναπαύσωνται τι χρόνον μικρόν, ως πληρώσωσι κα ο σύνδουλοι ατν κα ο δελφο ατν ο μέλλοντες ποκτέννεσθαι ς κα ατοί.

Αποκ. 6,13 κα ο στέρες το ορανο πεσαν ες τν γν, ς συκ βάλλουσα τος λύνθους ατς, π νέμου μεγάλου σειομένη,

Αποκ. 6,13 Και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν εις την γην, όπως η συκιά, που συγκλονιζομένη από σφοδρόν άνεμον ρίχνει τα άγουρα σύκα της. Γη είναι η ύλη και συγκεκριμένα περισσότερον η μάζα, αλλά ώδε επίσης πιθανόν να αναφέρεται & σε πτώση των τεχνητών αστέρων ήτοι δορυφόρων, εξού και κατωτέρω οι εξουσιαστές του στρατού τρέχουν να χωστούν σε σπήλαια….

Αποκ. 6,14 κα  ορανς πεχωρίσθη ς βιβλίον λισσόμενον, κα πν ρος κα νσος κ τν τόπων ατν κινήθησαν· Αστροφυσικό ακραίο φαινόμενο, διπλώνεται, τυλίγεται και κλώνεται ο ουρανός ως όφις εάν το παρατραβήξουμε σε μετάφραση….

Αποκ. 6,15 κα ο βασιλες τς γς κα ο μεγιστνες κα ο χιλίαρχοι κα ο πλούσιοι κα ο σχυρο κα πς δολος κα λεύθερος κρυψαν αυτος ες τ σπήλαια κα ες τς πέτρας τν ρέων,

ποκ. 6,16 κα λέγουσι τος ρεσι κα τας πέτραις· πέσατε φ᾿ μς κα κρύψατε μς π προσώπου το καθημένου π το θρόνου κα π τς ργς το ρνίου, Περιγράφονται & σκηνές Δευτέρας Παρουσίας όπως παρομοίως & σε άλλα επόμενα κεφ. της Αποκάλυψης….

Αποκ. 6,17 τι λθεν  μέρα  μεγάλη τς ργς ατο, κα τίς δύναται σταθναι; [6 αναγραμματισμοί του 617 = 3108 / 4 ασπούμε Ζώα = 777, η Αποκάλυψη γεμάτα 7άρια, άραγε πόσα;;;;;]…..

Και έναν κερασάκι……..

Η πρόσφατη έκλειψη ηλίου, 26 Μαρτίου με το Πάτριον ημερολόγιον, μία ημέρα μετά Του Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου & της Παλιγγενεσείας….

Το 2026 έκλειψη ηλίου στην Ευρώπη, στα άκρα από Ισπανία έως Ιρλανδία….

Η έκλειψη 8 Απριλίου ή 26 Μαρτίου με το Πάτριον Ημερολόγιον βάσταξε 3 ώρες και η πλήρης έκλειψη ήταν 3 λεπτά = 33 !

Το 2088 μ.Χ. η έκλειψη ηλίου θα είναι επάνω από την Ελλάδα….

88-24 = 64 [θέλουμε ολόκληρο άρθρο] ασπούμε και ως 6,4 [6Χ4 = 24 = Κύβος, Κυβεία, Κυβέρνηση]:

Αποκ. 6,4 κα ξλθεν λλος ππος πυῤῥός, κα τ καθημέν π᾿ ατν δόθη ατ λαβεν τν ερήνην κ τς γς κα να λλήλους σφάξωσι, κα δόθη ατ μάχαιρα μεγάλη.

88-26 = 62 ή και ως 6,2:

Αποκ. 6,2 κα εδον, κα δο ππος λευκός, κα  καθήμενος π᾿ ατν χων τόξον· κα δόθη ατ στέφανος, κα ξλθε νικν κα να νικήσ. Αυτός ο προηγούμενος στίχος [62+26 = 88] προφανώς αναφέρεται στον Χριστόν ή τον Εξαδάκτυλον ή αμφότερους….

88-35 = 53

53-7 = 45

Αποκ. 7,11 κα πάντες ο γγελοι εστήκεισαν κύκλ το θρόνου κα τν πρεσβυτέρων κα τν τεσσάρων ζων, κα πεσαν νώπιον το θρόνου π τ πρόσωπα ατν κα προσεκύνησαν τ Θεῷ. 4Χ24 = 96…. Όπως λέμε ψιλή & δασεία αστειευόμενοι….

Το 6ον κεφ. τελείω με 6,17 και το 7ον αρχίζει με 7,1….. το 6ον έχει τις 6 πρώτες σφραγίδες, το 7ον ανοίγει τη ευδόμη & σφραγίζει 144,000 πιστούς συν τους αναρίθμητους Χριστιανούς ή και καλάγαθους να αναφέρονται σεσωσμένοι….

Στα κεφ. 6 και 7 με τις 7 [6+7+7 = 16, ίδε όσα άλλα λέγει & αναλύσαμε ανωτέρω και παλαιότερα] σφραγίδες μπορεί κάποιος να ειπεί ότι περιγράφεται όλη η Ιστορία της Αληθινής Θρησκείας και Πεπρωμένων Συμβάντων από Προφητειών έως Πρώτης και Δευτέρας Παρουσίας Του Χριστού…. Έχουμε επίσης κεφ. 6 έξη σφραγίδες = 66 & κεφ. 7 μία σφραγίδα = 71 = 137 ο πιο μυστήριος αριθμός στα Μαθηματικά που ευρίσκεται παντου, το αναλύσαμε….

Αποκ. 7,13 Κα πεκρίθη ες κ τν πρεσβυτέρων λέγων μοι· οτοι ο περιβεβλημένοι τς στολς τς λευκς τίνες εσ κα πόθεν λθον;

Αποκ. 13,7 κα δόθη ατ πόλεμον ποισαι μετ τν γίων κα νικσαι ατούς, κα δόθη ατ ξουσία π πσαν φυλν κα λαν κα γλσσαν κα θνος.

Επιστολή στην Εκκλησία Λαοδικείας

Αποκ. 3,17 τι λέγεις τι πλούσιός εμι κα πεπλούτηκα κα οδενς χρείαν χω, -κα οκ οδας τι σ ε  ταλαίπωρος κα  λεεινς κα πτωχς κα τυφλς κα γυμνός,-

Αποκ. 3,17 Διότι παρά την πνευματικήν σου πτωχείαν, λέγεις ότι είμαι πλούσιος εις αρετάς και έχω πλουτήσει εις πνευματικούς θησαυρούς και δεν έχω ανάγκην από τίποτε. Και δεν γνωρίζεις ότι εις την πραγματικότητα συ είσαι ο ταλαίπωρος και ο ελεεινός και ο πτωχός εις πνευματικότητα και ο τυφλός εις την επίγνωσιν της αληθείας και ο γυμνός εις τα έργα της αρετής.

Συν 1,3. 1,7. 3,1. 3,7. 7,1. 7,3…………….. [= 242,…. = 2Χ42 = 84 & 2Χ24 = 48, 84-48=36 = ένας κύκλος, 4Χ22 = 88+84+48=220 = 22 όσα τα κεφ. Αποκάλυψης]

[αυτά για τους πιο ψαγμένους αναγραμματισμοί 137 = 2442+242 = 2684, μεταξύ άλλων 2442 = 24 και αναγραμματισμός 42 & 444, ομοίως και στο 242 έχουμε 24 και 42 & 8 ήτοι αέναον εμπρός και ανάποδα 24 και 42, και 2684 = 88 και 4, & 66 και 8 & ανάπλαση 2, 4, 6, 8 [20=2, μεταξύ 2 & 4 το 2, μεταξύ του 4 & 6 το 2, μεταξύ του 6 & 8 το 2 = 222], με άκρα τα δύο μικρότερα και μέσα τα δύο μεγαλύτερα με σειρά κ.α..]

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις