Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

«H Sydney Sweeney είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει» - Τι είπε διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ


 Η διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «Father of the Bride» μοιράστηκε την άποψή της για τη Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) και συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

«Δεν καταλαβαίνω τη Σίντνεϊ Σουίνι», φέρεται να είπε η Μπάουμ στο Jacob Burns Center στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης μετά από μια προβολή της ταινίας «Dead Ringers» του 1988, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Μπάουμ σχολίασε ότι αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο ήθελε να μάθει ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν. Περιέγραψε επίσης τη ρομαντική κωμωδία ως «ακατάλληλη για παρακολούθηση».

Η Μπάουμ αποκάλυψε ακόμη ότι ούτε οι φοιτητές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για τον οποίο η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη. «Ρώτησα την τάξη μου: "Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;"», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είχε απάντηση».

«Αυτό είναι ντροπή» - Τι απάντησε η ηθοποιός

Εκπρόσωπος της ηθοποιού απάντησε στην Μπάουμ: «Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».


Η παραγωγός δήλωσε ότι μετανιώνει για τις άσχημες δηλώσεις της για την 26χρονη ηθοποιό. Η παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ δήλωσε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο TMZ ότι εύχεται να μην είχε πει ποτέ ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει». Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι το να «κατακρίνει έτσι μια ηθοποιό» δημοσίως «συνήθως δεν είναι του στυλ της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις