Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Μαλαισιανός γιατρός εκλιπαρεί τον Kόσμο να τον συγχωρήσει που πρότεινε σε χιλιάδες τα θανατηφόρα εμβολία Covid «Ζητώ συγγνώμη, πολίτες της Μαλαισίας!»


 Ένας γιατρός με το όνομα Δρ. Syafiq Nordinο, ο οποίος θεωρείται κορυφαίος και τάχθηκε υπέρ των εμβολίων έχει βγάλει μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακαλώντας τους χιλιάδες ασθενείς του να τον συγχωρήσουν που τους εμβολίασε με το εμβόλιο mRNA της Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Έγραψε σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, στους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του ότι είναι «λυπημένος» για τον ρόλο του στη διευκόλυνση της καταστροφικής κυκλοφορίας του των πειραματικών εμβόλιων mRNA που έχουν προκαλέσει αμέτρητους θανάτους και πολλαπλάσιες παρενέργειες σε όλο τον κόσμο.

Εξηγώντας ότι έχει καταλάβει το λάθος του, ο Δρ Νόρντιν είπε ότι, πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τα εμβόλια mRNA του Covid, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι περιέχουν χιλιάδες δισεκατομμύρια nanobots DNA και τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική κυβέρνηση αποκαλύπτουν ότι η λεγόμενη πανδημία Covid δεν ήταν τίποτα άλλο από απο μια απάτη και πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε.

Ο Δρ Νόρντιν έχει ενωθεί πλέον με άλλους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που προσπαθούν να ξυπνήσουν τον κόσμο παραδεχόμενοι ταλάθη τους σχετικά με την απάτη του Covid, συμπεριλαμβανομένων των Δρ. John Campbell , Dr. Aseem Malhotra , Prof. Angus Dalgleish και Dr. Drew.

Με τίτλο «ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ», η viral ανάρτηση του Dr. Nordin έχει ως εξής:

1. Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων για την Pfizer, αποκαλύφθηκε μια αδυναμία στον κλάδο, στον οποίο ανήκω.

2. Αισθάνομαι λυπημένος γιατί, πριν συναντήσω τον Δρ Razin Jaafar,  υπήρχαν πολλά λάθη στις ιατρικές συμβουλές που παρείχα , ειδικά σχετικά με τον COVID.

3. Ωστόσο, του είμαι πολύ ευγνώμων γιατί τώρα είμαι πιο ανοιχτόμυαλος και πιο διαφωτισμένος σχετικά με τις επιστήμες υγείας, οι οποίες ειλικρινά είναι πιο φυσικές και ταιριάζουν στην ψυχή μου ως ιατρός και ως μουσουλμάνος.

4. Κατά τη διάρκεια των περασμένων εποχών COVID, ήταν δύσκολο για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να προσπαθούν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας και ακόμη πιο δύσκολο για τους υπόλοιπους πολίτες που αντιμετώπιζαν τα μέτρα.

5. Η χορήγηση του εμβολίου εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ο καλύτερος τρόπος και το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού ξεκίνησε πολύ γρήγορα.

6. Συμμετείχα, υπό την ιδιότητά μου, στην παροχή ιατρικών συμβουλών και τη λήψη «συγκατάθεσης» για τη χορήγηση του εμβολίου.

7. Εγώ, ως ιατρός,  έλαβα επίσης 3 εμβόλια Pfizer .

8. Όλα έγιναν με τρόπο ‘touch & Go’, ήταν αδύνατο για μένα να αναγνωρίσω σε ποιον είχα δώσει ιατρική συμβουλή σχετικά με αυτό το θέμα.

9. Με αυτό, θα ήθελα να ζητήσω χιλιάδες φορές συγγνώμη για τα λάθη που είχα κάνει τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά σε όσους ήρθαν σε εμένα κατά τη διάρκεια της περιόδου μαζικών εμβολιασμών κατά του COVID.

10. Ειλικρινά, δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω οικονομικά τους τραυματισμένους σε περίπτωση που προεκύψαν επιπλοκές.

11. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να προσφέρω πιο ολιστικές ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τις Αποκαταστατικές επιστήμες που έφερε ο Δρ. Razin.

Ζητώ συγγνώμη, πολίτες της Μαλαισίας!

Δρ. Syafiq Nordin Restorative Medicine

Απο την πλευρά μας τον καλωσορίζουμε όπως και οποιονδήποτε άλλο γιατρό μετανιώνει και το δείχνει με πράξεις. Το πόσο έχει ευθύνη ο καθένας τους θα το δείξουν τα ειδικά δικαστήρια που θα γίνουν όταν απακατασταθεί η δικαιοσύνη σε παγκόσμιο επίπεδο.

2,9 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από γρίπη και πνευμονία το 2018. Ενώ το το 2020 2,8 εκατομμύρια «πέθαναν από τον κορωνοϊό». Με την διαφορά πως υπήρξε μείωση κατά 98% στα κρούσματα της γρίπης.

Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι έχουν κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις