Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Νίκαια: Σοκάρει ο αντιδήμαρχος που γρονθοκοπήθηκε από δημοτικό σύμβουλο «Tώρα Eίμαι μέσα στα ιατρεία, στα εξεταστήρια»


 Τα όσα έζησε ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση στη Νίκαια από δημοτικό σύμβουλο και κατέληξε στο νοσοκομείο είπε μιλώντας στο MEGA. «Με προκάλεσε και με απείλησε» υποστήριξε.

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων «Είχαμε μια αντέγκληση και ήρθε απροκάλυπτα και με χτύπησε. Με προκάλεσε και με απείλησε. Ήρθε και μου “κόλλησε” το πρόσωπο του στο πρόσωπό μου και μου έριξε μια δυνατή κεφαλιά ξαφνικά. Μου άνοιξε η μύτη και ήρθα στο Τζάνειο γιατί είμαι και καρδιοπαθής».

«Τώρα είμαι μέσα στα ιατρεία, στα εξεταστήρια» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει, η επίθεση του δημοτικού συμβούλου ήταν αιφνιδιαστική και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αν και ήταν «10 άτομα μαζεμένα για να καταθέσουν»

Το χρονικό

Λίγο πριν τις 10:30 το πρωί, και ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο υπόθεση του δήμου,  δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Φαίνεται ότι προηγουμένως οι δύο άντρες που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, διαπληκτίστηκαν και τα πράγματα ξέφυγαν.

Στο Ειρηνοδικείο επικράτησε αναστάτωση με τον δημοτικό σύμβουλο να απομακρύνεται, την ώρα που ο αντιδήμαρχος είχε πέσει στο πάτωμα και αιμορραγούσε.

Την επίθεση καταδίκασε και ο επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβούλου που έριξε κουτουλιά στον αντιδήμαρχο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δημοτικού συμβούλου συνεχίζονται χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν αποφέρει καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις