Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Δασκάλα δολοφόνησε δεμένο τον εραστή της στο κρεβάτι – Tον έθαψε στον κήπο και είπε ότι χώρισαν


 Κρατούσε ημερολόγιο που παραδέχονταν τα πάντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη δασκάλας που παρέσυρε τον εραστή της για σεξ και τον δολοφόνησε άγρια, ενώ έθαψε τη σορό στον κήπο και μετά προσποιήθηκε ότι χώρισαν για να καλύψει τα ίχνη της.

Η 50χρονη Fiona Beal από το Northampton της Βρετανίας ομολόγησε μετά από καιρό πως σκότωσε τον 42χρονο οικοδόμου Nicholas Billingham και πλέον περιμένει να ακούσει την τελική ετυμηγορία που θα ανακοινωθεί στις 29 Μαΐου. Εντούτοις, η εξιχνίαση της υπόθεσης δεν ήταν εύκολη, αφού η κατηγορούμενη προσποιήθηκε ψυχικό νόσημα, ώστε να κερδίσει την εύνοια των δικαστών.

Δημοσίευμα της The Sun έγραψε πως ο Nicholas έδωσε επίσημα τελευταία φορά σημεία ζωής τη 1η Νοεμβρίου 2021, με συγγενείς του να δηλώνουν την εξαφάνιση λίγες μέρες μετά. Όμως, η Fiona δήλωσε άγνοια και παρουσίασε μηνύματα που έλαβε από το κινητό του αγαπημένου της, στα οποία ο άνδρας ζητούσε να χωρίσουν, χωρίς να εξηγεί τον λόγο

Η αστυνομία τη συμπεριέλαβε ανεπίσημα ως ύποπτη και λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν μπορούσε να δράσει, μέχρι και τον Μάρτιο του 2022. Τότε, υποβλήθηκε αναφορά για κλονισμένη ψυχική υγεία της γυναίκας, οπότε οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της να ψάξουν.

Εκεί βρήκαν ένα ημερολόγιο, στο οποίο παραδέχονταν τη δολοφονία και πως βασανίζονταν από τις τύψεις, αλλά δεν ήξερε τι να κάνει για να επανορθώσει.

«Ακόμα οι πράξεις μου με στοιχειώνουν. Μερικές φορές πρέπει να πιάσω τον εαυτό μου και να θυμηθώ τι έκανα και στη συνέχεια να θυμηθώ την ιστορία κάλυψής μου – καμία από τις δύο δεν φαίνεται πειστική», έγραψε η 50χρονη.

Πώς έγινε το έγκλημα

Αρχικά, η Fiona Beal ισχυρίστηκε πως είχε κλονισμένη ψυχική υγεία και δεν θυμόταν να δολοφονεί τον εραστή της, μέχρι που ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα, αφού οι έρευνες αποκάλυψαν την αλήθεια. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Hugh Davies, η 50χρονη προσκάλεσε τον 42χρονο στο σπίτι με πρόσχημα το σεξ στο μπάνιο, ώστε να τον σκοτώσει, λόγω προστριβών που είχαν.

Όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι, τον έδεσε με καλώδια στο κρεβάτι και κάλυψε τα μάτια του με μάσκα νυχτός, υποσχόμενη πως η βραδιά θα ήταν αξέχαστη. Στη συνέχεια, έκοψε τον λαιμό του με ένα τεράστιο μαχαίρι που αγόρασε πριν λίγες μέρες.

Μετά, έσυρε το πτώμα στον κήπο, το τύλιξε με βαμβακερό σεντόνι και το τοποθέτησε σε μια μαύρη σακούλα που έθαψε. Μάλιστα, έβαλε διακοσμητικά κήπου πάνω από το σημείο που έσκαψε, ώστε να μη φαίνονται τα περίεργα σημάδια στο έδαφος.

Όμως το σχέδιο της δεν είχε τελειώσει ακόμη. Με πρόσχημα την πανδημία και το lockdown δεν βγήκε από το σπίτι για να κερδίσει χρόνο και μετά έστειλε από το κινητό του νεκρού μήνυμα στο δικό της, ισχυριζόμενη πως χωρίζουν με απόφαση του άνδρα.

«Τίποτα δεν ήταν προμελετημένο, έχει ψυχικό πρόβλημα, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, με τον εισαγγελέα να απαντά: «Η κα.Beal είναι ψυχρή δολοφόνος που έδρασε με ακρίβεια. Το μόνο μελανό σημείο είναι πως κράτησε λεπτομερείς σημειώσεις όπως “στις ταινίες μοιάζει παιχνιδάκι να σέρνεις ένα πτώμα. Αλλά στην πραγματικότητα μου βγήκε η πίστη”».

Εφόσον λοιπόν κατάρρευσε η υπεράσπιση της, η Hugh Davies ομολόγησε τη δολοφονία, ελπίζοντας να λάβει πιο μειωμένη ποινή.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις