Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τρία τσιμπηματα και είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για την Επιχείρηση Warp Speed, τον Kαρκίνο και τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


 Ερευνητές από την Ιαπωνία διαπίστωσαν ότι η θνησιμότητα από καρκίνο είναι ιδιαίτερα αυξημένη μετά τον «εμβολιασμό» ενός ατόμου για τον κορονοϊό Wuhan (COVID-19) – και ιδιαίτερα μετά την τρίτη «αναμνηστική» δόση.

Ο John Campbell, PhD, ανέλυσε πρόσφατα τη μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομότιμους στο podcast του – δείτε παρακάτω. Συζήτησε τι αποκαλύπτει με τον Angus Dalgleish, καθηγητή ογκολογίας στο St. George’s του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Ο Campbell παρατήρησε από τα ευρήματα της μελέτης ότι οι αυξήσεις της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες αυξήθηκαν στην Ιαπωνία από το 2021 μέχρι σήμερα. Η μελέτη διεξήχθη στην Ιαπωνία, γι’ αυτό και επικεντρώθηκε μόνο σε αυτή τη χώρα, αλλά τα ευρήματα μπορούν σχεδόν σίγουρα να εξαχθούν και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες «πλήρως εμβολιασμένες» χώρες.

Συνολικά, η μελέτη εντόπισε μια αύξηση της θνησιμότητας κατά 2,1% το 2021, ακολουθούμενη από μια πολύ πιο σημαντική αύξηση της θνησιμότητας κατά 9,6% το 2022, το έτος των «αναμνηστικών» εμβολίων.

Το 2020, πριν από την Επιχείρηση Warp Speed και την ταχεία κυκλοφορία των λεγόμενων «εμβολίων», δεν υπήρχε σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα. Αλλά το 2021 και μετά, αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού έλαβαν την τρίτη «αναμνηστική» δόση του COVID, υπήρξε σημαντική αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.


Οι άνθρωποι πεθαίνουν από τις ενέσεις COVID, όχι από το COVID

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο επιπολασμός ορισμένων καρκίνων αυξήθηκε κατά σχεδόν 10 τοις εκατό μετά την Επιχείρηση Warp Speed. Ακολουθεί ανάλυση των αυξήσεων του καρκίνου ανά τύπο καρκίνου:

– Καρκίνος των ωοθηκών: αύξηση κατά 2,5% το 2020, 7,6% το 2021 και 9,7% το 2022


– Λευχαιμία: μείωση κατά 0,2 τοις εκατό το 2020 και αύξηση κατά 1,7 τοις εκατό το 2021 και 8,0 τοις εκατό το 2022

– Καρκίνος του προστάτη: αύξηση κατά 1,2 τοις εκατό το 2020, 5,3 τοις εκατό το 2021 και 5,9 τοις εκατό το 2022

– Καρκίνος του στόματος και του φάρυγγα: μείωση κατά 0,6 τοις εκατό το 2020 και αύξηση κατά 1,3 τοις εκατό το 2021 και 5,5 τοις εκατό το 2022

– Καρκίνος του δέρματος: αύξηση κατά 0,6 τοις εκατό το 2020, 0,1 τοις εκατό το 2021 και 3,2 τοις εκατό το 2022

– Καρκίνος της μήτρας: μείωση κατά 1,1 τοις εκατό το 2020 και 1,3 τοις εκατό το 2021 και αύξηση κατά 2,5 τοις εκατό το 2022

Όπως μπορείτε να δείτε, τα ποσοστά καρκίνου αυξάνονται εκθετικά με κάθε χρόνο που περνάει από την έναρξη της Επιχείρησης Warp Speed. Αναμένεται ότι το 2024 και μετά, οι αυξήσεις αυτές θα είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτες.

«Έτσι, βλέπουμε και πάλι αυτή την ισχυρή χρονική συσχέτιση μεταξύ των αρκετά σημαντικά αυξημένων … ποσοστών καρκίνου των ωοθηκών με την εξάπλωση των εμβολίων εδώ», σχολίασε ο Campbell, χαρακτηρίζοντας κάθε πρόσθετη συσχέτιση «άλλη μια “περίεργη σύμπτωση”».

«Όλοι οι θάνατοι από καρκίνο είναι στατιστικά σημαντικοί. Οι υπερβολικοί [θάνατοι] εμφανίστηκαν το 2021 και αυξήθηκαν περαιτέρω το 2022. Επιπλέον, η σημαντική υπερβολική θνησιμότητα παρατηρήθηκε μετά τον Αύγουστο του 2021, ενώ ο μαζικός εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άρχισε περίπου τον Απρίλιο του 2021».

Δεδομένου ότι ορισμένοι τύποι καρκίνου μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να αναπτυχθούν, αυτοί εξαιρέθηκαν από την έρευνα του Campbell, η οποία πιθανότατα θα επεκταθεί τα επόμενα χρόνια (αν ο κόσμος όπως τον ξέρουμε σήμερα αντέξει ακόμη και τόσο πολύ).


Από τις πρώτες ημέρες της λεγόμενης «πανδημίας», ο Dalgleish προειδοποιούσε για αυτούς και άλλους κινδύνους που σχετίζονται με τις ενέσεις με βάση το RNA – αλλά λίγοι άκουσαν. Τώρα, εκατομμύρια άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο, ενώ πολύ περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται επίσης να αναπτύξουν καρκίνο τις επόμενες ημέρες.

«Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας απαράμιλλης αναλογίας», έγραψε ένας σχολιαστής για το απόλυτο κακό της Επιχείρησης Warp Speed. «Πρέπει να ακολουθήσει αυστηρή τιμωρία των δραστών. Ήξεραν και πρέπει να πληρώσουν».

«Το γεγονός ότι ο Μπιλ Γκέιτς την αποκαλεί “τελική λύση” θα έπρεπε να έχει θορυβήσει τον κόσμο», έγραψε ένας άλλος. «Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι σήμερα γνωρίζουν πολλά για το ολοκαύτωμα, αλλιώς θα μπορούσαν να το είχαν δει να έρχεται. Θα δικαστούν οι δράστες για τα εγκλήματά τους; Ποιος ξέρει, αλλά η κρίση θα τους προλάβει σίγουρα, αν δεν τους προλάβει η δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις