Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου: Τοξότες, είστε πλέον έτοιμοι να λέτε «όχι» πιο συχνά

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ποιες είναι οι προσωπικές σου αξίες, Κριέ; Την τελευταία μέρα της περιόδου του Ταύρου, έρχονται στο προσκήνιο οι τομείς της ζωής σας που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Αυτή είναι μια μέρα για σαφήνεια. Αν βαδίζεις σε λάθος μονοπάτι, μπορείς ακόμα να διορθωθείς και να βρεις το σωστό. Το να γνωρίζετε τι θέλετε θα είναι το κλειδί για την πραγματοποίηση αυτών των επιθυμιών όταν η εποχή των Διδύμων ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος

Ήταν ένας καλός μήνας, Ταύρε, και τώρα ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο της δικής σας περιόδου. Ο Ήλιος θα αποχωρήσει από το ζώδιό σας αύριο, κάνοντας την τελευταία ημέρα της σεζόν του Ταύρου ξεχωριστή για εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλετε τις προτεραιότητές σας σε σειρά. Εφόσον η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι την επόμενη εβδομάδα, επικεντρωθείτε στα οικονομικά, τη φυσική σας κατάσταση και τα υλικά αγαθά.

Δίδυμοι

Δίδυμε, κερδίζεις μερικά πράγματα και χάνεις άλλα. Τώρα που τελειώνει η περίοδος του Ταύρου, αποκτάς πνευματικές γνώσεις που πριν ήταν ασαφείς. Οι τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθείς περιλαμβάνουν συναισθηματικούς φραγμούς που εμποδίζουν την αυτοπεποίθησή σου. Ένα αυτοστοχαστικό ημερολόγιο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επεξεργαστείς τις ευαισθησίες που έχεις αναγνωρίσει τον τελευταίο μήνα. Ξεκίνησε μια πρακτική διαλογισμού και οραματίσου πώς θα ήθελες να περάσεις τα γενέθλιά σου.

Καρκίνος

Οι φιλίες ήταν κεντρικό θέμα αυτό τον Μάιο, και τώρα που φτάνουμε στο τέλος της περιόδου του Ταύρου, είναι καιρός να αναγνωρίσουμε την αξία που φέρνουν στη ζωή σας συγκεκριμένα άτομα. Το καλοκαίρι πλησιάζει οπότε μπορείτε να κάνετε σχέδια. Κλείστε μια ημερομηνία για δείπνο με τους καλύτερους σας φίλους για να περάσετε μια όμορφη βραδιά ή σε ένα εστιατόριο ή κάντε κράτηση σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και φύγετε για μία μίνι απόδραση ένα σαββατοκύριακο. Ζητήστε από όλους όσους καλέσετε να σημειώσουν τη μέρα για να μην κανονίσουν τίποτα άλλο. Σκεφτείτε να βγείτε έξω. Μπορείτε εύκολα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Λέων

Έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει μία στασιμότητα στην καριέρα σας; Αυτή την τελευταία μέρα της περιόδου του Ταύρου, σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά να κάνετε τα επόμενα χρόνια, ειδικά αν επιθυμείτε να αλλάξετε δουλειά ή να μετακινηθείτε σε έναν τελείως διαφορετικό τομέα. Ο ήλιος, στο κατώφλι του Ταύρου, ακονίζει την αντίληψή σας για να λύσετε κρίσιμα προβλήματα, οπότε σκεφτείτε ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αποκτήσετε για να προκριθείτε για έναν διαφορετικό ρόλο.

Παρθένος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, απολαμβάνετε την έρευνα. Η μάθηση δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Μπορείτε ακόμα και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε παρακολουθώντας δωρεάν βίντεο στο YouTube ή στα social media. Κατά την τελευταία μέρα της περιόδου του Ταύρου όμως, μειώστε τον χρόνο που περνάτε στην παρακολούθηση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφιερώστε αυτόν τον χρόνο σε εκπαιδευτικές αναζητήσεις που θα εμπλουτίσουν το μυαλό σας. Θα γίνετε πολυμαθής πριν το καταλάβετε!  Αυτές οι μέρες γενικά μπορούν να δώσουν ώθηση στην επικοινωνία, τη μάθηση και την οργάνωση για τους Παρθένους.

Ζυγός

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ταύρου, μπορεί να μάθατε μερικά σημαντικά μαθήματα σχετικά με τα προσωπικά και επαγγελματικά όρια. Έτσι, την τελευταία μέρα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, μην εκπλαγείτε αν το σύμπαν σας υποβάλλει σε ένα μικρό διαγώνισμα για να δει πόσο καλά τα έχετε αφομοιώσει. Μπορείτε να δείξετε ότι είστε ο κύριος του πεπρωμένου σας, σήμερα. Ποιος ξέρει; Αν είστε μέντορας, life coach, γονέας, δάσκαλος ή κάποιος που εργάζεται με άλλους, μπορεί να βοηθήσετε και αυτούς να μάθουν να κάνουν το ίδιο για τον εαυτό τους.

Σκορπιός

Σκορπιέ είσαι έντονο ζώδιο, και όταν πρόκειται για δέσμευση, αφοσιώνεσαι ακόμα περισσότερο από όσο αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Αυτή την τελευταία μέρα της περιόδου του Ταύρου, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση στον έρωτα ή σε μια επαγγελματική σχέση: μένετε ή φεύγετε; Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια περίπλοκη επιλογή, μπορείτε να αφιερώσετε αυτή τη μέρα στο να καταλάβετε τι θέλει πραγματικά η καρδιά σας. Ταιριάζουν οι αξίες; Μπορείτε να δείτε αυτή την κατάσταση στο μέλλον σας; Έχετε την επιθυμία να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχει;

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα κάνατε αρκετές αλλαγές και υπήρξαν διάφορες ανακατατάξεις, και τώρα που φτάσαμε στην τελευταία μέρα της περιόδου του Ταύρου, παίρνετε πολύ πιο σοβαρά τα θέματα υγείας. Πέρασαν οι μέρες που αφήνατε τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη για τη δουλειά ή για απαιτητικά άτομα. Είστε πλέον έτοιμοι να λέτε “όχι” πιο συχνά σε ό,τι δεν θέλετε και “ναι” σε ό,τι σας κάνει καλό. Αυτή η μέρα είναι για να γιορτάσετε την πρόοδό σας και να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι ευεξίας που δεν θα είναι μια φάση, αλλά τρόπος ζωής!

Αιγόκερως

Ζήτω ο έρωτας! Είναι η τελευταία μέρα του Ήλιου στον Ταύρο, και η ιδανική στιγμή να γιορτάσουμε όλα τα όμορφα πράγματα που φέρνει μαζί της η αγάπη. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε σε σχέση, αξίζει να γιορτάσεις όλα όσα αντιπροσωπεύει η περίοδος του Ταύρου: αγάπη, ομορφιά και τις πιο απολαυστικές πτυχές της ζωής. Σκέψου να εντάξεις νέες εμπειρίες στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου. Άρχισε μαθήματα χορού, δοκίμασε να ζωγραφίσεις ή να σχεδιάσεις. Αναζήτησε παλαιοπωλεία στην περιοχή σου και κάνε ένα πλάνο να τα επισκεφτείς. Ίσως βρεις κάτι ξεχωριστό να πάρεις σπίτι.

Υδροχόος

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο σημαντικά από την οικογένεια και την αγάπη για τους ανθρώπους μας. Σήμερα, μπορείς να βγάλεις προς τα έξω την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου και να εκφράσεις την αγάπη σου προς κάποιους συγγενείς σου. Εκτύπωσε μερικές από τις αγαπημένες σας κοινές φωτογραφίες και δημιούργησε ένα κολάζ για τον καθένα σας, σαν ένδειξη εκτίμησης. Γράψε ένα γλυκό και συναισθηματικό κείμενο για να τους εκφράσεις πόσο έχουν επηρεάσει τη ζωή σου.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας ενισχύεται σημαντικά σήμερα, και μπορεί να έχετε ξαφνικά, από το πουθενά, μία έμπνευση που απαντά σε μια ερώτηση που έχετε για το μέλλον σας. Κρατήστε σημειώσεις για ό,τι αντιλαμβάνεστε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εγγραφής φωνής στο κινητό σας τηλέφωνο για να συλλέξετε γρήγορα τις ιδέες σας. Αν έχετε συνήθεια να κρατάτε ημερολόγιο, καταγράψτε τα όνειρά σας και κρατήστε σημειώσεις για όλα όσα οραματίζεστε, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε αργότερα και να δείτε αν κάποια πρόβλεψη επαληθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις