Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Τα 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας αντιπαθεί, αλλά το κρύβει καλά


 Η κατανόηση του γυναικείου ψυχισμού, είναι δαιδαλώδης, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά της. Η αναγνώριση στη διαφορά ανάμεσα στη γνήσια φιλία και την απλή ανοχή της παρουσίας σας, δεν είναι πάντα απλή. Παρατηρούνται ωστόσο, ορισμένα σημάδια τα οποία μπορούν να αποκαλύψουν τα πραγματικά της συναισθήματα.

Αν μάλιστα, έχετε νιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά με μία γυναίκα, το άρθρο αυτό μπορεί να σας διαφωτίσει

Τα χαρακτηριστικά σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας αντιπαθεί, αλλά το κρύβει

Τα 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας αντιπαθεί, αλλά το κρύβει καλά

  • Αποφεύγει ουσιαστικές συζητήσεις μαζί σας
  • Είναι υπερβολικά ευγενική
  • Είναι μονίμως απασχολημένη
  • Δεν θυμάται λεπτομέρειες
  • Δεν ξεκινά ποτέ την κουβέντα
  • Δεν σας υπολογίζει στα σχέδιά της
  • Το διαισθάνεστε

Αποφεύγει ουσιαστικές συζητήσεις μαζί σας

Είναι αυτονόητη η σημασία της επικοινωνίας σε κάθε σχέση. Αν παρατηρείτε ότι μία γυναίκα αποφεύγει συστηματικά να κάνει μαζί σας μία ουσιαστική κουβέντα, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι η παρέα σας, δεν την ευχαριστεί όσο ενδεχομένως θα ελπίζατε. Δηλαδή, ενώ αποκρίνεται στα μηνύματά σας ή ακόμη γελάει με τα αστεία σας, αν οι απαντήσεις της μένουν στην επιφάνεια, αυτό είναι κάτι που αξίζει να προσέξετε.

Η έλλειψη ενδιαφέροντος μπορεί να σημαίνει ότι δεν θέλει να χτίσει μαζί σας μία βαθύτερη σύνδεση. Μη βιαστείτε, παρόλα αυτά, να βγάλετε συμπεράσματα. Αντ’ αυτού, παρατηρήστε και ερμηνεύστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, τα ανεπαίσθητα σημάδια που μπορεί να αποκαλύψουν τα αληθινά της συναισθήματα.

Είναι υπερβολικά ευγενική

Η υπερβολική ευγένεια μπορεί να αποτελέσει ασπίδα και μέσο ώστε να διατηρείς μία απόσταση ασφαλείας από τους ανθρώπους. Αν λοιπόν, μία γυναίκα παρα-είναι ευγενική, διατηρώντας πάντα έναν επίσημο τόνο, χωρίς να παραβιάζει ποτέ τα όρια, ούτε καν με ένα αστείο ή μία αθώα πλάκα, μπορεί να δηλώνει τη θέλησή της να κρατήσει τη σχέση σας επιφανειακή. Μπορεί να απαντά με ακρίβεια στα μηνύματα, να είναι ευγενική και τυπική.

Αν όμως οι αλληλεπιδράσεις της δεν έχουν τη θέρμη και  την αίσθηση της γνήσιας επαφής, είναι επειδή δεν το επιθυμεί.

Είναι μονίμως απασχολημένη

Όλοι είμαστε απασχολημένοι και το πρόγραμμα όλων είναι, λίγο-πολύ φορτωμένο και απαιτητικό. Αν όμως, η γυναίκα που σας ενδιαφέρει είναι διαρκώς απασχολημένη, είναι καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας. Αν, κάθε φορά που σχεδιάζετε κάτι, εκείνη αρνείται προφασιζόμενη ότι είναι απασχολημένη, τότε μάλλον προσπαθεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσά σας.

Ασφαλώς, πάντα πρέπει να σεβόμαστε τα όρια και τον προσωπικό χρόνο των άλλων. Αν όμως η συμπεριφορά αυτή είναι μόνιμη, μπορεί να μην υποδεικνύει απλώς έλλειψη χρόνου. Άλλωστε, οι άνθρωποι πάντα θα βρίσκουν τρόπο για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. Αν δηλαδή ήθελε επαφή μαζί σας, θα έβρισε κάποιον τρόπο.

Δεν θυμάται λεπτομέρειες

Είναι αλήθεια ότι, όταν κάποιος ενδιαφέρεται αληθινά για κάποιον άλλον, πάντα θυμάται λεπτομέρειες, όπως το όνομα του κατοικιδίου σου, το αγαπημένο σου φαγητό και άλλα, μικρά και φαινομενικά ασήμαντα.  Αν μία γυναίκα δεν θυμάται ποτέ λεπτομέρειες που έχετε μοιραστεί, αυτό δεν αποτελεί θετικό σημάδι.

Η Maya Angelou το έχει πει με μεγαλύτερη ακρίβεια, πως «Οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τι είπες, θα ξεχάσουν τι έκανες, όμως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουν πως τους έκανες να νιώθουν».

Δεν ξεκινά ποτέ την κουβέντα

Ένα από τα ισχυρότερα σημάδια που μαρτυρούν ενδιαφέρον -ή αδιαφορία, είναι το πόσο συχνά ένας άνθρωπος παίρνει πρωτοβουλία για να επικοινωνήσει.  Αν δηλαδή είστε εσείς αυτός που ξεκινά πάντα την κουβέντα ή που προσπαθεί να την βρει. Αυτό είναι ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι.

Ορισμένοι άνθρωποι είναι βέβαια από τη φύση τους, λίγο πιο παθητικοί όμως, σε μία υγιή σχέση ή φιλία, πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Αν μία γυναίκα δεν ξεκινά ποτέ την επικοινωνία, μπορεί να δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται ή ότι σας αντιπαθεί.

Δεν σας υπολογίζει στα σχέδιά σας

Ένα από τα πιο θετικά και ενθαρρυντικά σημάδια σε μία σχέση είναι όταν τα μέλη της, σχεδιάζουν το μέλλον τους μαζί. Όταν μια γυναίκα σας περιλαμβάνει στα σχέδιά της, αυτό είναι μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι σας βλέπει μακροπρόθεσμα στη ζωή της επειδή σας αγαπά. Αν όμως, μία γυναίκα δεν μιλά ποτέ για μελλοντικά σχέδια, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν σας βλέπει για πολύ στη ζωή σας.

Ίσως δηλαδή, προσέξετε ότι, όταν μιλά για προσωπικούς στόχους, μελλοντικούς προορισμούς και ευκαιρίες καριέρας, το όνομά σας δεν ακούγεται ποτέ.  Αν δεν πιστεύει ότι έχει μέλλον μαζί σας, είναι επειδή δεν το θέλει.

Το διαισθάνεστε

Κάποιες φορές, όσο ισχυρά ή ισχνά και αν είναι τα σημάδια, υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να αγνοήσετε και αυτό είναι η διαίσθηση. Αν μέσα σας, νιώθετε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, μην το αγνοήσετε.

Πολλές φορές προσπαθούμε να εκλογικεύσουμε συναισθήματα, να τα απωθήσουμε, να πείσουμε τον εαυτό μας ότι έχουμε άδικο. Πάντα όμως, το ένστικτό μας καταλαβαίνει πράγματα που ο συνειδητός νους δεν μπορεί να εννοήσει αμέσως. Αν στην παρουσία μίας γυναίκας, νιώθετε ασήμαντος, μικρός ή άβολα, ίσως είναι καιρός να δείτε πιο βαθιά μέσα σας.

Tip: Δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοήσουμε τα κίνητρα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.  Μην θεωρήσετε ότι τα χαρακτηριστικά σημάδια που υποδηλώνουν την αντιπάθεια μίας γυναίκας είναι οριστικά ή αλάνθαστα. Αποτελούν απλώς πιθανούς δείκτες του συναισθηματικού κόσμου μίας γυναίκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις