Τρίτη 7 Μαΐου 2024

EMBΟΛΙΑ - "Η Δρ Naomi Wolf εξηγεί πώς η Pfizer γνώριζε ότι τα νεογέννητα και η γονιμότητα επηρεάζονται αρνητικά από το COVID Jabs"


 Η Δρ Naomi Wolf συμμετείχε σε μια ομάδα ειδικών στο Συμπόσιο Spike της Wellness Company τον περασμένο Ιούνιο για να καταρρίψει τις προσπάθειες της Pfizer να καλύψει τις αρνητικές επιπτώσεις των πειραματικών εμβολίων COVID mRNA στη γονιμότητα και τα νεογνά.

"Υπάρχει μια ενότητα στα έγγραφα της Pfizer όπου υπάρχει ποσοστό αποβολών 80% των γυναικών που ακολουθούν μέχρι τον τερματισμό", είπε ο Wolf.

«Και τυχαίνει να χάσουν 236 από τα 270 ρεκόρ εγκύων που έχουν. Αλλά αυτά που κρατούν, το 80% χάνουν τα μωρά τους».

Συνέχισε περιγράφοντας την παρτίδα των εγγράφων κλινικών δοκιμών της Pfizer, γνωστά ως Report 69, τα οποία περιγράφουν λεπτομερώς πώς η Pfizer και η FDA γνώριζαν από τις αρχές του 2021 ότι το εμβόλιο mRNA COVID της Pfizer, BNT162b2, είχε ως αποτέλεσμα φρικτή ζημιά σε έμβρυα και μωρά.

«Δείχνει ότι η Pfizer γνώριζε ότι τα μωρά στη μήτρα εκτίθενται στο εμβόλιο», είπε. «Με τα λόγια τους, τα μωρά πέθαιναν μέσω «διαπλακουντιακής έκθεσης». Αλλά το ήξεραν και ήξεραν ότι δηλητηρίαζαν το μητρικό γάλα και ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων, το mRNA, και πιθανώς η ακίδα [πρωτεΐνη] μπήκαν στο μητρικό γάλα και προκαλούσαν σπασμούς και θανάτους».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις