Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Mητσοτάκης: Δεν θα ξαναχρεωκοπήσουμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις


 Οξεία επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Αγρίνιο, επαναλαμβάνοντας ότι οι προτάσεις της για μείωση του ΦΠΑ και η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο οδηγούν στη χρεωκοπία.  

Όσον αφορά την ακρίβεια ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η ακρίβεια είναι πρόβλημα που ταλανίζει τους πολίτες. Η διαθρωτική απάντηση στην ακρίβεια είναι η μόνιμη αύξηση των μισθών. Μειώσαμε την πρώτη τετραετία τους φόρους και υποσχεθήκαμε ότι η δεύτερη τετραετία η πολιτική μας θα είναι η αύξηση των μισθών και αυτό κάνουμε. Ο κόσμος ερχόταν στα πολιτικά μας γραφεία για να του βρούμε δουλειά, τώρα έρχονται οι επιχειρηματίες ζητούν προσωπικό».

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τους θριάμβους του Μαίου και του Ιουνίου με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή», σχολίασε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετια γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες.

Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν. Ευχαριστώ για τα μεγάλα ποσοστά των εκλογών του 2023 και μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο Μαξίμου να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας για να αλλάζουμε τον τόπο μέρα μέρα.

Απέναντί μας έχουμε μόνο να αντιμετωπίσουμε την αδιαφορία των πολιτών που κάνουν λάθος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και να την κάνουμε πρωταθλήτρια.

Η φωνή της Ελλάδας μετράει στην Ευρώπη και αυτό έγίνε με κόπο και προσπάθεια. Και όταν αυτό συμβαίνει είναι προς όφελος των Ελληνίδων και των Ελλήνων με παράδειγμα το Ταμείο Ανάκαμψης και τα 36 δισ. που ήδη έχουν αρχίσει να εκταμιεύονται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις