Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο Α.Γεωργιάδης «ξαναχτύπησε»: «Oι Έλληνες έχουν σοβαρότερα προβλήματα από τα Tέμπη»! Νέα προσπάθεια για να ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών


 Για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, σε τηλεοπτική εκπομπή, τον προκλητικό ισχυρισμό ότι οι Έλληνες έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχολούνται με το έγκλημα των Τεμπών όπου σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.

Είπε μάλιστα ότι αναφέρεται στο πρόβλημα «της ακρίβειας και της υγείας», ζητήματα τα οποία έχουν μεγεθυνθεί όμως κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει σταθεί ανίκανη να τα αντιμετωπίσει και ίσως και να μην θέλει πραγματικά να τα αντιμετωπίσει.

Η ακρίβεια, όπως έχει αναλύσει το pronews.gr, είναι αυτή που δημιουργεί τα πρωτογενή πλεονάσματα και αποδίδει υπέρογκα κρατικά έσοδα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «το βασικότερό μας σφάλμα στα Τέμπη είναι αυτό που μας κατηγορούν οι κομμουνιστές ότι έχουμε αστική συμπεριφορά. Έχουμε απ’ το σπίτι μας την έννοια της ευγένειας, της συστολής, της ευαισθησίας στους συγγενείς των νεκρών»!

Είναι σαφές ότι το έγκλημα των Τεμπών θεωρούσαν στην κυβέρνηση ότι θα ξεχαστεί μετά το πέρας των διπλών εθνικών εκλογών το καλοκαίρι.

Όσο όμως περνάει ο καιρός όχι μόνο δεν ξεχνιέται αλλά επανέρχεται με ακόμα μεγαλύτερο «θόρυβο».

Πλέον έχει εξελιχθεί σε μία μόνιμη «πληγή» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πλέον στη Νέα Δημοκρατία θα περιμένουν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για να δουν για να εκτιμήσουν την πολιτική ζημιά από την σφαγή των Τεμπών.


Δεν είναι η πρώτη φορά που χαρακτηρίζει το έγκλημα των Τεμπών «ελάσσων ζήτημα» ο υπουργός υγείας.

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2023 είχε δηλώσει: «Αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  

Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις