Σάββατο 18 Μαΐου 2024

New York Post για τον COVID-19: «Είπαν ψέματα για ένα όπλο που κατέστρεψε τη χώρα μας – Δεν μπορεί να τους επιτραπεί να ξεφύγουν» - Τώρα γνωρίζουμε την πιθανή αλήθεια για τον COVID και πώς είπαν ψέματα οι επιστήμονες


 Ο COVID-19, ο οποίος σκότωσε 1,1 εκατομμύρια Αμερικανούς και κατέστρεψε τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης εκατομμυρίων ακόμη, είναι ένας ανθρωπογενής ιός που δραπέτευσε από ένα κινεζικό εργαστήριο που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ακόμη και σήμερα, δεν πρέπει να το πείτε αυτό – παρόλο που είναι το μόνο εύλογο σενάριο.

Όχι, οι «ελεγκτές δεδομένων» θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι επιφανείς επιστήμονες το αρνούνται. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι επιστήμονες έχουν επενδύσει πάρα πολλά – σε χρήματα, σε χρόνο, στις δικές τους πεποιθήσεις – για να παραδεχτούν την αλήθεια.

Αλλά καθώς το Κογκρέσο συνεχίζει να ερευνά, αυτή η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά και τα ψέματα αποκαλύπτονται:

ΨΕΜΑ: Ο COVID είναι φυσικός

Η Κίνα προσπάθησε να εκτρέψει αμέσως την ευθύνη λέγοντας ότι ο ιός υποτίθεται ότι ξεκίνησε σε μια «υγρή αγορά» ζωικού κρέατος στη Wuhan.

Ο Δρ Anthony Fauci υποστήριξε επανειλημμένα ότι «εξελίχτηκε στη φύση και στη συνέχεια πήδηξε άνθρωπο είδη» την άνοιξη του 2020.

Έκτοτε, τόσο οι μακροχρόνιες έρευνες όσο και οι κυβερνητικές εκθέσεις έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός είναι εργαστηριακός. Ο Fauci παραδέχτηκε διστακτικά ότι «θα μπορούσε» να είναι αλήθεια.

ΨΕΜΑ: O ιός δεν προήλθε από εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας

Όποιος αμφισβήτησε αυτόν τον ισχυρισμό – συμπεριλαμβανομένου της The Post – λογοκρίθηκε στο διαδίκτυο το 2020. Ο λόγος; Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Lancet από 27 επιστήμονες που την αποκαλούν «θεωρία συνωμοσίας». Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτή η δήλωση συντάχθηκε από τον Peter Daszak, πρόεδρο της EcoHealth Alliance, της εταιρείας που εργάζεται στην έρευνα στο εργαστήριο της Wuhan. Απλώς προσπαθούσε να καλύψει τη δική του συνενοχή.

Όλα τα σημάδια δείχνουν διαρροή στο εργαστήριο. Ο μόνος λόγος που δεν μπορούμε να το πούμε οριστικά είναι επειδή η Κίνα έχει επιτραπεί να καταστρέψει όλα τα στοιχεία.

ΨΕΜΑ: Οι ΗΠΑ δεν χρηματοδότησαν έρευνα «κέρδους λειτουργίας»

Οι επιστήμονες μερικές φορές πειραματίζονται με ιούς, καθιστώντας τους ευκολότερους ή πιο θανατηφόρους, ως έναν τρόπο να προσδιορίσουν τι μπορεί να συμβεί ή ποια εμβόλια μπορεί να χρειαστούν.

Αλλά τον Μάιο του 2021, ο Fauci δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι ΗΠΑ «δεν έχουν ποτέ και δεν χρηματοδοτούν τώρα την έρευνα κέρδους-λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan».

Την Πέμπτη, ο αναπληρωτής διευθυντής του NIH Lawrence Tabak το αντέκρουσε ευθέως. Οι αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδότησαν την EcoHealth, η οποία εργαζόταν στην Gain of function στη Wuhan.

Η νέα δικαιολογία του Tabak; “Gain of function” δεν σημαίνει αυτό που πάντα μας έλεγαν ότι σημαίνει. Είναι απολύτως «ασφαλές», ισχυρίστηκε.


Ενδεικτικά, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας άλλαξε τον ορισμό του όρου στον ιστότοπό του για να τον κάνει να ακούγεται καλοήθης.

Μόνο που δεν είναι καλοήθης. Η EcoHealth εργαζόταν συγκεκριμένα στην Κίνα, επειδή δεν επιτρεπόταν τέτοια εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που έκαναν οι ερευνητές με τους κοροναϊούς ήταν πολύ επικίνδυνο.

Και ενώ μπορεί να υπάρχει μια επιστημονική συζήτηση σχετικά με το εάν τέτοιες έρευνες αξίζουν τον κόπο, θανατηφόροι ιοί έχουν διαρρεύσει από τα κινεζικά εργαστήρια στο παρελθόν. Είναι το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας για τις ΗΠΑ η εμπλοκή.

Το Heritage Foundation έχει αποκαλέσει τη συγκάλυψη της προέλευσης του COVID «Το ψέμα του αιώνα». Συμφωνούμε. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο κολοσσιαίας κλίμακας, που απαιτεί πλήρη αναθεώρηση ολόκληρου του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

Είπαν ψέματα για ένα όπλο που κατέστρεψε τη χώρα μας. Δεν μπορεί να τους επιτραπεί να ξεφύγουν.

Η επικεφαλής της Επιτροπής της ΕΕ Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αντιμετωπίζει έρευνα από τη Γερμανική Εισαγγελία για διαφθορά κατά την προμήθεια των εμβολίων της Pfizer…

Αφού η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) είχε προφανώς ξεκινήσει έρευνα, ακολούθησε η πρώτη γερμανική εισαγγελία στις 7 Μαΐου. Ο σύμβουλος διαχείρισης Michael Immel είχε ήδη υποβάλει ποινική μήνυση κατά του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Μάιο του 2023.

Καθώς επικρατεί αναβρασμός από τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, η εισαγγελία του Mönchengladbach επιβεβαίωσε την είδηση ​​σε αποκλειστική έκδοση της Junge Freiheit . Έρχεται μετά από ανακοίνωση στις αρχές Απριλίου ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) ξεκίνησε έρευνα για καταγγελίες για διαφθορά και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.

Το σκάνδαλο « Pfizergate » συνεχίζεται από τις αρχές του 2022, όταν αποκαλύφθηκε ότι η φον ντερ Λάιεν μεσολάβησε ιδιωτικά για μια φαρμακευτική συμφωνία αξίας 35 δισεκατομμυρίων ευρώ – επίσημο ποσό δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποτέ – μέσω μηνυμάτων κειμένου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα. Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι διέγραψε όλα τα μηνύματα για «λόγους ασφαλείας».

Σοβαρά ερωτήματα σύγκρουσης συμφερόντων προέκυψαν όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της, Heiko von der Leyen, ήταν επικεφαλής της εταιρείας βιοτεχνολογίας Orgenesis με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία είχε συνεργαστεί με την Pfizer για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και τη δοκιμή του συστατικού mRNA του εμβολίου της, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την ουδετερότητά της επί του θέματος.

Η γερμανική έρευνα ήρθε μόνο μετά από συνεχιζόμενη επιμονή του συμβούλου διαχείρισης και επιχειρηματία Michael Immel, ο οποίος, μαζί με άλλους, είχε υποβάλει μήνυση κατά του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Μάιο του 2023.

Ωστόσο, αυτή η καταγγελία απορρίφθηκε αρχικά από την εισαγγελία του Mönchengladbach. Ο Immel προσπάθησε να ανατρέψει αυτή η απόφαση από την εισαγγελία στο Ντίσελντορφ, όπου η έφεσή του ήταν επιτυχής. Στη συνέχεια, δόθηκε εντολή στις αρχές του Mönchengladbach να συνεχίσουν μια έρευνα.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση της υπόθεσης  της von der Leyen στο νομικό σκέλος, τα πράγματα φαίνονται κάθε άλλο παρά ρόδινα για την επικεφαλής επίτροπο. Οι ευρωπαϊκές εκλογές που πλησιάζουν στις 9 Ιουνίου είναι πιθανό να δείξουν ένα κυρίαρχο κοινοβουλευτικό σώμα με την ίδια να μην επιστρέψει ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο για το οποίο κατηγορήθηκε η  φον ντερ Λάιεν. Τον Μάρτιο του 2016 , κατάφερε να «επιβιώσει» από μια επίσημη έρευνα στην Ιατρική Σχολή του Ανόβερου, που προκλήθηκε από αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες πάνω από το 40% των σελίδων της διδακτορικής της διατριβής περιείχαν περιπτώσεις λογοκλοπής…! Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν την επηρέασε στη διαδρομή της προς τη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής…τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις